Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
O Χρυσός Οδηγός σε smartphone με Android

O Χρυσός Οδηγός σε smartphone με Android

Τη δυνατότητα αναζήτησης επιχειρήσεων της περιοχής όπου βρίσκονται από το Χρυσό Οδηγό αποκτούν μεταξύ άλλων οι χρήστες έξυπνων κινητών τηλεφώνων με λειτουργικό Android 2.1 και νεότερο, μια εφαρμογή που ως τώρα είχαν στη διάθεσή τους μόνο οι χρήστες iPhone. H app Greek Yellow Pages είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Android Market.

Τη δυνατότητα αναζήτησης επιχειρήσεων από το Χρυσό Οδηγό όπου κι αν βρίσκονται αποκτούν, μεταξύ άλλων, οι χρήστες έξυπνων κινητών τηλεφώνων με λειτουργικό Android 2.1 και νεότερο. Η εφαρμογή Greek Yellow Pages, η οποία ως τώρα ήταν διαθέσιμη μόνο για τους χρήστες iPhone, ανέβηκε στο Android Market.

Εκτός από την προφανή δυνατότητα αναζήτησης επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα, οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να εντοπίσουν τις επιχειρήσεις που τους ενδιαφέρουν «κοντά» τους (και να επικοινωνήσουν ή να βρουν τη διαδρομή στο χάρτη), να θέσουν φίλτρα για να περιορίσουν τα αποτελέσματα σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τους χάρτες για να βρουν διευθύνσεις αλλά και διαδρομές χρησιμοποιώντας δημόσια συγκοινωνία ή αυτοκίνητο.

Επιπλέον, η Greek Yellow Pages δείχνει τα εφημερεύονται φαρμακεία της περιοχής και νοσοκομεία καθώς και τα φθηνότερα βενζινάδικα. Στην εφαρμογή υπάρχουν ακόμα οι νέες κινηματογραφικές ταινίες και οι θεατρικές παραστάσεις της εβδομάδας (αλλά και αυτές που συνεχίζουν να προβάλλονται), και τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης. Τέλος, στο MyXO o χρήστης αποθηκεύει διευθύνσεις και τις επιχειρήσεις της επιλογής του.

Μπορείτε να ελέγξετε τη συμβατότητα της εφαρμογής με τη συσκευή σας και να την κατεβάσετε από το Android Market.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024