Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Motorola λανσάρει το social κινητό Fire

Η Motorola λανσάρει το social κινητό Fire

Με ενδεικτική τιμή λιανικής 149 ευρώ και επιδότηση από Cosmote και Vodafone που μπορεί ακόμα και να μηδενίσει το κόστος αγοράς του, κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά το «social» κινητό Motorola Fire. Εξοπλισμένο με πληκτρολόγιο QWERTY, οθόνη αφής 2,8 ιντσών αλλά και μπαταρία με πολλά μιλιαμπερόρια, το οικονομικό smartphone με Android 2.3 είναι προσανατολισμένο σε χρήστες που επικοινωνούν πολύ.

Με ενδεικτική τιμή λιανικής 149 ευρώ και επιδότηση από Cosmote και Vodafone, κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά το «social» κινητό Motorola Fire. Εξοπλισμένο με πληκτρολόγιο QWERTY, οθόνη αφής 2,8 ιντσών αλλά και μπαταρία με πολλά… μιλιαμπερόρια, το οικονομικό smartphone με Android 2.3 είναι προσανατολισμένο σε χρήστες που επικοινωνούν πολύ.

Το Motorola Fire βασίζεται στο Android 2.3 (Gingerbread) και ως Androiδές παρέχει πρόσβαση στο Android Market για την λήψη app από μια εξαιρετικά πλούσια γκάμα που φτάνει πλέον τις 300.000 app. Αυτονόητα επίσης, έχει τους Google Maps με πλοήγηση (αν και θα πρέπει να υποστηρίζεται στην χώρα όπου κινείστε), Google Talk και φυσικά πλοήγηση στο Διαδίκτυο και αναζήτηση μέσω Google.

Δέχεται κάρτες microSD έως 32GB και έχει κάμερα σχετικά χαμηλής ανάλυσης 3Mpixel. Διαθέτει σύστημα aGPS, που σημαίνει ότι θα χρειαστείτε τη βοήθεια του δικτύου κινητής τηλεφωνίας για να χρησιμοποιήσετε το σύστημα εντοπισμού θέσης. Δυνατό σημείο του, η μπαταρία 1420mAh που θεωρητικά δίνουν 8 ώρες ομιλίας ή 30 ημέρες σε κατάσταση αναμονής (3G mode).

Υποστηρίζει δίκτυα HSDPA και Quad-band EDGE και υποστηρίζει την ασύρματη
δικτύωση μέσω Wi-Fi (και 802.11n). Έχει ραδιόφωνο FM με υποστήριξη RDS,
ηλεκτρονική πυξίδα, αισθητήρα απόστασης, αισθητήρα φωτός,
επιταχυνσιόμετρο, ειδοποιήσεις LED και 3.5mm υποδοχή ακουστικών.

Τέλος, το Motorola Fire έρχεται «ντυμένο» με το Moto Switch, που επιτρέπει στο χρήστη να αλλάζει το προφίλ στο κινητό του ανάλογα με τη διάθεσή του κατά τη διάρκεια της ημέρας (υποθέτοντας π.χ. ότι όταν τελειώνετε από τη δουλειά, εισέρχεστε σε «friendly mode»).

Όπως εξηγεί στο tech.in.gr, η Motorola Mobility στην Ελλάδα, το ΜΟΤΟ Switch είναι μια υπηρεσία για εύκολη προσωποποίηση και εναλλαγή των προφίλ στο Motorola FIRE. Μπορεί κανείς να δημιουργήσει προφίλ Business, Personal, Home κ.λπ., με διαφορετικές ρυθμίσεις στο καθένα (διαφορετικό ήχο κλήσης, διαφορετικό υπόβαθρο, ενεργοποίηση του Wi-Fi ή της σύνδεσης Data και άλλα). Οι ρυθμίσεις γίνονται «πολύ εύκολα» κατευθείαν από την αρχική οθόνη μέσω widget της Motorola, με μια μόνο κίνηση.

  • To Motorola Fire κοστίζει γύρω στα 50 ευρώ στο πρόγραμμα Cosmote Απεριόριστα 40 με 12μηνο συμβόλαιο και το κόστος αγοράς μηδενίζεται στο Cosmote Απεριόριστα με πάγιο 70 ευρώ το μήνα.
  • Στη Vodafone στα 24μηνα συμβόλαια Vodafone Unlimited το κόστος αγοράς μηδενίζεται στο πρόγραμμα Unlimited 45 (αγορά με πιστωτική κάρτα) ή μειώνεται στα 34 ευρώ στο αντίστοιχο πρόγραμμα με πάγιο 35 ευρώ.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ναβάρο: «Ο Μεντιλίμπαρ μας έχει ενώσει, είμαστε μια οικογένεια»

Ο Ισπανός επιθετικός του Ολυμπιακού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βάσκο προπονητή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024