Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mobile Internet στα 84 Mbps;

Mobile Internet στα 84 Mbps;

H Huawei, η εταιρεία που κατασκευάζει τα USB modems που χρησιμοποιούν και οι Έλληνες χρήστες για να συνδεθούν στο Διαδίκτυο μέσω των δικτύων κινητής τηλεφωνίας, παρουσίασε την τεχνολογία HSPA+.

H Huawei, η εταιρεία που κατασκευάζει τα USB modems που χρησιμοποιούν και οι Έλληνες χρήστες για να συνδεθούν στο Διαδίκτυο μέσω των δικτύων κινητής τηλεφωνίας, παρουσίασε την τεχνολογία HSPA+, η οποία προσφέρει ταχύτητες έως 84 Megabit/sec downlink και 11 Mbps uplink.

Η μεγάλη κινεζική εταιρεία εξοπλισμού τηλεπικοινωνιών και δικτύωσης επέδειξε την τεχνολογία HSPA+ (High Speed Packet Access Plus) στο Mobile World Congress της Βαρκελώνης.

Εκεί παρουσίασε και το U8800, το πρώτο κινητό Android που υποστηρίζει HSPA+, προς το παρόν σε ταχύτητα έως 14Mbps, περίπου διπλάσια σε σχέση με αυτή που προσφέρει η σημερινή τεχνολογία HSDPΑ.

Το HSPA+ προσφέρει όχι μόνο ταχύτερο κατέβασμα, αλλά και ταχύτερο ανέβασμα δεδομένων, διευκολύνοντας έτσι τις τηλεδιασκέψεις και την ανάρτηση αρχείων βίντεο, επισημαίνει η εταιρεια.

Προκειμένου να επιτευχθούν ταχύτητες downlink έως 84Mb/s, η λύση HSPA+ της Huawei βασίζεται σε διεθνή πρότυπα 3GPP (3rd Generation Partnership Project) έκδοση 9, συνδυάζει πρότυπα διαμόρφωσης τελευταίας γενιάς (higher order modulation – HOM 64QAM), multi-input multi-output (MIMO), και μετάδοση διπλής κυψέλης (dual cell transmission).

Για να επιτευχθούν ταχύτητες uplink έως 11Mb/s, η Huawei υιοθέτησε τη λύση Interference Cancellation, η οποία διπλασιάζει την ταχύτητα σε διεθνή πρότυπα 3GPP έκδοση 6, ενώ παράλληλα ελαχιστοποιεί θέματα παρεμβολής εντός ιδίας κυψέλης (intra-cell interference).

in.gr

Sports in

Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός 28-28: Σπουδαία εμφάνιση στην Ουγγαρία και τώρα όλα είναι στο χέρι του!

Ο Ολυμπιακός έμεινε ζωντανός για την πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup, καθώς ήρθε ισόπαλος 28-28 με την Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία – Σε μία εβδομάδα (27/4) η ρεβάνς στο Κλειστό της Ηλιούπολης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024