Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παιχνίδι στην οθόνη αφής, Ταινία στη Μεγάλη Οθόνη 3D

Παιχνίδι στην οθόνη αφής, Ταινία στη Μεγάλη Οθόνη 3D

Αποτέλεσμα της συνεργασίας των στούντιο της Twentieth Century Fox και της Blue Sky Studios με την Rovio, την εταιρεία παραγωγής του Angry Birds είναι το νέο παιχνίδι Angry Birds Rio που θα διατεθεί τον Μάρτιο, ταυτόχρονα με την παγκόσμια πρεμιέρα της τρισδιάστατης ταινίας κινουμένων σχεδίων Rio, η οποία βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες στην Ελλάδα τον Μάρτιο από την ODEON.

Αποτέλεσμα της συνεργασίας των στούντιο της Twentieth Century Fox και της Blue Sky Studios με την Rovio, την εταιρεία παραγωγής του Angry Birds είναι το νέο παιχνίδι Angry Birds Rio που θα διατεθεί τον Μάρτιο, ταυτόχρονα με την παγκόσμια πρεμιέρα της τρισδιάστατης ταινίας κινουμένων σχεδίων Rio, η οποία βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες στην Ελλάδα από την ODEON.

Οι δημιουργοί της σειράς ταινιών “Ice Age” μας ταξιδεύουν αυτή τη φορά στην μαγευτική πόλη του Ρίο Ντε Τζανέιρο, αλλά και στο πλούσιο τροπικό δάσος της Βραζιλίας, και μας παρουσιάζουν τον νέο τους ήρωα, τον Μπλου, έναν παπαγάλο τόσο σπάνιο που πιστεύει ότι είναι ο τελευταίος του είδους του.


Οι παπαγάλοι του Rio θα συναντηθούν με τα ευέξαπτα πτηνά του Angry Birds στο παιχνίδι Angry Birds Rio, το οποίο θα βγει στην αγορά τον Μάρτιο, ταυτόχρονα με την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας. Αρχικά θα περιέχει 45 επίπεδα, αλλά στην συνέχεια θα προστίθενται σε σταθερή βάση νέα επίπεδα, μέσω updates της εφαρμογής.

Η ταινία Rio
Τα πρώτα δύο λεπτά:

Η ταινία Rio περιγράφει τις περιπέτειες του Μπλου, ο οποίος ανακαλύπτει ότι υπάρχει κι άλλος παπαγάλος σαν κι αυτόν – και μάλιστα γένους θηλυκού – και αφήνει το βολικό κλουβί του στη μικρή πόλη της Μινεσότα για να πετάξει στο Ρίο.

Όπως όμως αποδεικνύεται, ο οικόσιτος Μπλου και η εντελώς ανεξάρτητη παπαγαλίνα Τζούελ δεν δείχνουν να είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Απροσδόκητα θα βρεθούν μαζί για να ζήσουν μια εμπειρία ζωής, κατά τη διάρκεια της οποίας μαθαίνουν πολλά για τη φιλία, την αγάπη, το θάρρος και τις προκλήσεις της ζωής.

Τη φωνή τους στους ήρωες της ταινίας δανείζουν ο υποψήφιος για Όσκαρ Α΄ Ανδρικού Ρόλου Τζέσε Άιζενμπεργκ (“The Social Network”), η Αν Χάθαγουεϊ (“Love and Other Drugs”), ο Τζέιμι Φοξ (“Miami Vice”), καθώς και πολλοί άλλοι.

Από τις 7 Απριλίου στους ελληνικούς κινηματογράφους

H ταινία “Rio” θα βγει τον Απρίλιο στους κινηματογράφους αλλά η επίσημη παγκόσμια πρεμιέρα της θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Από τις 7 Απριλίου, η ταινία θα προβάλλεται σε όλους τους ελληνικούς κινηματογράφους – όχι αποκλειστικά στους κινηματογράφους Odeon. Για την ακρίβεια, θα προβάλλεται σε 3D σε όσες αίθουσες έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό, αλλά και σε 2D μορφή. Oι κινηματογράφοι Odeon θα προβάλλουν την τρισδιάστατη εκδοχή της ταινίας με το σύστημα Dolby Digital 3D, «το πιο προηγμένο σύστημα τρισδιάστατης προβολής», διευκρινίζει η ODEON.

Παιχνίδι στην οθόνη αφής, Ταινία στη Μεγάλη Οθόνη 3D

«Το Angry Birds Rio είναι ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα συνέργειας ανάμεσα σε μια εφαρμογή κινητού και σε μια κινηματογραφική ταινία” δηλώνει ο Μίκαελ Χεντ, Διευθύνων Σύμβουλος της Rovio Mobile.

«Η συνεργασία μας με τη Fox είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο συναρπαστικές συνεργασίες που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα για το brand Angry Birds. Εκτός του ότι επεκτείνουμε τους ορίζοντες δύο φανταστικών ψυχαγωγικών brands και δημιουργούμε μια νέα εμπειρία παιχνιδιού, έχουμε πάει επίσης την ιδέα του συνδυασμού μιας εφαρμογής κινητού με μια κινηματογραφική ταινία σε ένα εντελώς νέο επίπεδο».

«Στην συνεργασία μας με την Rovio, συνδυάζουμε την σημαντικότερη εταιρεία δημιουργίας παιχνιδιών – αυτή την στιγμή – με μια από τις πιο δυνατές εταιρίες στο χώρο της κινηματογραφικής βιομηχανίας, ώστε να παρουσιάσουμε στους εκατομμύρια θαυμαστές του Angry Birds τον συναρπαστικό κόσμο του Rio», προσθέτει ο Πίτερ Λέβινσον, Πρόεδρος Νέων Μέσων και Ψηφιακής Διανομής για την Twentieth Century Fox.

«Η σχέση μας με την Rovio είναι άλλο ένα εξαιρετικό παράδειγμα για την συνεχή δουλειά της Fox Digital Entertainment ως προς την επέκταση του υλικού μας σε διάφορες ψηφιακές πλατφόρμες.»

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024