Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Spot4u από την nca technologies για το iPhone

Spot4u από την nca technologies για το iPhone

Ενημέρωση για φαρμακεία, βενζινάδικα με τιμές καυσίμων, γιατρούς ανά ειδικότητα, εστιατόρια και μπαράκια  ή ακόμα εκδηλώσεις σε παρακείμενες περιοχές έχουν οι χρήστες smartphone με Android, Windows Mobile και στο εξής και οι κάτοχοι iPhone. Η nca technologies μεταφέρει την επιτυχημένη δωρεάν εφαρμογή της spot4u και στην πλατφόρμα της Apple.

Ενημέρωση για ανοικτά/εφημερεύοντα φαρμακεία, βενζινάδικα με τιμές καυσίμων, γιατρούς ανά ειδικότητα, εστιατόρια και μπαράκια ή ακόμα εκδηλώσεις σε παρακείμενες περιοχές έχουν οι χρήστες smartphone με Android, Windows Mobile και στο εξής και οι κάτοχοι iPhone. Η nca technologies μεταφέρει την επιτυχημένη δωρεάν εφαρμογή της spot4u και στην πλατφόρμα της Apple.

Η εφαρμογή Spot4u είναι διαθέσιμη από την 1η Νοεμβρίου στο AppStore και η λήψη της είναι δωρεάν (ad supported). Οι χρήστες του spot4u μπορούν να αναζητήσουν σε επιλεγμένη τοποθεσία σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας ή στο σημείο όπου βρίσκονται ανοικτά φαρμακεία, ιατρούς ανά ειδικότητα, βενζινάδικα (με πληροφόρηση για τις τιμές των καυσίμων), εστιατόρια και μπαρ, θέατρα καθώς και γενικότερα εκδηλώσεις -συναυλίες, εκθέσεις, happening, εικαστικά, ομιλίες και άλλα. Στην ενότητα των εκδηλώσεων (Events), η εφαρμογή επιτρέπει την προσθήκη υπενθυμίσεων. Επίσης, η εφαρμογή αναλαμβάνει το σχεδιασμό της διαδρομής προς τον πιθανό προορισμό, την ταξινόμηση σημείων ενδιαφέροντος με πολλαπλά κριτήρια (π.χ. τιμή καυσίμων, απόσταση από την τρέχουσα θέση του χρήστη στα βενζινάδικα). H προβολή των σημείων ενδιαφέροντος γίνεται είτε σε χάρτη με τη χρήση των Google Maps, ή σε λίστα.

Για να οριστεί η τοποθεσία της αναζήτησης, ο χρήστης του smartphone πρέπει να χρησιμοποιήσει το GPS ή να ορίσει μόνος του τη θέση του από τις γεωγραφικές συντεταγμένες (geocoding). Μπορεί να αποθηκεύσει τις θέσεις στις οποίες βρίσκεται συνήθως -όπως στη δουλειά, στο σπίτι ή στο εξοχικό- για μελλοντική χρήση της υπηρεσίας αναζήτησης σημείων ενδιαφέροντος. Εξάλλου, η ενημέρωση για τα τρέχοντα σημεία ενδιαφέροντος σε κάθε περιοχή της Ελλάδας ανανεώνεται καθημερινά, σύμφωνα με την εταιρεία ανάπτυξης της εφαρμογής nca technologies.

Εκτός από τις υπάρχουσες κατηγορίες Σημείων Ενδιαφέροντος (POI), το spot4U ανανεώνεται με νέες, χωρίς να απαιτείται λήψη νέας έκδοσης της εφαρμογής αλλά της ενημέρωσης με ένα κλικ.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024