Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Vodafone εγκαινιάζει το πάσο σε επιλεγμένες υπηρεσίες social, chat, video

Η Vodafone εγκαινιάζει το πάσο σε επιλεγμένες υπηρεσίες social, chat, video

H Vodafone εγκαινιάζει την προπληρωμένη πρόσβαση σε επιλεγμένη λίστα διαδικτυακών εφαρμογών με το λεγόμενο Vodafone Pass. Με τo «πάσο», οι συνδρομητές μπορούν να χρησιμοποιούν μόνο τις επιλεγμένες υπηρεσίες/εφαρμογές χωρίς να καταναλώνουν τα διαθέσιμα MB του βασικού προγράμματός τους ή άλλων ενεργοποιημένων πακέτων Internet.

H Vodafone εγκαινιάζει την προπληρωμένη πρόσβαση σε επιλεγμένη λίστα διαδικτυακών εφαρμογών με το λεγόμενο Vodafone Pass. Με τo «πάσο», οι συνδρομητές μπορούν να χρησιμοποιούν μόνο τις επιλεγμένες υπηρεσίες/εφαρμογές χωρίς να καταναλώνουν τα διαθέσιμα MB του βασικού προγράμματός τους ή άλλων ενεργοποιημένων πακέτων Internet.

«Από σήμερα, οι συνδρομητές συμβολαίου, καρτοπρογράμματος και καρτοκινητής, ιδιώτες ή επαγγελματίες, μπορούν να επιλέξουν, ανάμεσα στα πακέτα Vodafone Pass για social media, video & chatting, αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις δικές τους ανάγκες και να απολαμβάνουν ξέγνοιαστα τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές, όπως Facebook, Instagram, Messenger, WhatsApp, Viber κ.ά., χωρίς να μετράνε GB.», ανακοίνωσε η Vodafone.

Ο Εμπορικός Διευθυντής Καταναλωτικών Προϊόντων της Vodafone Ελλάδας, Αχιλλέας Κανάρης, δήλωσε: «Ένα από τα βασικά θέματα που απασχολεί τους συνδρομητές είναι η χρήση των δεδομένων από το κινητό τους. Αυτό που θέλουν είναι να μπορούν να επικοινωνούν και να χρησιμοποιούν τις αγαπημένες τους εφαρμογές στο internet, όπου και αν βρίσκονται, ακόμα και αν δεν έχουν πρόσβαση σε wifi, χωρίς να το σκέφτονται. Σε αυτή την ανάγκη, η Vodafone απαντά με ένα καινοτόμο προϊόν που αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά, το Vodafone Pass, και δίνει τη δυνατότητα στον καθένα ξεχωριστά να απολαμβάνει τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές, ξέγνοιαστα».

Η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας έχει ομαδοποιήσει επιλεγμένες εφαρμογές για κοινωνική δικτύωση, εφαρμογές για επικοινωνία και εφαρμογές για βίντεο και παρέχει με ξεχωριστή, αλλά ισόποση χρέωση 2GB ή 5 GB μόνο για τις προεπιλεγμένες εφαρμογές.

Κάθε συνδρομητής μπορεί να ενεργοποιεί πολλαπλά Vodafone Pass, μέσω της εφαρμογής My Vodafone, του My Account στην ιστοσελίδα vodafone.gr ή καλώντας στο 13830. Περισσότερες πληροφορίες για το Vodafone Pass στο vodafone.gr/pass

Τα διαθέσιμα Vodafone Pass και οι λίστες υπηρεσιών

Tο Vodafone Social Pass παρέχει από την ενεργοποίηση του, 2GB δεδομένων για τη χρήση, μέσω της σύνδεσης του συνδρομητή στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της Vodafone, σε υπηρεσίες/εφαρμογές που κατά βάση λειτουργούν ως εικονικές διαδικτυακές κοινότητες επιτρέποντας στα μέλη τους να επικοινωνούν μεταξύ τους και των οποίων ο κύριος σκοπός, κατά την αντίληψη του μέσου καταναλωτή, είναι να κοινοποιούν γεγονότα, απόψεις και στιγμές σε συγκεκριμένα εικονικά κοινωνικά σύνολα. Αναλυτικά οι υπηρεσίες/εφαρμογές που έχουν ενταχθεί στο πακέτο είναι: το Facebook (εξαιρείται το Facebook Messenger καθώς αποτελεί μέρος του «Vodafone Chat Pass»), το Instagram, το Snapchat, το Twitter, το LinkedIn και το Tumblr.

Αντίστοιχα, το Vodafone Chat Pass παρέχει από την ενεργοποίηση του 2GB δεδομένων για τη χρήση, μέσω της σύνδεσης του συνδρομητή στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της Vodafone, σε υπηρεσίες/εφαρμογές που κατά βάση λειτουργούν ως μέσα ανταλλαγής μηνυμάτων και πολυμέσων ή που παρέχουν τη δυνατότητα συνομιλίας μέσω φωνής ή/και βίντεο κλήσης. Αναλυτικά, οι υπηρεσίες/εφαρμογές που έχουν ενταχθεί στο πακέτο είναι: το Facebook Messenger, το Whatsapp, το Viber και το Vodafone Message+ & Call+.

Τέλος, το Vodafone Video Pass παρέχει από την ενεργοποίηση του 5GB δεδομένων για τη χρήση, μέσω της σύνδεσης του συνδρομητή στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της VODAFONE, σε υπηρεσίες/εφαρμογές που κατά βάση λειτουργούν ως μέσα συνεχούς ροής βίντεο. Αναλυτικά, οι υπηρεσίες/εφαρμογές που έχουν ενταχθεί στο πακέτο είναι: το Youtube, το Dailymotion, το Netflix και το Vimeo.

Η ισχύουσα λίστα των υπηρεσιών/εφαρμογών που εντάσσονται στα πακέτα ενδέχεται να τροποποιηθεί και θα δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας στο δικτυακό τόπο της Vodafone.

Πότε καταναλώνονται ΜΒ του βασικού προγράμματος, πότε δεν ισχύει το πάσο
Σε κάθε περίπτωση, η χρήση του «πάσου» δεν ισχύει όταν η κίνηση πραγματοποιείται μέσω Εικονικού ιδιωτικού δικτύου (VPN) ή για χρήση από κάρτα SIM Δεδομένων Vodafone Mobile Broadband ή για χρήση μέσα από την υπηρεσία της VODAFONE Internet 4 Sharing από άλλες φορητές ηλεκτρονικές συσκευές όπως tablet ή laptop.

Προϋπόθεση για τη χρήση του Vodafone Pass είναι να υπάρχει πρόσβαση στο internet. Η εταιρεία σημειώνει ότι «σε περίπτωση που καταναλώσεις τα MB του προγράμματός σου συνεχίζεις να σερφάρεις στο Internet με βάση τις χρεώσεις του προγράμματός σου απολαμβάνοντας ταυτόχρονα το Vodafone Pass». Οι συνδρομητές καρτοκινητής με μηδενικό διαθέσιμο υπόλοιπο πρέπει να κάνουν ανανέωση.

Σημειώνεται πως. η χρήση internet που πραγματοποιείται μέσω εξωτερικών συνδέσμων των υπηρεσιών/εφαρμογών των πακέτων Vodafone Pass δεν περιλαμβάνεται στις δωρεάν παροχές και χρεώνεται σύμφωνα με τους όρους του προγράμματός σου βάσει του ισχύοντα τιμοκαταλόγου της Vodafone, χωρίς να προηγείται ενημέρωση. Για τη χρήση Internet εκτός του Vodafone Pass προτεραιότητα έχουν τα διαθέσιμα ΜΒ του προγράμματος χρήσης ή του πακέτου ή του bonus με την συντομότερη ημερομηνία λήξης.

Σε κάθε περίπτωση, ο συνδρομητής μπορεί να ελέγξει τη χρήση του από το My Vodafone app, μέσω του My account στο vodafone.gr ή με μία κλήση στο 13830.

Η χρέωση των Vodafone Pass

Κάθε πακέτο χρεώνεται 9 ευρώ και εγκαινιάζεται με έκπτωση 50% (4,5 ευρώ) για όσους συνδρομητές το ενεργοποιήσουν μέχρι τις 31 Αυγούστου. Ταυτόχρονα, η Vodafone αλλάζει και τα προγράμματα Red, ενσωματώνοντας τα νέα Vodafone Pass.

Ανθή Παναγιωτάκη

{{{related}}}

tech.in.gr

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024