Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μouse με την υπογραφή επώνυμων καλλιτεχνών από τη Microsoft

Μouse με την υπογραφή επώνυμων καλλιτεχνών από τη Microsoft

Η Microsoft διαθέτει στην ελληνική αγορά, σε περιορισμένο αριθμό, mouse σε νέα έντονα χρώματα, με  σχέδια που φέρουν την υπογραφή επώνυμων καλλιτεχνών. Χωρίς να υπολείπονται σε τεχνολογία και κυρίως ακρίβεια στην απόκριση, τα «καλλιτεχνικά» mouse της Microsoft ίσως αποδειχτούν μια όμορφη επιλογή για δώρο (ακόμα και στον εαυτό σας) την περίοδο των Χριστουγέννων.

Η Microsoft διαθέτει στην ελληνική αγορά, σε περιορισμένο αριθμό, mouse σε νέα έντονα χρώματα, με σχέδια που φέρουν την υπογραφή επώνυμων καλλιτεχνών. Χωρίς να υπολείπονται σε τεχνολογία και κυρίως ακρίβεια στην απόκριση, τα «καλλιτεχνικά» mouse της Microsoft ίσως αποδειχτούν μια όμορφη επιλογή για δώρο (ακόμα και στον εαυτό σας) την περίοδο των Χριστουγέννων.

Microsoft Touch Mouse Artist WhiteDianne Cheuk

Το πλέον εξελιγμένο ποντίκι της Microsoft είναι το Microsoft Touch Mouse, το οποίο θα κυκλοφορήσει για περιορισμένο χρονικό διάστημα σε λευκό χρώμα ως Microsoft Touch Mouse Artist White διακοσμημένο από την καλλιτέχνιδα Dianne Cheuk.

Η τεχνολογία multitouch που διαθέτει το Touch Mouse είναι σχεδιασμένη αποκλειστικά για τα Windows 7. Δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν όλα αυτά που είχαν συνηθίσει με ένα ποντίκι, όπως η συνηθισμένη διαδικασία point and click, αλλά προσθέτει και τη χρήση κινήσεων με ένα, δύο ή τρία δάκτυλα, προκειμένου να ενισχύσει την αλληλεπίδραση με το λειτουργικό σύστημα Windows 7, δημιουργώντας απλές εναλλακτικές εντολές για τις λειτουργίες που χρησιμοποιούμε περισσότερο:

  • Με ένα δάκτυλο μπορείτε να χειριστείτε μεμονωμένα έγγραφα και αρχεία, περνώντας το δάκτυλό σας πάνω από την επιφάνεια του ποντικιού για να κινηθείτε οριζόντια και κάθετα μέσα σε αυτά, ενώ με τον αντίχειρα μπορείτε να κινηθείτε μπροστά και πίσω στον Web browser σας.
  • Με δύο δάκτυλα μπορείτε να χειριστείτε τα παράθυρα των Windows, μεγιστοποιώντας, ελαχιστοποιώντας, ανοίγοντας και κλείνοντάς τα.
  • Με τρία δάκτυλα μπορείτε να πλοηγηθείτε σε ολόκληρη την επιφάνεια εργασίας σας, βλέποντας τον instant viewer ή καθαρίζοντας το desktop σας.

Το Touch Mouse της Microsoft χρησιμοποιεί τεχνολογία αφής. ώστε ο χρήστης να κάνει φυσικές κινήσεις.

Το σχήμα του είναι εντυπωσιακό και έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στο χέρι. Διαθέτει πολύ μικρό πομποδέκτη που μπαίνει στη θύρα USB του υπολογιστή σας, όπου μπορεί να παραμείνει χωρίς πρόβλημα, ή να αποθηκευτεί μέσα στο ποντίκι. Επιπλέον διαθέτει δείκτη κατάστασης της μπαταρίας, ώστε ο χρήστης να γνωρίζει άμεσα πότε χρειάζεται αντικατάσταση η μπαταρία. Το Microsoft Touch Mouse Artist White (Dianne Cheuk) διατίθεται με εκτιμώμενη Λιανική Τιμή (με ΦΠΑ) 79,90 €.


Δείτε τα νέα σχέδια και χρώματα των mouse της Microsoft σε slideshow


Microsoft Arc Touch Mouse Limited Edition Cement Grey & Sangria Red

Το ευλύγιστο Arc Touch Mouse για περιορισμένο χρονικό διάστημα θα διατίθεται και σε δύο νέα χρώματα, κόκκινο και γκρίζο, με κομψά σχέδια. Χάρη στο μοναδικό του σχεδιασμό, το Arc Touch Mouse είναι απαράμιλλο σε εμφάνιση, αίσθηση και επιδόσεις. Απλά κουνήστε το δάκτυλό σας για να περιηγηθείτε πάνω-κάτω στις σελίδες και ακουμπήστε απαλά την ειδική περιοχή για να μείνετε στο σημείο που θέλετε. Ενσωματώνει την τεχνολογία BlueTrack ώστε να λειτουργεί στις περισσότερες επιφάνειες που μπορεί να βρεθεί. Το ποντίκι καμπυλώνει για άνετη χρήση και γίνεται επίπεδο για να το κουβαλάτε παντού εύκολα. Κοστίζει περί τα 65,50 €.

Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000 New Colors Black Galaxy & Dove White Ravel

Κατά την Microsoft, το Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000 αποτελεί μια ακόμα κομψή και αξιόπιστη πρόταση για το ποντίκι που θα σας συνοδεύει όπου κι αν πάτε. Η τεχνολογία BlueTrack του επιτρέπει να λειτουργεί σε περισσότερες επιφάνειες από οποιοδήποτε άλλο ποντίκι, όπως σε γρανίτη, ακατέργαστο ξύλο ή χαλί. Το Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000 είναι διαθέσιμο σε δύο νέα χρώματα και σχέδια, αν και για περιορισμένο χρονικό διάστημα και μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας φτάνει έως και τους 10 μήνες. Υποστηρίζει scrolling τεσσάρων κατευθύνσεων και έχει τέσσερα προγραμματιζόμενα κουμπιά. Διατίθεται σε πέντε συνολικά επιλογές αποχρώσεων αντί περίπου 38,5 ευρώ.

Μicrosoft Wireless Mobile Mouse 3500 Artist Series

Το πλέον οικονομικό mouse της εταιρείας, το Microsoft Wireless Mobile Mouse 3500 προσφέρεται για περιορισμένο χρονικό διάστημα, σε τέσσερα μοναδικά σχέδια, με δημιουργούς μερικούς από τους σπουδαιότερους νέους καλλιτέχνες. Διαθέτει νάνο-πομποδέκτη USB, υποστηρίζει την τεχνολογία BlueTrack της Microsoft ώστε να λειτουργεί ακόμα και πάνω σε γρανίτη, ακατέργαστο ξύλο ή το χαλί. Η σειρά Artist θεωρείται «πραγματικό έργο τέχνης», αφού τα νέα σχέδια υπογράφουν μερικοί από τους πιο σπουδαίους νέους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, όπως οι Fernando Chamarelli, Mike Perry, Matt Moore και Linn Olofsdotter. Η μπαταρία του αρκεί για εργασία έως και 8 μήνες. Κοστίζει περί τα 27,50 €.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024