Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Smart deals και για «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα από τη Vodafone

Smart deals και για «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα από τη Vodafone

Μετά τη διάθεση εξαιρετικά οικονομικών κινητών τηλεφώνων (€9,90), η Vodafone επεκτείνει τα, αναμφισβήτητα δημοφιλή στους καιρούς που ζούμε, «smart deals» της, στην κατηγορία των λεγόμενων και έξυπνων κινητών τηλεφώνων. Οι τιμές ξεκινούν από τα 89 ευρώ και δεν ξεπερνούν τα 149 ευρώ για κινητά που βασίζονται σε Android, έχουν όλα Wi-Fi και υποστηρίζουν το γρήγορο 3G.

Μετά τη διάθεση εξαιρετικά οικονομικών κινητών τηλεφώνων (€9,90), η Vodafone επεκτείνει τα αναμφισβήτητα δημοφιλή στους καιρούς που ζούμε «smart deals» της, στην κατηγορία των λεγόμενων και «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων. Οι τιμές ξεκινούν από τα 89 ευρώ και δεν ξεπερνούν τα 149 ευρώ για κινητά με Android, τα οποία έχουν όλα Wi-Fi και υποστηρίζουν το γρήγορο 3G.

Συγκεκριμένα, σήμερα στα smart deals της Vodafone περιλαμβάνονται τέσσερα έξυπνα κινητά:

  • Vodafone Joy με 89€,
  • Vodafone Smart με 109€,
  • LG Optimus Me με 134,90€
  • Samsung Galaxy Mini με 149€.

Μάλιστα, το δίκτυο επιδοτεί την αγορά τους πλήρως στα προγράμματα συμβολαίου Vodafone Unlimited στα οποία προβλέπεται η χρήση του Διαδικτύου στην πάγια χρέωση (δεν νοείται smartphone χωρίς mobile Internet). Στο ακριβότερο smart deal, το πάγιο του προγράμματος στο οποίο η συσκευή, το Samsung Galaxy mini δίνεται δωρεάν έχει πάγιο 35 ευρώ και σε αυτό περιλαμβάνεται και κίνηση 100ΜΒ το μήνα (η προβλεπόμενη κίνηση αυξάνεται ικανοποιητικά στα 350ΜΒ και άνω, στα προγράμματα με πάγιο από 45 ευρώ και άνω).

Σε ό,τι αφορά τη χρήση του smartphone, η Vodafone διαθέτει υπηρεσία ελέγχου, με την οποία όταν καταναλωθεί το 80% του προπληρωμένου χρόνος ομιλίας, ή του προγράμματος Mobile Internet, ο χρήστης λαμβάνει δωρεάν SMS με το οποίο ενημερώνεται για το γεγονός.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024