Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χαμηλότερο το κόστος κτήσης tablet με συνδρομή Mobile Internet

Χαμηλότερο το κόστος κτήσης tablet με συνδρομή Mobile Internet

Στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, και στο e-shop www.germanos.gr, προστέθηκαν τα νέα μοντέλα tablet των Samsung, Huawei, Lenovo και Apple, τα οποία πωλούνται σε χαμηλότερη τιμή με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE Mobile Internet και σε δόσεις (έως 36) όταν οι αγορές γίνονται με πιστωτική κάρτα.

Στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, και στο e-shop www.germanos.gr, προστέθηκαν τα νέα μοντέλα tablet των Samsung, Huawei, Lenovo και Apple, τα οποία πωλούνται σε χαμηλότερη τιμή με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE Mobile Internet και σε δόσεις (έως 36) όταν οι αγορές γίνονται με πιστωτική κάρτα.

Σημειώστε πως το κόστος κτήσης της ταμπλέτας είναι μειωμένο, δηλαδή θα σας κοστίσει λιγότερο η αγορά της, θα πληρώνετε όμως συνδρομή, συνήθως στις προσφορές, επί 24 μήνες. Επομένως, για να κρίνετε εάν σας συμφέρει θα πρέπει να εκτιμήσετε καταρχήν εάν πράγματι χρειάζεστε πρόσβαση στο Ίντερνετ μέσω κινητής τηλεφωνίας -π.χ. όχι εάν έχετε πάντα Wi-Fi, ναι αν είστε διαρκώς σε κίνηση ή σε διακοπές- και για την κίνηση που προβλέπεται για να αγοράσετε σε τόσο χαμηλότερη τιμή την ταμπλέτα. Σκεφτείτε για παράδειγμα εάν σας συμφέρει να πληρώνετε 8 ευρώ το μήνα επί 24 μήνες για mobile internet και η έκπτωση στην τιμή της ταμπλέτας είναι 100 ευρώ.

Στην προκειμένη περίπτωση, η αλυσίδα ανακοίνωσε τη διάθεση των SAMSUNGGalaxyTabS3 9.7,HUAWEI MediaPadT1 10Wi-Fi,LENOVOTAB3 8 4G,LENOVOTAB2A10 4G, και το νέοiPad.

Στα καταστήματα της αλυσίδας ΓΕΡΜΑΝΟΣ, υπάρχουν οι λεγόμενοι Tech Experts, εξειδικευμένοι σύμβουλοι τεχνολογίας με σκοπό να σας βοηθήσουν στην επιλογή και να «σετάρουν» τη νέα σας συσκευή.

Οι τιμές που αναφέρονται στη συνέχεια, αφορούν την αγορά σκέτης συσκευής και πληρωμή με πιστωτική κάρτα. Επομένως, ρωτήστε ποια προγράμματα Mobile Internet υπάρχουν για να αγοράσετε αυτή που προτιμάτε σε χαμηλότερη τιμή και να έχετε πρόσβαση μέσω κινητής τηλεφωνίας. Υποθέτουμε με σχετική βεβαιότητα πως οι προσφορές αφορούν στα μοντέλα με τη σχετική δυνατότητα, δηλαδή όχι μόνο σύνδεσης μέσω WiFi (οπότε είναι τα ακριβότερα).

  • Το SAMSUNG Galaxy Tab S3 9.7 συνδυάζει στιλ και ισχυρές επιδόσεις και είναι εξοπλισμένο με Super AMOLED οθόνη 9,7’’ για καθαρή εμπειρία θέασης. Κατασκευασμένο από γυαλί και μέταλλο, με τέσσερα ηχεία ρυθμισμένα από την AKG για υψηλής ποιότητας ακουστική, αλλά και με ανανεωμένο S Pen, είναι ιδανικό για Gaming χωρίς διακοπές και διατίθεται σε Wi-Fi έκδοση στα 709€ και σε 4G+ στα 799€.
  • Αποκλειστικά το λεπτό και ελαφρύ HUAWEI MediaPad T1 10 Wi-Fi με IPS οθόνη 9,6’’, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.2 GHz, αποθηκευτικό χώρο 8GB, αλλά και κύρια κάμερα 5MP με LED flash για εκπληκτικές φωτογραφίες. Έχει μεταλλικό φινίρισμα και μπαταρία μεγάλης διάρκειας και διατίθεται στα 159€.
  • Το LENOVO TAB3 8 4G, ένα λεπτό Tablet που μεταφέρεται εύκολα, παρέχει τη δυνατότητα ξεχωριστού προφίλ για κάθε μέλος της οικογένειας, ενώ έχει και ειδικό περιβάλλον για παιδιά. Έχει εξαιρετικό κινηματογραφικό ήχο χάρη στο Dolby Atmos®, υποστηρίζει την αναγνώριση προσώπου και τη δυνατότητα συντομεύσεων με ενστικτώδεις χειρονομίες και διατίθεται στα 169€.
  • Το ελαφρύ LENOVO TAB2 A10 4G με οθόνη υψηλής ανάλυσης 10,1’’, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,7GHz και κύρια κάμερα 5MP. Έχει δύο ηχεία και υποστηρίζει την τεχνολογία Dolby Atmos® για εξαιρετικό ήχο, ενώ η μεγάλη διάρκεια της μπαταρίας του προσφέρει αυτονομία μέχρι 10 ώρες χρήσης. Διατίθεται στα 199€.
  • Το νέο iPad 32GB 4G ξεχωρίζει για τις πανίσχυρες επιδόσεις του και την εκπληκτική οθόνη Retina 9,7’’. Διαθέτει επεξεργαστή Α9 με αρχιτεκτονική 64-bit για να «τρέχουν» ακόμα πιο γρήγορα οι εφαρμογές, λειτουργικό σύστημα IOS 10, κάμερα 8MP και FaceTime HD αλλά και αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος. Διατίθεται σε 4G έκδοση στα 609€, αλλά και σε WiFi έκδοση στα 449€.

tech.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024