Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ZTE Carl: «Ποιός είπε ότι τα smartphone είναι ακριβά;»

ZTE Carl: «Ποιός είπε ότι τα smartphone είναι ακριβά;»

Αποκλειστικά από τα καταστήματα του δικτύου της Wind λανσάρεται στην ελληνική αγορά το εξαιρετικά προσιτό «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο της ZTE, με υποστήριξη ασύρματης δικτύωσης μέσω Wi-Fi και Android 2.2. Μπορεί να έχει σχετικά μικρή οθόνη 2,8 ιντσών που απαιτεί πίεση για να αντιληφθεί το άγγιγμά σας, θα σας συστήσει όμως στον κόσμο των smartphone με μια συσκευή το κόστος της οποίας μόλις αναμένεται να μην ξεπερνάει κατά πολύ τα 100 ευρώ.

Αποκλειστικά από τα καταστήματα του δικτύου της Wind λανσάρεται στην ελληνική αγορά το εξαιρετικά προσιτό «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο της ZTE. Μετά από ένα μήνα στα καταστήματα του δικτύου, η συσκευή θα κυκλοφορεί και σε άλλα καταστήματα.

To ΖΤΕ Carl έχει σχετικά μικρή οθόνη 2,8 ιντσών, τεχνολογίας resistive σε αντίθεση με την τεχνολογία capacitive, δημοφιλή επιλογή των σημαντικά ακριβότερων smartphone. Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι η οθόνη είναι μεν αφής, ωστόσο η ανταπόκριση στο άγγιγμά σας εξαρτάται από την πίεση που ασκείται. Από την άλλη, οι οθόνες αυτής της τεχνολογίας μπορούν να αποδειχτούν ακριβείς, αν σκεφτεί κανείς ότι ανταποκρίνονται σε οτιδήποτε -μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα στυλό για να κάνετε (με ακρίβεια) τις επιλογές σας.

H συσκευή βασίζεται στην έκδοση 2.2 του λειτουργικού συστήματος Android, υποστηρίζει την ασύρματη δικτύωση μέσω Wi-Fi και έχει GPS για πλοήγηση ή υπηρεσίες θέσης, κάμερα στα 2Mpixel, δέχεται κάρτα μνήμης microSD και έχει στάνταρτ υποδοχή για ακουστικά 3,5 χιλιοστών.

Η τιμή της συσκευής αναμένεται να κυμανθεί γύρω στα 100 ευρώ –και εμείς την διευκρίνιση από την Wind ώστε να σας ενημερώσουμε λεπτομερώς.

Ενημέρωση: Η Wind μας ενημέρωσε ότι το ZTE Carl θα πωλείται στα 99 ευρώ και θα επιδοτείται πλήρως στο πρόγραμμα Wind to All με πάγιο 40 ευρώ το μήνα που περιλαμβάνει 200 λεπτά εθνικές κλήσεις, 60 μηνύματα και 350ΜΒ κίνηση στο Ίντερνετ (με το ZTE Carl θα τα χρειαστείτε). Δείτε επίσης ποιές άλλες συσκευές επιδοτεί στο ίδιο πρόγραμμα η Wind.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024