Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρία χρόνια εγγύηση σε επιλεγμένους εκτυπωτές Epson για αγορές ως το 2018

Τρία χρόνια εγγύηση σε επιλεγμένους εκτυπωτές Epson για αγορές ως το 2018

Εγγύηση τριών ετών παρέχει η Epson σε όσους αγοράσουν από εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές της Epson επιλεγμένους εκτυπωτές -συμπεριλαμβανομένων αυτών με Ink Tank System και μοντέλων της σειράς WorkForce, WorkForce Pro καθώς και SureColor P.

Η Epson ανακοίνωσε την ανανέωση του προγράμματος επέκτασης της εγγύησης σε 3 έτη, με αγορές επιλεγμένων εκτυπωτών. H προωθητική αυτή ενέργεια αφορά παραγγελίες που πραγματοποιούνται σε εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές της Epson από 01/04/2017 έως 31/03/2018. Οι συμμετέχοντες πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους το αργότερο τριάντα (30) ημέρες μετά την ημερομηνία αγοράς και η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων στα πλαίσια της παρούσας προωθητικής ενέργειας είναι η 30/04/2018.

Οι όροι παροχής της επέκτασης εγγύσης αναφέρονται αναλυτικά στη διεύθυνση

Αυτή η ενέργεια, που ξεκίνησε ήδη από τον Οκτώβριο του 2015, ανανεώθηκε, μέχρι το 2018, παρέχοντας μια διευρυμένη ασφάλεια στους κατόχους των δημοφιλών εκτυπωτών και ένα επιπλέον κίνητρο να επιλέξουν τις πιο αξιόπιστες και συμφέρουσες λύσεις της αγοράς.

Στην ενέργεια επέκτασης της εγγύησης από 1 έτος σε 3 τρία έτη, συμπεριλαμβάνονται οι inkjet εκτυπωτές Ink Tank System της εταιρείας που συνδυάζουν υψηλή ποιότητα με χαμηλό κόστος εκτύπωσης και είναι ιδανικοί για μικρές επιχειρήσεις και οικιακή χρήση, αλλά και οι εκτυπωτές WorkForce και WorkForce Pro για εξαιρετική απόδοση, εξοικονόμηση σε περιβάλλοντα γραφείου, οι οποίοι είναι φιλικοί προς το περιβάλλον και απευθύνονται σε μικρότερες, μεσαίες και μεγαλύτερες ομάδες εργασίας. Επίσης, στην ενέργεια συμμετέχουν οι εκτυπωτές μεγάλου φορμάτ της Epson, από την σειρά SureColor P για φωτογραφικές εκτυπώσεις εξαιρετικής ποιότητας.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τους όρους και τις προϋποθέσεις απόκτησης της επέκτασης εγγύησης, καθώς και για τα συγκεκριμένα μοντέλα που συμμετέχουν με την επίσκεψή σας στην επίσημη ιστοσελίδα της Epson, https://www.epson.gr/extended-warranty.

tech.in.gr

Sports in

Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός 28-28: Σπουδαία εμφάνιση στην Ουγγαρία και τώρα όλα είναι στο χέρι του!

Ο Ολυμπιακός έμεινε ζωντανός για την πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup, καθώς ήρθε ισόπαλος 28-28 με την Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία – Σε μία εβδομάδα (27/4) η ρεβάνς στο Κλειστό της Ηλιούπολης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024