Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
H MS καταργεί τα χειριστήρια, η Sony όμως επιμένει

H MS καταργεί τα χειριστήρια, η Sony όμως επιμένει

H Sony παρουσίασε το πρότυπο ενός νέου χειριστηρίου για το Playstation 3, που θα ήταν εντυπωσιακό εάν δεν είχε προηγηθεί η Microsoft που τα καταργεί... Δείτε την παρουσίασή του:

H Sony παρουσίασε το πρότυπο ενός νέου χειριστηρίου για το Playstation 3, που θα ήταν εντυπωσιακό εάν δεν είχε προηγηθεί η Microsoft που τα καταργεί…

Δείτε την παρουσίασή του:

H Sony επέδειξε επί σκηνής το Motion Controller για PS3, ένα σύστημα χειρισμού της παιχνιδομηχανής της που αποτελείται από δύο χειριστήρια και το Playstation Eye (την κάμερα που πρωτοπαρουσιάστηκε για το PS2). Όπως συμβαίνει και με το χειριστήριο του ανταγωνιστικού Wii της Nintendo, ο Motion Controller της Sony βασίζεται σε έναν αισθητήρα που «αντιλαμβάνεται» τη θέση, τις κινήσεις του χρήστη, την απόσταση μεταξύ ανάμεσα στα χειριστήρια και από τον αισθητήρα (με εντυπωσιακή ακρίβεια).

Κατά την επίδειξη, η Sony έδειξε πως ο παίκτης χρησιμοποιεί τα όπλα, πως εκτοξεύει βέλη από τόξο, πως γράφει επί της οθόνης και χειρίζεται αντικείμενα στο εικονικό περιβάλλον του παιχνιδιού.

Η παρουσίαση του ανιχνευτή κίνησης έγινε ως μια επίδειξη της τεχνολογίας, ωστόσο η Sony δηλώνει έτοιμη να τον διαθέσει στις αρχές του 2010.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024