Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Hash Code 2017: Λύστε ένα πραγματικό πρόβλημα προγραμματισμού της Google

Hash Code 2017: Λύστε ένα πραγματικό πρόβλημα προγραμματισμού της Google

Κάλεσμα σε διαγωνισμό προγραμματισμού απευθύνει η Google σε επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες ή φοιτητές προγραμματιστές σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική. Πρόκειται για τη τέταρτη συνεχή ετήσια διοργάνωση του Google Hash Code με προκλήσεις όπως η βελτιστοποίηση της διάταξης ενός κέντρου δεδομένων της Google ή ο προγραμματισμός της αποστολής δεμάτων με τη χρήση drone.

Κάλεσμα σε διαγωνισμό προγραμματισμού απευθύνει η Google σε επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες ή φοιτητές προγραμματιστές σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική. Πρόκειται για τη τέταρτη συνεχή ετήσια διοργάνωση του Google Hash Code -https://hashcode.withgoogle.com/- με προκλήσεις όπως η βελτιστοποίηση της διάταξης ενός κέντρου δεδομένων της Google ή ο προγραμματισμός της αποστολής δεμάτων με τη χρήση drone.

Ο διαγωνισμός Hash Code 2017 ξεκινά στις 23 Φεβρουαρίου 2017 με τον προκριματικό γύρο που θα διεξαχθεί διαδικτυακά. Η Google έχει οργανώσει τα λεγόμενα hub (δείτε τα hub στην Ελλάδα), σημεία από τα οποία μπορούν να διαγωνιστούν οι συμμετέχοντες, ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα να προστεθούν νέα κέντρα.

Δείτε τα προγραμματιστικά προβλήματα που κλήθηκαν να λύσουν όσοι συμμετείχαν στα προηγούμενα Hash Code στη διεύθυνση https://hashcode.withgoogle.com/past_editions.html
Το πρόβλημα του φετινού διαγωνισμού παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, δηλώνει η Google, «αλλά αναμένονται σύντομα σημαντικές ανακοινώσεις που θα προετοιμάζουν το έδαφος για τον Προκριματικό Γύρο». Παραπέμπει δε στο διαγωνισμό Hash Code στο Google+ και στο σχετικό Facebook Event.

Πενήντα ομάδες θα αναδειχθούν από τον προκριματικό γύρο, και θα λάβουν πρόσκληση για να μεταβούν στην Google στο Παρίσι. Εκεί θα διεξαχθεί ο τελικός και θα δοθεί η μάχη για τον πολυπόθητο τίτλο του Πρωταθλητή Hash Code 2017, την 1η Απριλίου.

tech.in.gr

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024