Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ημερήσια «παράταση» ομιλίας και data με €0,70 στα καρτοκινητά Vodafone, CU

Ημερήσια «παράταση» ομιλίας και data με €0,70 στα καρτοκινητά Vodafone, CU

Οι συνδρομητές της Καρτοκινητής Vodafone και CU που δεν έχουν επαρκές υπόλοιπο, μπορούν να αποκτήσουν 30 λεπτά ομιλίας προς όλους ή 60ΜΒ για μία ημέρα, στέλνοντας δωρεάν SMS με τη λέξη ΛΕΠΤΑ ή DATA αντίστοιχα, στο 1330. Η χρέωση της υπηρεσίας που ονομάζεται «ΠΑΡΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ» είναι 0,70€, τα οποία αφαιρούνται από την επόμενη ανανέωση χρόνου ομιλίας.

Η Vodafone και το CU παρουσιάζουν τη νέα υπηρεσία «ΠΑΡΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ» και παρέχουν σε όλους τους συνδρομητές Καρτοκινητής Vodafone τη δυνατότητα να συνεχίζουν να επικοινωνούν και να σερφάρουν στο Internet, ακόμη και όταν το υπόλοιπό τους δεν επαρκεί για κλήση ή χρήση data.

  • Με τη νέα υπηρεσία, οι συνδρομητές της Καρτοκινητής Vodafone και CU που δεν έχουν επαρκές υπόλοιπο, μπορούν να αποκτήσουν εύκολα και άμεσα 30 λεπτά ομιλίας προς όλους ή 60ΜΒ για 1 μέρα. Αρκεί να στείλουν δωρεάν SMS με τη λέξη ΛΕΠΤΑ ή DATA αντίστοιχα, στο 1330. Η χρέωση της υπηρεσίας ΠΑΡΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ είναι 0,70€ τα οποία αφαιρούνται από την επόμενη ανανέωση χρόνου ομιλίας.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για όλους τους συνδρομητές του Καρτοκινητού Vodafone, CU, Vodafone International και Καρτοκινητού Ολυμπιακός, αρκεί να έχουν πραγματοποιήσει ανανεώσεις συνολικής αξίας τουλάχιστον €10 τους τελευταίους 3 μήνες και το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας τους να μην είναι αρνητικό ή μεγαλύτερο από €5.

Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία για τους συνδρομητές Καρτοκινητής Vodafone στο http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=11420 και για τους συνδρομητές CU στο https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/cu-pare-paratasi/

tech.in.gr

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024