Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το πρώτο mouse - scanner από την LG

Το πρώτο mouse – scanner από την LG

Η LG Electronics παρουσίασε στην φετινή έκθεση IFA στο Βερολίνο ένα mouse με ενσωματωμένες λειτουργίες σάρωσης και μάλιστα με οπτική αναγνώριση χαρακτήρων. Το getitnow.gr το έφερε στην ελληνική αγορά και παρουσιάζει «ένα από τα καλύτερα γκάτζετ της χρονιάς» αποκλειστικά στους επισκέπτες του tech.in.gr στο σχετικό βίντεο.

Η LG Electronics παρουσίασε στην φετινή έκθεση IFA στο Βερολίνο ένα mouse με ενσωματωμένες λειτουργίες σάρωσης και μάλιστα με οπτική αναγνώριση χαρακτήρων. Το getitnow.gr το έφερε στην ελληνική αγορά και παρουσιάζει «ένα από τα καλύτερα γκάτζετ της χρονιάς» αποκλειστικά στους επισκέπτες του tech.in.gr στο σχετικό κεντρικό βίντεο.

Σύμφωνα με την κατασκευάστρια, η σάρωση με το LG LSM-100 είναι εξαιρετικά πιο εύκολη σε σύγκριση με οποιοδήποτε συμβατικό scanner: πατώντας το πλήκτρο Smart Scan στην αριστερή πλευρά του ποντικιού, ο χρήστης απλώς περνάει το ποντίκι πάνω από το υλικό το οποίο θέλει να σαρώσει.

  • Το σκαναρισμένο αρχείο μπορεί να αποθηκευτεί σε μία πληθώρα format, όπως PNG, JPEG, TIFF, BMP, PRF, XLS και DOC, ή απλά να «συρθεί» απευθείας στην αγαπημένη εφαρμογή των χρηστών.
  • Το LSM-100 είναι επίσης εξοπλισμένο με την τεχνολογία Optical Character Recognition της LG, που επιτρέπει την αναγνώριση χαρακτήρων και τη μεταφορά τους σε αρχείο Microsoft Word, Excel ή PowerPoint κλπ., το οποίο στη συνέχεια οι χρήστες μπορούν να επεξεργαστούν και να χρησιμοποιήσουν όπως επιθυμούν.
  • Το LSM-100 μπορεί να σαρώσει σελίδες μεγέθους έως και Α3, δηλαδή κατά πολύ μεγαλύτερη επιφάνεια από το μέγεθος που συνήθως σαρώνουν τα συμβατικά φορητά scanner. Επιπλέον, η τεχνολογία σάρωσης έχει βελτιωθεί ώστε να υποστηρίζει πιο γρήγορα περάσματα, το οποίο σημαίνει ότι μία σελίδα μεγέθους Α3 μπορεί να σαρωθεί πιο ομαλά και γρήγορα.

Σύμφωνα με την LG, το LSM-100 διαθέτει αισθητήρα laser ακριβή και ανθεκτικό, ενώ η κομψή του σχεδίαση συμβάλλει στην ομαλή και εύκολη κίνηση της συσκευής, παρέχοντας εργονομικό και άνετο κράτημα.

Δείτε την εντυπωσιακή παρουσίαση της LG

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024