Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Διαδικτυακές υπηρεσίες με ανταγωνιστική συνδρομή για το Nintendo Switch

Διαδικτυακές υπηρεσίες με ανταγωνιστική συνδρομή για το Nintendo Switch

Σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή θα διαθέσει η Nintendo την ετήσια διαδικτυακή πρόσβαση σε κλασικούς πλέον τίτλους παιχνιδιών μέσω Virtual Console για το Nintendo Switch και άλλες υπηρεσίες, όπως η συμμετοχή σε διαδικτυακά παιχνίδια με τη νέα υβριδική κονσόλα που κυκλοφορεί το Μάρτιο.

Σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή εκτιμάται ότι θα διαθέσει η Nintendo την ετήσια διαδικτυακή πρόσβαση σε κλασικούς πλέον τίτλους παιχνιδιών -μέσω Virtual Console- για το Nintendo Switch, «και άλλες υπηρεσίες», όπως η συμμετοχή σε διαδικτυακά παιχνίδια με τη νέα υβριδική κονσόλα που κυκλοφορεί το Μάρτιο αντί 340 ευρώ (στην Ελλάδα).

Συγκεκριμένα, τη στιγμή που οι διαδικτυακές υπηρεσίες για τις ανταγωνιστικές κονσόλες των Microsoft και Sony χρεώνονται περί τα 55 ευρώ ετησίως, η Nintendo ανακοινώνει τιμές από 17 έως 24 ευρώ το χρόνο. Εντούτοις, η σύγκριση μόνο των τιμών δεν αρκεί για να αποδώσει στην Nintendo ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, αφού δεν έχει γίνει γνωστό σε τι συνίσταται η διαδικτυακή υπηρεσία της για το Switch.

Μιλώντας στο ιαπωνικό πρακτορείο Nikkei, ο επικεφαλής της Nintendo Tatsumi Kimishima αναφέρθηκε σε «web services» επί πληρωμή, σε ένα app για επικοινωνία και διαθέσιμα για λήψη κλασικά παιχνίδια κάθε μήνα. Στο Wii U, η δυνατότητα online multiplayer και άλλες υπηρεσίες ήταν δωρεάν.

Ο Kimishima αναφέρθηκε και στην πιθανότητα το Switch να υποστηρίξει και τίτλους εικονικής πραγματικότητας, «εάν πετύχουμε να αντιμετωπίσουμε τα θέματα που ανακύπτουν από το πολύωρο παιχνίδι σε περιβάλλον VR».


tech.in.gr

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024