Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Έκθεση PhotoVision ταυτόχρονα με την πρώτη Hi Tech Expo το 2017

To περιοδικό ΦΩΤΟγράφος διοργανώνει το 2017 παράλληλα με την 12η μεγάλη έκθεση του imaging PHOTOVISION, ταυτόχρονα εξειδικευμένη έκθεση προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, την Hi-Tech Expo,
11-13 Μαρτίου 2017 στο Tae Kwon Do.

To περιοδικό ΦΩΤΟγράφος διοργανώνει το 2017 παράλληλα με την 12η μεγάλη έκθεση του imaging PHOTOVISION, ταυτόχρονα εξειδικευμένη έκθεση προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, την Hi-Tech Expo, 11-13 Μαρτίου 2017 στο Tae Kwon Do.

Η νέα έκθεση φιλοδοξεί να καλύψει τον τομέα της εφαρμοσμένης υψηλής τεχνολογίας που πλέον είναι άρρηκτα συνασμένη με την καθημερινότητά μας, την επαγγελματική μας ζωή, τον οικιακό μας χώρο αλλά και τα χόμπι και τη δημιουργικότητά μας.

Στρατηγική επιλογή για την τέλεση των «δίδυμων εκθέσεων» επιλέχτηκε ο στρατηγικά τοποθετημένος και αποδεδειγμένης λειτουργικότητας χώρος των εγκαταστάσεων του Σταδίου Tae Kwon Do, στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Π. Φαλήρου.

Αμφότερες οι εκθέσεις, θα πλαισιωθούν από επιμορφωτικό και πολιτιστικό πρόγραμμα. Τους επόμενους μήνες θα ακολουθήσει ενημέρωση για τις εκθέσεις από φωτογραφικές ομάδες, λέσχες, σωματεία, σχολές κλπ. καθώς και τα workshop, σεμινάρια, συζητήσεις και άλλες επιμορφωτικής φύσεως εκδηλώσεις για την ενημέρωση και υποστήριξη των επισκεπτών σε σχετικά θέματα με το αντικείμενο των εκθέσεων.

tech.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024