Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Vodafone λανσάρει τηλέφωνο Facebook με πακέτο Mobile Ίντερνετ

Η Vodafone λανσάρει τηλέφωνο Facebook με πακέτο Mobile Ίντερνετ

H Vodafone λανσάρει στην ελληνική αγορά το δικό της τηλέφωνο κοινωνικής δικτύωσης μέσω Facebook σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή 79 ευρώ συνοδευόμενο από το πακέτο καρτοκινητής Vodafone CU φορτωμένο με 150ΜΒ για κίνηση στο Διαδίκτυο και 60 SMS προς όλους κάθε μήνα για έξι μήνες. Το Vodafone 555 Blue διαθέτει με πλήκτρο Facebook έχει πλήρες πληκτρολόγιο και οθόνη 2,4 ιντσών.

H Vodafone λανσάρει στην ελληνική αγορά ένα τηλέφωνο που σχεδιάστηκε σε συνεργασία με το Facebook σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή 79 ευρώ συνοδευόμενο από το πακέτο καρτοκινητής Vodafone CU και 150ΜΒ για κίνηση στο Διαδίκτυο και 60 SMS προς όλους κάθε μήνα για έξι μήνες χωρίς επιπλέον χρέωση. Το τηλέφωνο Vodafone 555 Blue έχει πλήκτρο Facebook και διαθέτει πλήρες πληκτρολόγιο και οθόνη 2,4 ιντσών.

Όπως εξηγεί η εταιρεία, το Facebook είναι ενσωματωμένο στις λειτουργίες της συσκευής και έτοιμο για χρήση από την πρώτη στιγμή ενεργοποίησης του κινητού. Τα μηνύματα του Facebook εμφανίζονται στα εισερχόμενα της συσκευής, μαζί με τα SMS και τα e-mail, και υπάρχει η δυνατότητα κοινοποίησης φωτογραφιών σε φίλους και επαφές μέσω Facebook με το πάτημα ενός πλήκτρου. Τα προφίλ των φίλων στο Facebook συγχρονίζονται αυτόματα στον κατάλογο επαφών του Vodafone 555 Blue. Tο Vodafone 555 Blue ανανεώνει συνεχώς το περιεχόμενο στην αρχική σελίδα της συσκευής, ώστε να κρατάει το χρήστη ενήμερο για ό,τι συμβαίνει στο Facebook, κάθε στιγμή. Tο Vodafone 555 Blue διαθέτει ειδικό πλήκτρο «F» του Facebook, το οποίο μπορεί να ρυθμιστεί για μία σειρά λειτουργιών, όπως άμεση κοινοποίηση status update, photo sharing ή post. Η συσκευή έχει οθόνη 2.4”, οπτικό trackpad και πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY που θεωρούνται ιδανικά για SMS, chat και status update.

H Vodafone δίνει χρόνο ομιλίας 14 ώρες, αναμονής 960 ώρες από μπαταρία ιόντων λιθίου 1000mAh. Έχει εσωτερική μνήμη 40ΜΒ και δέχεται κάρτα μνήμης microSD έως 16GB. Δεν μπορεί να αξιοποιήσει τα δίκτυα 3G ή HSDPA και την ύπαρξη Wi-Fi, δεν έχει GPS για πλοήγηση και υπηρεσίες θέσης και βασίζεται σε λειτουργικό σχεδιασμένο στα μέτρα της Vodafone (proprietary). Έχει κάμερα 2Mpixel με φλας και οθόνη με διαγώνιο 2,4 ιντσών. Η συσκευή έχει ραδιόφωνο, πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής σε φορμά MP3, υποστηρίζει την ασύρματη επικοινωνία μέσω Bluetooth.

Επίσης, στη σελίδα του προϊόντος αναφέρεται ότι η συσκευή επιδοτείται πλήρως για τους συνδρομητές του προγράμματος συμβολαίου Vodafone Unlimited 25 (με πάγιο 25 ευρώ) και άνω και μερικώς στα προγράμματα με χαμηλότερο πάγιο.

  • Η υπηρεσία που συνοδεύει το πακέτο ισχύει μόνο για χρήστες καρτοκινητής και καρτοπρογράμματος Vodafone που έχουν αγοράσει την συσκευή Vodafone 555 Blue.
  • Κάθε ειδική συσκευασία Vodafone 555 Blue με 6 μήνες Mobile Facebook, Internet & SMS έχει στο πλαϊνό μέρος ένα φυλλάδιο που περιέχει ένα μοναδικό κωδικό. Για να ενεργοποιηθούν οι 6 μήνες Mobile Facebook, Internet & SMS θα πρέπει ο συνδρομητής να στείλει τον μοναδικό κωδικό με δωρεάν SMS στο 19109.
  • Κάθε συνδρομητής μπορεί να ενεργοποιήσει τους 6 μήνες δωρεάν Internet & SMS μόνο μια φορά από τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου.
  • Τα 150 ΜΒ και τα 60 SMS προς όλα τα δίκτυα που θα είναι διαθέσιμα προς χρήση κάθε μήνα για τους επόμενους 6 μήνες από την ενεργοποίηση της υπηρεσίας ισχύουν για 30 ημέρες και αν δεν καταναλωθούν εντός αυτών, δεν μεταφέρονται.
  • Όταν ο συνδρομητής ξεπερνά τα διαθέσιμα ΜΒ κάθε περιόδου 30 ημερών και μέχρι να αρχίσει η επόμενη περίοδος, η επιπλέον πλοήγηση στο Internet χρεώνεται με 1€ ανά ημέρα χρήσης. Πιο συγκεκριμένα, η χρέωση του 1€ πραγματοποιείται με την πρώτη είσοδο στο Internet και εξασφαλίζει απεριόριστη πλοήγηση έως τις 4 π.μ.
  • Αντίστοιχα, όταν εξαντλούνται τα SMS κάθε περιόδου 30 ημερών και μέχρι να αρχίσει η επόμενη περίοδος, ο συνδρομητής θα χρεώνεται για κάθε SMS που στέλνει βάσει του ισχύοντος τιμοκαταλόγου.
  • Τα ΜΒ είναι για χρήση Mobile Internet & Mobile Facebook και η ενεργοποίηση της υπηρεσίας μπορεί να γίνει μέχρι τις 31/03/2012.
  • Μετά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας πρέπει ο συνδρομητής να διατηρήσει το παρόν φυλλάδιο μέχρι την 31/3/2012 και να το επιδείξει στη Vodafone, εφ’ όσον του ζητηθεί, διαφορετικά η Vodafone δικαιούται να τον εξαιρέσει από την υπηρεσία.

To tech.in.gr επικοινώνησε με τη Vodafone για σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που υπάρχουν σήμερα για σύνδεση Mobile Internet για τους χρήστες καρτοκινητής και καρτοπρογράμματος. Η πληροφορία αυτή είναι χρήσιμη, καθώς το πακέτο χρήσης που θα πάρετε μαζί με το Vodafone 555 Blue θα εξαντληθεί σε έξι μήνες από την ενεργοποίησή του. Τότε, για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Ίντερνετ από το κινητό με το 555 Blue θα πρέπει να έχετε υπηρεσία Mobile Internet. Σήμερα, η Vodafone προτείνει στους χρήστες καρτοκινητής και καρτοπρογράμματος το πακέτο Combo Internet 150 & SMS με 7 ευρώ το μήνα (150ΜΒ κίνηση και 60 SMS το μήνα, χρήση που θα έχετε «συνηθίσει») ή το Surf & Mail 60 με 3 ευρώ το μήνα (60ΜΒ το μήνα). Όταν θα εξαντληθούν τα ΜΒ του 555 Blue, θα είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε για τις τρέχουσες επιλογές.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024