Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Gears of War 3 για το Xbox 360 το πλέον επιτυχημένο παιχνίδι του 2011

Gears of War 3 για το Xbox 360 το πλέον επιτυχημένο παιχνίδι του 2011

Τρία εκατομμύρια αντίτυπα του βιντεοπαιχνιδιού Gears of War 3 για το Xbox 360 πουλήθηκαν την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του προφανώς πολυαναμενόμενου τίτλου. Είχαν προηγηθεί 22 χιλιάδες εκδηλώσεις μεταμεσονύχτιας τρέλας με αφορμή την κυκλοφορία του. Το blockbuster φινάλε της βραβευμένης τριλογίας θεωρείται το πιο επιτυχημένο παιχνίδι του 2011.

Τρία εκατομμύρια αντίτυπα του βιντεοπαιχνιδιού Gears of War 3 για το Xbox 360 πουλήθηκαν την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του προφανώς πολυαναμενόμενου τίτλου. Είχαν προηγηθεί 22 χιλιάδες εκδηλώσεις μεταμεσονύχτιας τρέλας με αφορμή την κυκλοφορία του. Το blockbuster φινάλε της βραβευμένης τριλογίας θεωρείται το πιο επιτυχημένο παιχνίδι του 2011.

Η ιστορία διαδραματίζεται δεκαοκτώ μήνες μετά τα γεγονότα του Gears of War 2 και την πτώση του ανθρώπινου οχυρού του Jacinto. Ο Marcus, ο Baird, ο Dom και η παρέα τους συνεχίζουν τον αγώνα για να σώσουν τον ανθρώπινο πολιτισμό, καθώς παλεύουν με τους Locust (Ακρίδες-Τέρατα) και αντιμετωπίζουν νέες απειλές από το εσωτερικό του πλανήτη καθ’ όλη τη διάρκεια της εκστρατείας.

O τίτλος επιτρέπει το παιχνίδι πολλαπλών παικτών, πέντε-εναντίον-πέντε (multiplayer) καθώς και εκστρατεία συνεργασίας τεσσάρων παικτών (co-op). Υποστηρίζεται η νέα λειτουργία πολλαπλών παικτών (multiplayer) που περιλαμβάνει το Beast Mode – προσφέροντας μια νέα επιλογή στο παιχνίδι με την οποία μπορείτε να αναλάβετε το ρόλο των κακών (Locust horde) και να χρησιμοποιήσετε τις πολλαπλές μεταμορφώσεις τους. Επίσης περιλαμβάνονται νέοι χάρτες που περιλαμβάνουν: Trenches, όπου εμφανίζεται ένας πολύ εντυπωσιακός ανεμοστρόβιλος άμμου, που μειώνει την ορατότητα του παίκτη, καθώς και Overpass, Mercy, Checkout και Thrashball και νέα όπλα που περιλαμβάνουν: το «Bayonet Charge», το «Retro Lancer», το «Sawed-off Shotgun», το «OneShot» – ένα βαρύ όπλο ελεύθερου σκοπευτή που διαπερνά τις ασπίδες ή οποιοδήποτε προστατευτικό κάλυμμα για αιφνίδιο πυροβολισμό, το «The Incendiary Grenade», το «The Digger Launcher» και μια μικρή γεύση από τα παλιά αγαπημένα «Hammerburst» και «Classic Lancer». Κάθε όπλο έχει πλέον το δικό του τρόπο κίνησης.

Ο τίτλος πωλείται αντί περίπου 65 ευρώ.

Η ανακοίνωση της Microsoft είναι θριαμβευτική και αποτελεί πραγματικό εγκώμιο για το παιχνίδι:

  • Μέσα σε μόλις μία εβδομάδα, το «Gears 3» έχει ήδη μεγαλύτερα συνολικά κέρδη από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι του 2011 έως σήμερα.
  • Εκτός του ότι έφτασε στην κορυφή των πωλήσεων για φέτος, η σειρά «Gears of War» εντάσσεται μεταξύ των λίγων μόνο εκλεκτών σειρών παιχνιδιών που ξεπερνούν τα ένα δισ. δολάρια σε πωλήσεις. Δίνοντας και μια επιπλέον διάσταση σε αυτή την ιστορική επίτευξη, το «Gears» αποτελεί πλέον την πρώτη αποκλειστικά για Xbox 360 σειρά παιχνιδιών αυτής της γενιάς κονσόλας που ξεπερνά το ορόσημο των ενός δισ. δολαρίων. «Το Gears of War ήταν το πρώτο killer app παιχνίδι για το Xbox 360, και έκτοτε η σειρά έχει συνεχίσει να συνεισφέρει άμεσα στη συνολική επιτυχία της κονσόλας», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Microsoft, Phil Spencer. Το Gears of War 3 ξεκίνησε εντυπωσιακά τη μεγαλύτερη γιορτή στην ιστορία του Xbox την περασμένη εβδομάδα, θέτοντας τα πρότυπα για το είδος της συναρπαστικής, γεμάτης δράσης εμπειρίας που οι παίκτες πρέπει να περιμένουν φέτος από το Xbox 360».
  • Τα εκπληκτικά game modes Beast και Horde 2.0 και η προσθήκη ειδικών server αποκλειστικά για το παιχνίδι, οδήγησαν περισσότερους από τρία εκατομμύρια χρήστες να συνδεθούν στο Xbox LIVE και να παίξουν το Gears of War 3 από τη στιγμή της κυκλοφορίας του.

Μετά την ενθουσιώδη υποδοχή των κριτικών, που το χαρακτήρισαν «θρίαμβο» και «ένα αριστούργημα συναρπαστικού παιχνιδιού και συγκινητικής αφήγησης», το «Gears of War 3» έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερες από 50 «τέλειες» βαθμολογίες κριτών και αποτελεί πλέον τον τίτλο αποκλειστικά για Xbox 360 με την υψηλότερη βαθμολογία της χρονιάς.

Κατασκευασμένο αποκλειστικά για το Xbox 360 από την Epic Games, το «Gears of War 3» διατίθεται παγκοσμίως σε τρεις ξεχωριστές εκδόσεις – Απλή (Standard), Περιορισμένης κυκλοφορίας (Limited) και Επική (Epic) -η έκδοση Epic δεν είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι, την ειδικά σχεδιασμένη κονσόλα και το χειριστήριο, παρακαλούμε να επισκεφτείτε τη διεύθυνση: gearsofwar.xbox.com.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024