Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οικονομικό smartphone λανσάρει η Nokia

Οικονομικό smartphone λανσάρει η Nokia

Ενα από τα πιο οικονομικά smartphone της πρόκειται να λανσάρει στην αγορά η Nokia το τελευταίο τρίμηνο του 2010. Το Nokia C5-03 είναι ένα έξυπνο κινητό που αξιοποιεί τα δίκτυα 3G και υποστηρίζει τη ασύρματη δικτύωση μέσω Wi-Fi, που επιτρέπει τη δωρεάν χρήση των χαρτών Ovi Maps με φωνητική μάλιστα πλοήγηση σε 80 χώρες και e-mail στο δωρεάν Ovi Mail, το Yahoo! Mail και το Windows Live Hotmail. Το κινητό Symbian θα πωλείται στα 170 ευρώ, χωρίς φόρους ή επιδοτήσεις.

Ενα από τα πιο οικονομικά smartphone της πρόκειται να λανσάρει στην αγορά η Nokia το τελευταίο τρίμηνο του 2010. Το Nokia C5-03 είναι ένα έξυπνο κινητό που αξιοποιεί τα δίκτυα 3G και υποστηρίζει τη ασύρματη δικτύωση μέσω Wi-Fi, που επιτρέπει τη δωρεάν χρήση των χαρτών Ovi Maps με φωνητική μάλιστα πλοήγηση σε 80 χώρες και e-mail στο δωρεάν Ovi Mail, το Yahoo! Mail και το Windows Live Hotmail. Το κινητό Symbian^1 (δηλαδήSymbian S60 5th edition) θα πωλείται στα 170 ευρώ, χωρίς φόρους ή επιδοτήσεις.

Το Nokia smartphone C5-03 ενσωματώνει τις υπηρεσίες Ovi και προσφέρει την δυνατότητα σύνδεσης μέσω Wi-Fi και δικτύου 3G. Σύμφωνα με τη Nokia, 200.000 άνθρωποι εγγράφονται καθημερινά περισσότεροι από 200.000 καινούριοι χρήστες στις υπηρεσίες χαρτών, μουσικής, ανταλλαγής μηνυμάτων και στο διαδικτυακό κατάστημα Ovi, το οποίο είναι τώρα διαθέσιμο σε περισσότερες από 190 χώρες.

Το Nokia C5-03 είναι ένα full-touch smartphone, το οποίο διατίθεται σε μια ποικιλία χρωμάτων και προσφέρει δωρεάν τα Ovi Maps με την φωνητική πλοήγηση σε περίπου 80 χώρες. Η τελευταία έκδοση των Ovi Maps (αρχικά διαθέσιμη μέσω του Nokia Beta Labs) περιλαμβάνει νέες πληροφορίες για τα μέσα μαζικής μεταφοράς, καθώς και χαρακτηριστικά που επιτρέπουν στους χρήστες να κάνουν “check in” σε δημοφιλείς κοινωνικούς προορισμούς του Facebook, του Ren Ren και άλλων παρόμοιων δικτυακών τόπων.

«Το νέο Nokia C5-03 smartphone προσφέρει στους χρηστές την δυνατότητα να απολαύσουν το σύνολο των πλεονεκτημάτων που προσφέρουν οι υπηρεσίες της Nokia στην πλοήγηση, τα email, τη μουσική κ.α. σε προσιτή τιμή – ένας συνδυασμός που θα λατρέψουν όλοι οι χρήστες , όλων των ηλικιών. δήλωσε ο Jo Harlow, head of smartphones Nokia. «Πρόκειται για μια κομψή συσκευή αφής, η οποία θα αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμη τόσο στους έφηβους που αγαπούν τη μουσική και είναι οπαδοί της κοινωνικής δικτύωσης όσο και στους γονείς που χρειάζονται την υπηρεσία πλοήγησης για τις μετακινήσεις τους»

Το smartphone Nokia C5-03 με λογισμικό Symbian. Η αρχική οθόνη του προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε χρήστη για γρήγορη πρόσβαση στις επαφές, στα email και στην μεγάλη ποικιλία των εφαρμογών που είναι διαθέσιμες μέσω του Nokia Ovi Store. Οι κάτοχοι του Nokia C5-03 μπορούν επίσης να ρυθμίσουν εύκολα το Ovi Mail, τον δωρεάν λογαριασμό email που προσφέρει η Nokia, καθώς και έναν αριθμό από άλλους δημοφιλής λογαριασμούς email, συμπεριλαμβανομένων των Yahoo!Mail και Windows Live Hotmail.

Η διάθεση του Nokia C5-03 αναμένεται να ξεκινήσει εντός του τέταρτου τριμήνου του 2010 με εκτιμώμενη τιμή στα €170, χωρίς να υπολογίζονται φόροι και πιθανή επιδότηση συσκευής.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024