Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Υπηρεσία ελέγχου κατανάλωσης καυσίμου για εταιρικά οχήματα από την COSMOTE

Υπηρεσία ελέγχου κατανάλωσης καυσίμου για εταιρικά οχήματα από την COSMOTE

Ο διαχειριστής της εταιρείας μπορεί να παρακολουθεί τις ημερήσιες καταναλώσεις κάθε οχήματος, αλλά και τη στάθμη καυσίμου σε πραγματικό χρόνο, μέσα από μία εφαρμογή για συσκευές με iOS ή, Android.

Η COSMOTE πρόσθεσε μια νέα υπηρεσία για τη διαχείριση εταιρικών στόλων οχημάτων, για τον πλήρη έλεγχο της κατανάλωσης καυσίμου. Η υπηρεσία «e-Fuel Management» παρέχεται σε συνεργασία με την Emphasis Τηλεματική.

Σκοπός της, να συμβάλλει στη μείωση των λειτουργικών δαπανών της επιχείρησης, αλλά και στην αύξηση του επιπέδου εξυπηρέτησης των πελατών της, καθώς επιτρέπει την παρακολούθηση των δρομολογίων και των στάσεων, σε χάρτες Google.

Ο διαχειριστής της εταιρείας μπορεί να παρακολουθεί τις ημερήσιες καταναλώσεις κάθε οχήματος, αλλά και τη στάθμη καυσίμου σε πραγματικό χρόνο, μέσα από μία εφαρμογή, η οποία είναι συμβατή με iOS και Android συσκευές. Μπορεί επίσης να δει τον υπολογισμό κατανάλωσης ανά δρομολόγιο, με γραφική αναπαράσταση της απόστασης που διανύθηκε και της κατανάλωσης ανά χρονική στιγμή.

Επιπλέον, με το e-Fuel Management παρέχονται ειδοποιήσεις μέσω email για υπέρβαση ταχύτητας, κίνηση εκτός προκαθορισμένων ορίων (geofence), ενώ είναι διαθέσιμοι και πρόσθετοι αισθητήρες για πληροφορίες όπως άνοιγμα πόρτας και λειτουργία μηχανής, που μπορούν να αποτυπωθούν σε γραφήματα.

To οικονομικό πρόγραμμα “e-Fuel Management” παρέχεται με μηνιαίο πάγιο 18,50€ και 100% επιδότηση εξοπλισμού. Ο εξοπλισμός είναι συμβατός με τουλάχιστον 450 μοντέλα οχημάτων.

tech.in.gr

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024