Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η HTC εγκαινιάζει την υπηρεσία HTCsense.com με δύο νέες «επιθυμίες»

Η HTC εγκαινιάζει την υπηρεσία HTCsense.com με δύο νέες «επιθυμίες»

H HTC αλλάζει την εμπειρία χρήσης των έξυπνων κινητών τηλεφώνων της, και τα συνδέει με το διαδικτυακό κόσμο και το desktop για τον απόλυτο έλεγχο συσκευών, περιεχομένου και επικοινωνίας.

H HTC αλλάζει την εμπειρία χρήσης των έξυπνων κινητών τηλεφώνων της, και τα συνδέει με το διαδικτυακό κόσμο και το desktop για τον απόλυτο έλεγχο συσκευών, περιεχομένου και επικοινωνίας.

Στις 15 Σεπτεμβρίου η εταιρεία παρουσίασε στο Λονδίνο δύο νέα μοντέλα που προστέθηκαν στην πλούσια ήδη γκάμα της HTC, με τη νέα «αίσθηση», HTC Sense. Τα δύο νέα «επιθυμητά», HTC Desire HD και Desire Z μοιάζουν με μικρά (Androidειδή) ρομπότ: κάνουν λήψεις βίντεο με υψηλή ευκρίνεια, επεξεργάζονται φωτογραφίες και τους προσθέτουν ευχάριστα εφέ, βρίσκουν που βρίσκεσαι και σε καθοδηγούν σε σημεία ενδιαφέροντος «χωρίς καθυστέρηση» (HTC Locations), διευκολύνουν την ανάγνωση ηλεκτρονικών βιβλίων (επιτρέποντας επισημάνσεις και σημειώσεις) και μεταφράζουν άγνωστους όρους.

Αν το τηλέφωνο χαθεί, ο ιδιοκτήτης μπορεί να το κάνει να «φωνάξει» δυνατά (δυνατός ήχος κλήσης) ακόμα κι αν βρίσκεται σε κατάσταση αθόρυβης λειτουργίας, ή να αποκαλυφθεί σε χάρτη. Μέσω της νέας υπηρεσίας htcsense.com, ο χρήστης μπορεί ακόμα να το κλειδώσει από απόσταση, να κάνει προώθηση κλήσεων και μηνυμάτων σε άλλο αριθμό, «να στείλει μήνυμα στο κινητό για να κανονίσει την επιστροφή του» ή ακόμα να το διατάξει να «αυτοκαταστραφεί» ή μάλλον ακριβέστερα να διαγράψει ό,τι έχει και δεν έχει στη μνήμη του. Εξάλλου, το περιεχόμενο του τηλεφώνου είναι διαθέσιμο μέσω browser στο desktop (επαφές, ιστορικό κλήσεων, μηνύματα).

Το HTC Desire HD είναι ένα smartphone «λαξευμένο» σε ένα συμπαγές κομμάτι αλουμινίου που κρύβει στο εσωτερικό του το νέο επεξεργαστή της Qualcomm Snapdragon 8255 1GHz. Έχει μεγάλη οθόνη με διαγώνιο 4,3 ιντσών και υποστήριξη για ήχο Dolby Mobile and SRS virtual sound. Το νέο κινητό έχει τη δυνατότητα λήψης βίντεο σε 720p και έχει κάμερα 8Mpixel και διπλό φλας. Τέλος, χρησιμοποιεί την τεχνολογία της HTC Fast Boot με σκοπό να επιταχύνει τη διαδικασία εκκίνησης του τηλεφώνου.

Το HTC Desire Z είναι φτιαγμένο για την επικοινωνία με κάθε τρόπο: διαθέτει πληκτρολόγιο QWERTY με διαφορετικά shortcut και δύο πλήκτρα στα οποία μπορεί να ορίσει λειτουργία ο χρήστης, παρακάμπτοντας τα μενού. Όπως και το μοντέλο HD, υποστηρίζει λήψεις βίντεο στα 720p και έχει κάμερα 5Mpixel και αυτόματο φλας. Βασίζεται στον, επίσης νέο, επεξεργαστή της Qualcomm 7230 με χρόνο κύκλου ρολογιού 800MHz.

Αμφότερα, αναμένονται στην Ευρώπη τον Οκτώβριο του 2010, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι τιμές διάθεσής τους. Το HTCsense.com δεν είναι ανοικτό προς το παρόν, οι πύλες του θα ανοίξουν ταυτόχρονα με τη διάθεση των δύο νέων κινητών με το νέο user interface τον Οκτώβριο. Πάντως, βρετανικό διαδικτυακό κατάστημα τα έχει ήδη στις προθήκες του με ημερομηνία κυκλοφορίας την 8η Οκτωβρίου και τιμή (SIM free) 460 λίρες (552 ευρώ) για το μεγάλο HD και με πολύ μικρή διαφορά 30 λιρών το μοντέλο Z με το πληκτρολόγιο slide-out.

In.gr Τεχνολογία,HTC

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024