Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Spider Man από τη Sony για το Playstation το 2018

Spider Man από τη Sony για το Playstation το 2018

H Sony παρουσίασε ένα νέο Spider-man για το Playstation στην Electronic Entertainment Expo (E3) που διεξάγεται 13-16 Ιουνίου στο Λος Άντζελες. Το Spider-man θα κυκλοφορήσει το 2018 και αναπτύχθηκε από την Insomniac Games, την ίδια ομάδα που ανέπτυξε τα "Resistance" και "Ratchet & Clank".

H Sony παρουσίασε ένα νέο Spider-man για το Playstation στην συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα, λίγο πριν ανοίξει τις πόρτες της η Electronic Entertainment Expo (E3) που διεξάγεται 13-16 Ιουνίου στο Λος Άντζελες, Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Το Spider-man θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για την κονσόλα της Sony το 2018 και αναπτύχθηκε από την Insomniac Games, την ίδια ομάδα που ανέπτυξε τα «Resistance» και «Ratchet & Clank».

Μπορείτε να δείτε το πρώτο επίσημο τρέιλερ του παιχνιδιού.

Την ανακοίνωση έκανε ο επικεφαλής της Sony Interactive Entertainment America, Σον Λάιντεν, ο οποίος είπε προλογίζοντας το παιχνίδι «Το μέλλον είναι εδώ, με το Playstation 4 Pro και το PS VR».

Η τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας εξελίσσεται στο νέο πεδίο μάχης στον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών καθώς οι εταιρείες ανάπτυξης μάχονται να κερδίσουν περισσότερους πιστούς με καθηλωτικά headset και αξεσουάρ για παιχνίδι σε περιβάλλον virtual reality.



Μπορείτε να δείτε περισσότερα τρέιλερ επερχόμενων παιχνιδιών από το κανάλι του Playstation στο YouTube.

H Sony Corp ανακοίνωσε την περασμένη μόλις εβδομάδα ότι πούλησε περισσότερα από ένα εκατομμύριο VR headset διεθνώς και αυξάνει την παραγωγή.

Εκτός από το Spider-man, η Sony ανακοίνωσε επίσης στην E3 ότι το «Shadow of the Colossus» θα αναπτυχθεί σε high-definition για το PlayStation 4. Αυτό και η επόμενη έκδοση του «God of War» θα διατεθούν επίσης το 2018.
{{{related}}}

Reuters

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024