Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mobile Internet στα 84 Mbps;

Mobile Internet στα 84 Mbps;

H Huawei, η εταιρεία που κατασκευάζει τα USB modems που χρησιμοποιούν και οι Έλληνες χρήστες για να συνδεθούν στο Διαδίκτυο μέσω των δικτύων κινητής τηλεφωνίας, παρουσίασε την τεχνολογία HSPA+.

H Huawei, η εταιρεία που κατασκευάζει τα USB modems που χρησιμοποιούν και οι Έλληνες χρήστες για να συνδεθούν στο Διαδίκτυο μέσω των δικτύων κινητής τηλεφωνίας, παρουσίασε την τεχνολογία HSPA+, η οποία προσφέρει ταχύτητες έως 84 Megabit/sec downlink και 11 Mbps uplink.

Η μεγάλη κινεζική εταιρεία εξοπλισμού τηλεπικοινωνιών και δικτύωσης επέδειξε την τεχνολογία HSPA+ (High Speed Packet Access Plus) στο Mobile World Congress της Βαρκελώνης.

Εκεί παρουσίασε και το U8800, το πρώτο κινητό Android που υποστηρίζει HSPA+, προς το παρόν σε ταχύτητα έως 14Mbps, περίπου διπλάσια σε σχέση με αυτή που προσφέρει η σημερινή τεχνολογία HSDPΑ.

Το HSPA+ προσφέρει όχι μόνο ταχύτερο κατέβασμα, αλλά και ταχύτερο ανέβασμα δεδομένων, διευκολύνοντας έτσι τις τηλεδιασκέψεις και την ανάρτηση αρχείων βίντεο, επισημαίνει η εταιρεια.

Προκειμένου να επιτευχθούν ταχύτητες downlink έως 84Mb/s, η λύση HSPA+ της Huawei βασίζεται σε διεθνή πρότυπα 3GPP (3rd Generation Partnership Project) έκδοση 9, συνδυάζει πρότυπα διαμόρφωσης τελευταίας γενιάς (higher order modulation – HOM 64QAM), multi-input multi-output (MIMO), και μετάδοση διπλής κυψέλης (dual cell transmission).

Για να επιτευχθούν ταχύτητες uplink έως 11Mb/s, η Huawei υιοθέτησε τη λύση Interference Cancellation, η οποία διπλασιάζει την ταχύτητα σε διεθνή πρότυπα 3GPP έκδοση 6, ενώ παράλληλα ελαχιστοποιεί θέματα παρεμβολής εντός ιδίας κυψέλης (intra-cell interference).

in.gr

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024