Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στην τελική ευθεία για το 8ο TEDx Academy και «τον καλύτερό μας εαυτό»

Στην τελική ευθεία για το 8ο TEDx Academy και «τον καλύτερό μας εαυτό»

Το θέμα που έχει επιλεγεί να αναπτυχθεί για το φετινό TEDx Academy είναι: «Ο καλύτερός μας εαυτός». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου.

Το θέμα που έχει επιλεγεί να αναπτυχθεί για το φετινό TEDx Academy είναι: «Ο καλύτερός μας εαυτός-Our Best Self» και θα τεθούν ουσιαστικά ερωτήματα σε τρεις υπο-ενότητες.

  • Δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ένα καλύτερο κόσμο;
  • Δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για την κοινωνία όπου ζούμε/δραστηριοποιούμαστε;
  • Δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για εμάς τους ίδιους;

Όλα ξεκινούν από την απόφασή μας να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας σε ό,τι κι αν κάνουμε. Μπορεί να ακούγεται απλό, αλλά απαιτεί σκληρή προσπάθεια και σίγουρα όχι εφησυχασμό. Όταν είμαστε ο καλύτερός μας εαυτός, χτίζουμε το μέλλον με τόλμη, φαντασία, αλλά και ενσυναίσθηση για τον διπλανό μας.

Πιστεύουμε ότι μπορούμε να εμφανίζουμε το καλύτερο δυνατό μας πρόσωπο, όχι μόνο για τη δική μας βελτίωση, αλλά γιατί μέσα από την προσωπική μας βελτίωσή ωφελείται και το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον μέσα στο οποίο ζούμε. Και γιατί τελικά ο κόσμος αξίζει την καλύτερη προσπάθειά μας ώστε να βοηθήσουμε να γίνει κι αυτός… ο καλύτερος που μπορεί.

Και φέτος, σημαντικές προσωπικότητες έχουν κληθεί για να μας εμπνεύσουν -συνολικά θα παραστούν 15 ομιλητές.

  • Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, όπως κάθε χρόνο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου.

Τέλος, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να υπογραμμίσουμε ότι το TEDx Academy έχει διακριθεί ώς το καλύτερο επιστημονικό συνέδριο, στο 2017 Events Awards, κατακτώντας το πλατινένιο και χρυσό βραβείο. Να επισημάνουμε επίσης ότι το TEDx Academy 2016 με θέμα: «Re Imagine Greece» απέσπασε το βραβείο «Χρυσός Ερμής» στην κατηγορία «Παραγωγή»!

  • Δύο λόγια για το TEDxAcademy Η Ακαδημία ιδρύθηκε αρχικά από τον Πλάτωνα στην Αθήνα το 387 π.Χ. και ήταν μια πλατφόρμα συζητήσεων για την ανταλλαγή ιδεών για τη λογοτεχνία, την επιστήμη και την τέχνη για την προώθηση της κοινωνίας. Πάνω από 2000 χρόνια αργότερα, η TED βασίζεται στην ίδια αρχή και η TEDxAcademy εμπνέεται από τη σύνδεση του παρελθόντος με το μέλλον, δημιουργώντας μια πλατφόρμα για διάλογο για αλλαγή στην Ελλάδα. Η TEDxAcademy διοργανώνει κάθε χρόνο μια εκδήλωση όπου αξιόλογοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό μοιράζονται τις ιδέες τους. Ιδέες που έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μακροπρόθεσμη διαφορά στο μέλλον της χώρας μας. Το TEDxAcademy είναι ένας Μη κερδοσκοπικός Οργανισμός. Τα Μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής προσφέρουν από τον προσωπικό τους χρόνο για το σχεδιασμό και την υλοποίηση των εκδηλώσεων.

tech.in.gr

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024