Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Spectacles για τη λήψη βίντεο 10'' από τα γυαλιά σας, στις ΗΠΑ από τη Snap

Spectacles για τη λήψη βίντεο 10» από τα γυαλιά σας, στις ΗΠΑ από τη Snap

Κίτρινες μηχανές αυτόνομης πώλησης των γυαλιών με κάμερα της Snap Inc., τα Snapbot μεταφέρονται από άκρο σε άκρο στις Ηνωμένες Πολιτείες, πρώτη ημέρα της διάθεσης των Spectacles, γυαλιών που κρατούν αναμνήσεις σε κυκλικά βίντεο 10 δευτερολέπτων. Τα Spectacles των 130 δολαρίων «έγιναν ανάρπαστα» αν και δεν πωλούνται στα καταστήματα. Στις διαδικτυακές δημοπρασίες οι πρώτοι κάτοχοι αξιώνουν δέκα φορές περισσότερα από την τιμή πώλησης των γυαλιών για Snaps.

Κίτρινες μηχανές αυτόνομης πώλησης των γυαλιών με κάμερα της Snap Inc., τα Snapbot μεταφέρονται από άκρο σε άκρο στις Ηνωμένες Πολιτείες, πρώτη ημέρα της διάθεσης των Spectacles, γυαλιών που κρατούν αναμνήσεις σε κυκλικά βίντεο 10 δευτερολέπτων.

Τα Spectacles των 130 δολαρίων «έγιναν ανάρπαστα» αν και δεν πωλούνται στα καταστήματα. Στις διαδικτυακές δημοπρασίες οι πρώτοι κάτοχοι αξιώνουν δέκα φορές περισσότερα από την τιμή πώλησης των γυαλιών για Snap.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφτούν το Snap.com και να περιμένουν να ολοκληρωθεί η αντίστροφη μέτρηση για να ανακοινωθεί εάν βρίσκεται κάπου κοντά στην τοποθεσία τους ένα Snapbot, γεμάτο με Spectacles.

Τα Spectacles δεν κυκλοφορούν στα καταστήματα, άγνωστη παραμένει η διαθεσιμότητα και στις διαδικτυακές δημοπρασίες όπως το eBay μπήκαν σε προθήκες με εκείνους που τα είχαν προπαραγγείλει να αξιώνουν τιμή τουλάχιστον δέκα φορές περισσότερα από την τιμή πώλησής τους. Τα Spectacles πωλούνται μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες αντί 130 περίπου δολαρίων με τον αναλογούντα φόρο ανά πολιτεία.

Για να λειτουργήσουν, τα Spectacles χρειάζονται iPhone 5 ή νεότερο μοντέλο με iOS 8 ή νεότερη έκδοση. Σε Android, απαιτείται Android 4.3 ή νεότερο με δυνατότητα ασύρματης δικτύωσης μικρής εμβέλειας μέσω Bluetooth Low Energy αλλά και and δικτύωση Wi-Fi με άμεση σύνδεση, Wi-Fi Direct. Προβλήματα αναμένεται να αντιμετωπίσουν με τη ζεύξη των Spectacles οι κάτοχοι του οικονομικού iPhone SE που δεν έχουν αναβαθμίσει σε iOS 10.

Η εταιρεία σημειώνει με φανερό ενθουσιασμό και πίστη στην επιτυχία των γυαλιών της ό,τι χρειάζεται να γνωρίζουν οι δυνητικοί αγοραστές των Spectacles: Ελέγχετε για ενημερώσεις του λογισμικού των γυαλιών, διαγράφετε τα Snaps που έχουν μείνει στα γυαλιά αποθηκευμένα (αφού τα μεταφέρετε στα Memories του Snapchat), κάντε επανεκκίνηση των Specs εάν αντιμετωπίζεται προβλήματα στη ζεύξη Bluetooth.

Όταν ο χρήστης πατήσει το πλήκτρο αριστερά, ξεκινά η εγγραφή και με ένα ακόμα άγγιγμα η λήψη βίντεο σταματά. Οι παριστάμενοι καταλαβαίνουν πότε καταγράφονται με κάμερα αφού τα χαρακτηριστικά LED στον κίτρινο κύκλο του πλαισίου των γυαλιών αναβοσβήνουν διαδοχικά.

Τα Spectacles έχουν αυτονομία μιας ημέρας, σύμφωνα με την «camera company», Snap Inc.. Όταν τα γυαλιά μένουν από μπαταρία, ο χρήστης βλέπει ένα κόκκινο LED να αναβοσβήνει.

H εταιρεία που ανέπτυξε το app επικοινωνίας Snapchat, άλλαξε την επωνυμία της πρόσφατα για να σηματοδοτήσει το γεγονός ότι η δραστηριότητά της δεν περιορίζεται στις συζητήσεις με το Snapchat, Η Snap Inc. είναι μια επιχείρηση που ασχολείται με τις κάμερες, αυτοπροσδιορίζεται η εταιρεία. Τα Spectacles είναι ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου που φέρουν ενσωματωμένη «τη μικρότερη ασύρματη κάμερα στον κόσμο» που τραβάει κυκλικό βίντεο σύντομης διάρκειας υπό γωνία 115 μοιρών και στέλνει τις αναμνήσεις στο app μέσω Bluetooth ή WiFi.

Τα βίντεο μεταφέρονται ως Memories στο app Snapchat ως κυκλικά βίντεο. Κατά την αναπαραγωγή τους από το app, ο θεατής μπορεί να αλλάζει τον προσανατολισμό του τηλεφώνου του ενώ η προβολή διατηρείται προσαρμοσμένη κατάλληλα.


tech.in.gr

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024