Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συλλεκτικό Xbox 360 με τέρμα τα γκάζια

Συλλεκτικό Xbox 360 με τέρμα τα γκάζια

Αντί 280 περίπου ευρώ διατίθεται και στα ελληνικά καταστήματα η συλλεκτική κονσόλα Forza Motorsport 3 Elite Bundle από τις 23 Οκτωβρίου 2009. Σε περιορισμένες ποσότητες, η κονσόλα Xbox 360 Elite συνοδεύετα

Αντί 280 περίπου ευρώ διατίθεται και στα ελληνικά καταστήματα η συλλεκτική κονσόλα Forza Motorsport 3 Elite Bundle από τις 23 Οκτωβρίου. Σε περιορισμένες ποσότητες, η κονσόλα Xbox 360 Elite συνοδεύεται από το πολυαναμενόμενο για πολλούς παιχνίδι ταχύτητας Forza Motorsport 3.

Στο πακέτο περιλαμβάνεται η συλλεκτική κονσόλα με δίσκο 120GB, ασύρματο χειριστήριο, headset και το παιχνίδι. Στα καταστήματα διατίθεται επίσης σε περιορισμένες ποσότητες το «Super» πακέτο με σκληρό δίσκο 250GB, δύο ασύρματα χειριστήρια και το παιχνίδι αντί 320 περίπου ευρώ.

«Με την υποστήριξη γραφικών υψηλής ευκρίνειας HD που κόβουν την ανάσα και ρεαλιστικότατη απόδοση των κανόνων της φυσικής, οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν περισσότερα από 400 από τα πιο αγαπημένα αυτοκίντητα στον πλανήτη, σε παραπάνω από 100 από τις πιο διάσημες πίστες του κόσμου, αλλά και εξωτικές διαδρομές από ολόκληρη την υφήλιο», αναφέρει χαρακτηριστικά η Microsoft.

Το παιχνίδι φέρει τη σήμανση PEGi 3. Αυτό σημαίνει ότι κρίνεται κατάλληλο για όλες τις ηλικιακές ομάδες. Σύμφωνα με τον ορισμό της σήμανσης αυτής, «γίνεται αποδεκτή κάποιου βαθμού βία σε κωμικό πλαίσιο (συνήθως μορφές βίας του τύπου που απαντάται στα κινούμενα σχέδια Μπαγκς Μπάνι ή Τομ & Τζέρι). Το παιδί δεν πρέπει να μπορεί να συνδέσει τον χαρακτήρα στην οθόνη με χαρακτήρες της πραγματικής ζωής. Πρέπει να ανήκουν πλήρως στο χώρο της φαντασίας. Το παιχνίδι δεν πρέπει να περιέχει ήχους ή εικόνες που μπορούν να τρομάξουν ή να φοβίσουν τα μικρά παιδιά. Δεν πρέπει να υπάρχει χυδαία γλώσσα ούτε σκηνές με γυμνό ή οποιαδήποτε αναφορά σε σεξουαλική δραστηριότητα.» Περισσότερα για τη σήμανση PEGi θα βρείτε στη διεύθυνση http://www.pegi.info/gr/index/id/222/

In.gr Τεχνολογία

Sports in

«Οριστικό deal του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα – Ανανεώνει μέχρι το 2027»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα έχει βρει οριστικά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και θα υπογράψει συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το 2027 – Θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συμφωνία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024