Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην Ελλάδα το Sony Ericsson Xperia Play

Στην Ελλάδα το Sony Ericsson Xperia Play

Αποκλειστικά από την Cosmote πρόκειται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά το πρώτο smartphone-φορητή παιχνιδομηχανή με τη σφραγίδα "Playstation". Η αλυσίδα καταστημάτων Γερμανός δέχεται ήδη παραγγελίες για το Sony Ericsson Xperia Play, η λιανική τιμή του οποίου πλησιάζει τα 500 ευρώ.

Αποκλειστικά από την Cosmote πρόκειται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά το πρώτο smartphone-φορητή παιχνιδομηχανή με τη σφραγίδα «Playstation». Η αλυσίδα καταστημάτων Γερμανός δέχεται ήδη παραγγελίες για το Sony Ericsson Xperia Play, η λιανική τιμή του οποίου πλησιάζει τα 500 ευρώ.

Οι επισκέπτες 220 καταστημάτων της αλυσίδας Γερμανός μπορούν ήδη να δοκιμάσουν το Xperia Play. Από τις αρχές Αυγούστου θα συμβαίνει το ίδιο σε όλα τα καταστήματα Γερμανός, Cosmote, ΟΤΕshop και το εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της Cosmote.

H αποκλειστικότητα αφορά τη διάθεση του smartphone στην αγορά έως το τέλος του Αυγούστου. Μετά θα διατίθεται από όλα τα δίκτυα, όπως διευκρινίζει στο tech.in.gr η Sony Ericsson.

Η συσκευή με τα πραγματικά χειριστήρια κονσόλας έρχεται φορτωμένη με έξι παιχνίδια: Star Battalion, FIFA10, Bruce Lee, Sims 3, Tetris και Crash Bandicoot. Περισσότερα παιχνίδια είναι διαθέσιμα στο Android Market.

Όπως εξηγεί στο tech.in.gr, η Sony Ericsson «Η πιστοποίηση PlayStation Certified αφορά στο πρόγραμμα της Sony που εγγυάται την εμπειρία παιχνιδιού PlayStation σε κινητά τηλέφωνα. Η Sony πιστοποιεί μόνο κινητά που πληρούν τις υψηλές τεχνικές προδιαγραφές που χρειάζονται για να φτιαχτεί μια ποιοτική εμπειρία παιχνιδιού όπως στις κονσόλες. Τα κινητά περνάνε εκτεταμένους ποιοτικούς ελέγχους από τη Sony σαν αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας ανάπτυξής τους. Κάθε ξεχωριστό παιχνίδι στο κινητό περνάει από πολλά τεστ για να φτάσει τα υψηλά στάνταρ της εμπειρίας παιχνιδιού που έχει θέσει η Sony. Το Χperia PLAY είναι το πρώτο κινητό με πιστοποίηση PlayStation και συνδυάζει το γνωστό χειριστήριο με όλα τα χαρακτηριστικά ενός άψογου smartphone με την τελυταία έκδοση λειτουργικου Αndroid.»

Το smartphone έχει οθόνη 4 ιντσών και βασίζεται στην τελευταία έκδοση του Android, Gingerbread (2.3). Έχει κάμερα 5,1Mpixel, κάρτα microSD 8GB μνήμη (επεκτάσιμη στα 32GB μέσω microSD), στερεοφωνικά ηχεία, RAM 512MB (δείτε αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του στο σάιτ της Sony Ericsson).

Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, το Xperia Play «αντέχει» έως και 5 ώρες 35 λεπτά παιχνιδιού και παρέχει τη δυνατότητα για ομαδικά παιχνίδια (διευκρίνιση: αυτό σημαίνει ότι μπορούν δύο παίκτες που έχουν δύο συσκευές Xperia PLAY να παίξουν «διπλό» κάποιο παιχνίδι αρκεί το παιχνίδι να υποστηρίζει multiplayer).

To Xperia PLAY δεν είναι 3D. Η κάρτα γραφικών υποστηρίζει τρισδιάστατα εφέ αλλά δεν έχει 3D οθόνη.

H Cosmote επιδοτεί τη συσκευή στα προγράμματα COSMOTE Απεριόριστα.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024