Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Υγρό Πυρ» για τους νέους τον Ιούνιο από την HTC

«Υγρό Πυρ» για τους νέους τον Ιούνιο από την HTC

Τον τρίτο τρίμηνο του 2010 θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη και στην Ασία το Wildfire, το νέο smartphone της HTC με λειτουργικό Android και την τεχνολογία HTC Sense, με το οποίο η HTC επιχειρεί να κερδίσει τις προτιμήσεις του ολοένα αυξανόμενου αριθμού νέων που χρησιμοποιούν το κινητό τους για να αξιοποιήσουν τα κοινωνικά δίκτυα.

Τον τρίτο τρίμηνο του 2010 θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη και στην Ασία το
Wildfire, το νέο smartphone της HTC με το λειτουργικό σύστημα Android
και την τεχνολογία HTC Sense, με το οποίο η HTC επιχειρεί να κερδίσει
τις προτιμήσεις του ολοένα αυξανόμενου αριθμού νέων που χρησιμοποιούν το
κινητό τους για να αξιοποιήσουν τα κοινωνικά δίκτυα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι έως τον Μάιο του 2010 το Facebook χρησιμοποιείται από 400 εκατομμύρια χρήστες, 1 στους 4 από τους οποίους μπαίνει στο Facebook από το «έξυπνο» κινητό του. Η HTC χάρη στην τεχνολογία HTC Sense δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες των κινητών της να βλέπουν ανά πρόσωπο τις αναρτήσεις τους στο Facebook, στο twitter, τα γραπτά μηνύματα, τα e-mail και τις φωτογραφίες τους.

{{{ moto }}}

Ανοίγοντας μια επαφή με το HTC Wildfire εμφανίζονται όλοι οι δυνατοί τρόποι επικοινωνίας. Εκτός από τις πρόσφατες κλήσεις, ο χρήσητς μπορεί να δει τις ανανεώσεις στο προφίλ του συγκεκριμένου ατόμου και τα τελευταία μηνύματα ή e-mail που αντάλλαξε μαζί του. Κάθε φορά που δέχεται μια κλήση, το HTC Caller ID εμφανίζει το όνομα, την τελευταία φωτογραφία, την κατάσταση (μέσω Facebook) καθώς και σχετική υπενθύμιση για το αν πλησιάζουν τα γενέθλια εκείνου που καλεί.

Παράλληλα, με την εφαρμογή «Friend Stream», ο χρήστης μπορεί να αλληλεπιδράσει με φίλους σε πολλαπλά κοινωνικά δίκτυα, όπως τα Facebook, Twitter και Flickr, ενώ ταυτόχρονα συγκεντρώνει σε ένα σημείο τις ενημερώσεις, τις φωτογραφίες και τα links που παρακολουθεί ο χρήστης. Επίσης, μπορεί να δημοσιεύσει ταυτόχρονα σε Facebook και Twitter.

«Κατέβασε κι εσύ τις εφαρμογές Android που έχω επιλέξει»


Χάρη σε ένα νέο widget, το HTC Wildfire ο χρήστης μπορεί να προτείνει εφαρμογές μέσω email, γραπτών μηνυμάτων ή κοινωνικών δικτύων σε φίλους ή σε ολόκληρες ομάδες φίλων. Οι φίλοι του στα δίκτυα αυτά ή στις επαφές θα λάβουν ένα σύνδεσμο, για άμεση πρόσβαση στη σχετική εφαρμογή στο Android Market, προκειμένου να την κατεβάσουν στη συνέχεια στο κινητό τους.

Το Wildfire υποστηρίζει την προβολή και το μοίρασμα φωτογραφιών μέσω του Flickr. Διαθέτει οθόνη αφής 3,2 ιντσών και κάμερα 5 Mpixel με αυτόματη εστίαση και φλας LED, είσοδο ήχου 3,5mm και υποδοχή για κάρτες micro SD.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024