Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τον Αύγουστο αναμένεται ο διάδοχος του Samsung Galaxy Note7

Τον Αύγουστο αναμένεται ο διάδοχος του Samsung Galaxy Note7

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου στη Νέα Υόρκη φέρεται να έχει προγραμματίσει η Samsung Electronics την ανακοίνωση του Galaxy Note 8. Το προηγούμενο μοντέλο Note 7 κόστισε στον νοτιοκορεάτικο κολοσσό 6,1 τρισ. γουόν (4,8 δισ. ευρώ) και έπληξε σοβαρά τη φήμη του. Εντούτοις η εταιρεία εμφανίζεται αποφασισμένη να συνεχίσει τα Note, υποσχόμενη ότι δεν θα επαναληφθούν τα φαινόμενα ανάφλεξης λόγω ελαττωματικών μπαταριών στο προηγούμενο μοντέλο.

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου στη Νέα Υόρκη φέρεται να έχει προγραμματίσει η Samsung Electronics την ανακοίνωση του Galaxy Note 8, σύμφωνα με πληροφορία από ανώνυμη πηγή του Reuters.

Το προηγούμενο μοντέλο Note 7 κόστισε στον νοτιοκορεάτικο κολοσσό 6,1 τρισ. γουόν (4,8 δισ. ευρώ) και έπληξε σοβαρά τη φήμη του.

Εντούτοις η εταιρεία εμφανίζεται αποφασισμένη να συνεχίσει τα Note, υποσχόμενη ότι δεν θα επαναληφθούν τα φαινόμενα ανάφλεξης λόγω ελαττωματικών μπαταριών στο προηγούμενο μοντέλο.

To Galaxy Note 8 θα έχει οθόνη με καμπύλες που αγκαλιάζουν στα πλάγια τη συσκευή, και θα είναι σημαντικά μεγαλύτερη από την οθόνη του Galaxy S8 6,2 ιντσών. Θα έχει επίσης δύο κάμερες στην πλάτη του. Το προηγούμενο μοντέλο είχε μικρότερη οθόνη 5,7 ιντσών και μια κυρίως κάμερα.

Οικονομικοί αναλυτές εκτιμούν πως μετά το φιάσκο του Note7, η Samsung ανακάμπτει αναφερόμενοι σε υψηλές πωλήσεις του Galaxy S8 -που άρχισε να πωλείται τον Απρίλιο-, χάρη στο οποίο η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει αποτελέσματα με ρεκόρ κέρδη τριμήνου Απριλίου-Ιουνίου. Εκτιμούν μάλιστα ότι παίρνει πίσω την πρώτη θέση από την Apple, η οποία παρεμπιπτόντως αναμένεται να ανακοινώσει νέα iPhone τον Οκτώβριο.
{{{related}}}

Reuters,tech.in.gr

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024