Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Hands on σε όλα τα προϊόντα της Dell στο πρώτο Dell Exclusive Store

Hands on σε όλα τα προϊόντα της Dell στο πρώτο Dell Exclusive Store

H Oktabit εγκαινίασε στην Αθήνα το πρώτο κατάστημα αποκλειστικά για τη διάθεση προϊόντων της Dell Technologies, στο “The Mall Athens”. Πρόκειται για ένα "concept store", στο οποίο οι επισκέπτες αναμένεται να έχουν μια «ξεχωριστή εμπειρία» -να γνωρίσουν από κοντά, αντιπροσωπευτικά προϊόντα του κορυφαίου κατασκευαστή, νέες προτάσεις στις κατηγορίες των Commercial & Consumer λύσεων και διάφορα αξεσουάρ σε μεγάλη ποικιλία.

H Oktabit, επίσημος συνεργάτης και διανομέας της Dell EMC στην Ελλάδα, εγκαινίασε στην Αθήνα το πρώτο κατάστημα αποκλειστικά για τη διάθεση προϊόντων της Dell Technologies, στο “The Mall Athens”.

Πρόκειται για ένα «concept store», στο οποίο οι επισκέπτες αναμένεται να έχουν μια «ξεχωριστή εμπειρία» -να γνωρίσουν από κοντά, αντιπροσωπευτικά προϊόντα του κορυφαίου κατασκευαστή, νέες προτάσεις στις κατηγορίες των Commercial & Consumer λύσεων και διάφορα αξεσουάρ σε μεγάλη ποικιλία.

Δεδηλωμένος στόχος του premium καταστήματος είναι «να ανταποκριθεί με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο στην ανάγκη των χρηστών να γνωρίσουν τα προϊόντα της Dell από κοντά και να αποκτήσουν εμπειρία χρήσης πριν την αγορά τους.»

  • Στο χώρο του καταστήματος, προβάλλονται παράλληλα όλα τα μοντέλα της εξειδικευμένης gaming σειράς Alienware. Οι ενθουσιώδεις φίλοι του gaming έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις εκπληκτικές τους δυνατότητες, από κοντά.

Η συνολική προσπάθεια έχει σχεδιαστεί για να φέρει τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Dell ακόμα πιο κοντά στους Έλληνες καταναλωτές και να αναδείξει την ποιοτική και τεχνολογική τους υπεροχή.

«Η Oktabit ανταποκρίνεται με συνέπεια στο επιχειρηματικό της προφίλ. Το Dell Exclusive Store ενισχύει την παρουσία και την αναγνωρισιμότητα των λύσεων Dell με εκτεταμένο και προβεβλημένο display σε περιβάλλον υψηλής αισθητικής. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην προβολή των business λύσεων τις οποίες επίσης οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά.

To όραμα μας είναι το Dell Exclusive Store να αποτελέσει έναν εξαιρετικό χώρο τεχνολογίας που θα φιλοξενεί ανθρώπους παθιασμένους με την Dell και την τεχνολογία της και περιμένουμε από τους συνεργάτες μας να ενισχύσουν αυτή μας την προσπάθεια» ανέφερε ο κ. Αλέξανδρος Παπαϊωάννου, Γενικός Διευθυντής της Oktabit.

tech.in.gr

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024