Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάθετε τι διαφοροποιεί τις οθόνες και κερδίστε ένα monitor 23 ιντσών

Μάθετε τι διαφοροποιεί τις οθόνες και κερδίστε ένα monitor 23 ιντσών

Το διαδικτυακό κατάστημα τεχνολογίας getitnow.gr αναφέρεται στις κυριότερες παραμέτρους που διαφοροποιούν τις οθόνες υπολογιστών μεταξύ τους ώστε να σας βοηθήσει να επιλέξετε την πλέον κατάλληλη για τις ανάγκες σας και προσφέρει στους επισκέπτες του tech.in.gr μια οθόνη LED 23 ιντσών της Philips, αξίας 145 ευρώ.

To διαδικτυακό κατάστημα τεχνολογίας www.getitnow.gr μας ξεναγεί στον κόσμο των οθονών υπολογιστών και με ένα περιεκτικό βίντεο παρουσιάζει τις κυριότερες παραμέτρους που διαφοροποιούν τις οθόνες μεταξύ τους για να μας βοηθήσει να επιλέξουμε την πλέον κατάλληλη σύμφωνα με τις ανάγκες μας.

Στο σχετικό βίντεο, το getitnow.gr αναφέρεται στα κυριότερα τεχνικά χαρακτηριστικά, μεταξύ των οποίων και τα παρακάτω:

1. Διαγώνιος της οθόνης
2. Τεχνολογίες LCD και LED
3. Μέγιστη υποστηριζόμενη ανάλυση και το πότε αυτή απαιτείται
4. Χρόνος απόκρισης
5. Συνδεσιμότητα (VGA, DVI, HDMI)
6. Ενσωματωμένο TV-Tuner

Philips Brilliance C-line 234CL2SB

Με μια εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση και τεχνολογίες που αποδίδουν ευκρινή και ολοζώντατα χρώματα, η οθόνη υπολογιστή Philips Brilliance C-line 234CL2SB ανεβάζει τον πήχη. Το όμορφο και κομψό γυαλιστερό φινίρισμα ταιριάζει και συμπληρώνει την διακόσμησή σας.

  • Τα χειριστήρια SmartTouch είναι εικονίδια αφής εξαιρετικά γρήγορης απόκρισης που αντικαθιστούν τα προεξέχοντα κουμπιά.
  • Οι οθόνες LED προσφέρουν αναπαραγωγή χρωμάτων αξεπέραστης ποιότητας, χάρη στη σταθερή φωτεινότητα ολόκληρης της οθόνης
  • Το SmartContrast αυξάνει την αντίθεση αποδίδοντας εξαιρετικό επίπεδο μαύρου και ακριβή απόδοση των σκιών και των χρωμάτων
  • Ο εγγενής λόγος διαστάσεων 16:9 συνεπάγεται εξαιρετική προβολή παιχνιδιών και βίντεο χωρίς γραμμές στο επάνω και κάτω μέρος της εικόνας και χωρίς την απώλεια ποιότητας που επιφέρει η αλλαγή κλίμακας, μέσω της προσαρμογής της εικόνας σε διαφορετικό μέγεθος οθόνης.
  • Η λεπτή σχεδίαση δεν επιτρέπει απλώς να είναι αισθητικά ευχάριστη, αλλά εξοικονομεί και χώρο στο γραφείο!
  • Απολαύστε τον ρεαλισμό της εικόνας στις αγαπημένες σας ταινίες και στα παιχνίδια σας με την οθόνη υπολογιστή Philips Brilliance C-line 234CL2SB.

Λάβετε μέρος στην κλήρωση από τις 10 Οκτωβρίου έως τις 24 Οκτωβρίου 2011 και κερδίστε το μόνιτορ Philips Brilliance C-line 234CL2SB, μια προσφορά του www.getitnow.gr στους επισκέπτες του tech.in.gr, αξίας 145 ευρώ.

  • O διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Ο τυχερός που ανέδειξε η κλήρωση είναι ο κος Κώστας Γιαννόπουλος, Ηλιούπολη. Σας ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σας.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ο Ολυμπιακός στο σπίτι του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (pics, vids)

Ο Ολυμπιακός επισκέφτηκε το… σπίτι της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας, λίγες μέρες πριν τον σπουδαίο ημιτελικό με τη Μίλαν για το Youth League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024