Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ηρθε το Playstation 3 Move

Ηρθε το Playstation 3 Move

Στα ράφια των ελληνικών καταστημάτων βρίσκεται από την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010 το νέο σύστημα χειρισμού βιντεοπαιχνιδιών που λανσάρει η Sony. Το Playstation Move επέδειξε ήδη από τις 9 Σεπτέμβρη σε δύο καταστήματά της η αλυσίδα Πλαίσιο.

Το σύστημα με το χειριστήριο κίνησης Playstation Move και την απαραίτητη κάμερα (Eye camera) πωλείται ως πακέτο Starter μαζί με playable demo παιχνιδιών αντί 65 ευρώ και απευθύνεται αποκλειστικά σε κατόχους της νεότερης κονσόλας της Sony, Playstation 3. Στα καταστήματα θα βρίσκεται επίσης η νέα έκδοσή της, η έκδοση Slim που έχει σημαντικά μικρότερο όγκο και θεωρείται σχετικά αθόρυβη.H κονσόλα Slim με δίσκο 320GB και το πακέτο Starter του PS3 Move πωλείται στο Πλαίσιο αντί 360 περίπου ευρώ (και όσοι την παραγγείλουν πριν τις 15/9 θα πάρουν μια κάρτα για το PS Network αξίας 50 ευρώ, όπως διαβάζουμε στο σάιτ).

Το χειριστήριο Move αυτόνομο πωλείται στα 40,50 ευρώ, ένα συνοδευτικό χειριστήριο που ονομάζεται χειριστήριο πλοήγησης πωλείται 30,90 ευρώ, η προσθήκη σε σχήμα όπλου στα 14,90 ευρώ, ένας φορτιστής δύο χειριστηρίων 30,90 ευρώ, η Eye camera αυτόνομα στα 36 ευρώ και τα παιχνίδια της Sony τουλάχιστον 30,90 ευρώ (EyePet), Sports Champions (40,50 ευρώ). To μοναδικό παιχνίδι τρίτου κατασκευαστή είναι το Capcom Resident Evil Gold Move Edition στα 40,50 ευρώ. Πάντως, η Sony έχει ανακοινώσει ότι στις 15 Σεπτεμβρίο θα διατεθούν 16 τίτλοι που θα αξιοποιούν τις δυνατότητές του Move και 40 ακόμα θα κυκλοφορήσουν μέχρι τα Χριστούγεννα του 2010.

To Playstation Move και τα συναφή έχουν επίσης αναρτηθεί σε άλλα διαδικτυακά καταστήματα όπως το e-shop.gr και το getitnow.gr στις ίδιες πάνω-κάτω τιμές. Κάντε μια γρήγορη σύγκριση τιμών στο Pathfinder Shopping

Στην αντίπερα (ακριβότερη) όχθη

H Microsoft Ελλάς έχει ανακοινώσει ότι «η ολοκαίνουργια κονσόλα Xbox 360 4GB, ο επαναστατικός αισθητήρας Kinect και το παιχνίδι Kinect Adventures» θα περιέχονται όλα μαζί σε ένα πακέτο, στην εκτιμώμενη λιανική τιμή των €309. Επιπλέον, όσοι είναι ήδη κάτοχοι μιας κονσόλας Xbox 360 μπορούν να αγοράσουν τον αισθητήρα Kinect με το παιχνίδι Kinect Adventures στην εκτιμώμενη λιανική τιμή των €159. Η κονσόλα Xbox 360 4GB, της οποίας η διανομή ξεκίνησε από τις 20 Αυγούστου θα διατίθεται στην εκτιμώμενη λιανική τιμή των €206 (νέο, κομψό σχεδιασμό, ενσωματωμένο Wi-Fi N, 4GB αποσπώμενη εσωτερική μνήμη, πλήκτρα αφής και μαύρο ματ φινίρισμα). Περισσότερα από 15 παιχνίδια θα είναι έτοιμα να διατεθούν κατά τη διάρκεια του λανσαρίσματος. Τα παιχνίδια για το Kinect, συμπεριλαμβανομένων των “Kinectimals,” “Kinect Sports” και “Kinect Joy Ride”, θα πωλούνται στα καταστήματα στην εκτιμώμενη λιανική τιμή των €51.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024