Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Νανοτεχνολογία Full LED στην LG LEX8

Η Νανοτεχνολογία Full LED στην LG LEX8

Η LG παρουσιάζει μια νέα τηλεόραση Full LED με «νανοτεχνολογία οπίσθιου φωτισμού», η οποία όπως υποστηρίζει θα επαναπροσδιορίσει τα δεδομένα στην ευκρίνεια των τηλεοράσεων Full LED. Με την LEX8 Nano LED η LG Electronics υπόσχεται πιο φωτεινή, καθαρή και ομαλή ποιότητα εικόνας σε μια εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση.

Η LG παρουσιάζει μια νέα τηλεόραση Full LED με «νανοτεχνολογία οπίσθιου φωτισμού», η οποία όπως υποστηρίζει θα επαναπροσδιορίσει τα δεδομένα στην ευκρίνεια των τηλεοράσεων Full LED. Με την LEX8 Nano LED η LG Electronics υπόσχεται πιο φωτεινή, καθαρή και ομαλή ποιότητα εικόνας. Η τηλεόραση 47 ιντσών είναι ήδη διαθέσιμη στο δίκτυο της LG Electronics στην Ελλάδα και πωλείται αντί 5.500 ευρώ.

Νανοτεχνολογία LED οπίσθιου φωτισμού: Mια μεμβράνη με μικροσκοπικές κουκίδες μπροστά από τη σειρά λυχνιών LED, η οποία διασκορπίζει το φως πιο ομοιόμορφα και αποτελεσματικά σε ολόκληρη την επιφάνεια της οθόνης, είχε ως αποτέλεσμα η νέα τηλεόραση της LG να παράγει εικόνες πιο καθαρές και ευκρινείς. Η ομοιόμορφη κατανομή του φωτός, υποστηρίζει η LG, εξασφαλίζει επιπλέον αποτελεσματικό φωτισμό που παρέχει και τρισδιάστατη εικόνα με «πρωτοφανή υψηλή ευκρίνεια και φωτεινότητα».

Anti-Reflection: Το πάνελ της τηλεόρασης αξιοποίησε τεχνολογία για την μείωση των αντανακλάσεων από εξωτερικές πηγές φωτός -ακόμα και από το ηλιακό φως- για να διατηρεί η εικόνα την ευκρίνειά της.

Micro-pixel control: Η διαχείριση κάθε λυχνίας LED ελέγχεται από αφοσιωμένο σύστημα ελέγχου με σκοπό να προσθέσει μεγαλύτερο εύρος και ζωντάνια στα χρώματα από τις σκοτεινές διαβαθμίσεις του μαύρου έως τα πιο φυσικά χρώματα, είτε προβάλλεται 2D είτε 3D.

TruMotion 400Hz: Μέριμνα έχει επίσης ληφθεί για να αποφευχθεί η θολούρα από την κίνηση στην εικόνα, αυξάνοντας το ρυθμό που γίνεται η επεξεργασία της κινούμενης εικόνας.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του επικεφαλής του τμήματος για την οικιακή ψυχαγωγία (LG Home Entertainment) κ.Simon Kang:

«Όπως ακριβώς μας δυσκολεύει να επιστρέψουμε στη συμβατική τηλεόραση όταν έχουμε ζήσει την εμπειρία της υψηλής ευκρίνειας, με τον ίδιο τρόπο οι καταναλωτές θα αντισταθούν στην επιλογή απλών LCD τηλεοράσεων, όταν βιώσουν τη μοναδική εμπειρία θέασης που προσφέρει η LEX8».

Επιπλέον, η LEX8 θεωρείται η πιο λεπτή τηλεόραση Full LED στον κόσμο αφού το πάχος της δεν ξεπερνάει τα 1,25 εκατοστά με το πλαίσιο (το πάχος του πάνελ είναι 0,88 εκατοστά).

H τεχνολογία φωτισμού τηλεοράσεων με λυχνίες LED θεωρείται «επανάσταση στην ποιότητα εικόνας και την πολύ λεπτή σχεδίαση». Σε αυτήν οφείλονται οι υψηλές αναλογίες αντίθεσης -η διαφορά ανάμεσα στα πιο σκούρα και στα πιο ανοιχτά χρώματα της οθόνης -οι μεγάλες αναλογίες αντίθεσης συνεπάγονται μεγάλο φάσμα χρωμάτων. Επιπλέον, μακροπρόθεσμα, εξηγεί η LG, η τεχνολογία LED αποδεικνύεται πιο οικονομική, καθώς η τεχνολογία φωτισμού LED καταναλώνει έως και 40% λιγότερο ηλεκτρικό ρεύμα σε σύγκριση με την τεχνολογία LCD. Τέλος, εξοικονομεί περισσότερο χώρο, αφού με την απόλυτα λεπτή σχεδίασή της μπορεί να κρεμαστεί στον τοίχο σαν πίνακας.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024