Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Logitech Cube: Mouse και χειριστήριο slideshow σε ένα

Logitech Cube: Mouse και χειριστήριο slideshow σε ένα

Η Logitech παρουσίασε το Logitech Cube, μια συσκευή σε μικροσκοπικό μέγεθος που λειτουργεί ως ποντίκι αλλά και ως τηλεχειριστήριο για παρουσιάσεις όποτε αυτό απαιτείται. Αναμένεται να διατεθεί αποκλειστικά μέσω Διαδικτύου από το logitech.com με τιμή περίπου 70 ευρώ.

Η Logitech παρουσίασε το Logitech Cube, μια συσκευή σε μικροσκοπικό μέγεθος που λειτουργεί ως ποντίκι αλλά και ως τηλεχειριστήριο για παρουσιάσεις όποτε αυτό απαιτείται.

Όταν χρησιμοποιείται ως ποντίκι, το Logitech Cube προσφέρει λειτουργία scroll με μια κίνηση του δαχτύλου πάνω από την κύρια επιφάνειά του (με το λογισμικό Flow Scroll της Logitech, που επιχειρεί να προσφέρει εμπειρία παρόμοια με αυτή στα smartphones με οθόνες αφής).

Για να χρησιμοποιηθεί το Logitech Cube ως χειριστήριο παρουσιάσεων ο χρήστης πρέπει να το σηκώσει την επιφάνεια κύλισης και σε ελάχιστο χρόνο εισέρχεται στην συγκεκριμένη κατάσταση λειτουργίας. Για τη μετάβαση από slide σε slide της παρουσίασης, o χρήστης κάνει ένα κλικ στο πάνω μέρος. Για να επιστρέψει σε προηγούμενο slide, ο χρήστης αναποδογυρίζει το Cube και κάνει ξανά κλικ.

Το Logitech Cube συνοδεύεται από τον μικροσκοπικό ασύρματο δέκτη Unifying της Logitech (λειτουργεί στα 2.4 GHz), που μπορεί να παραμείνει συνδεδεμένος συνεχώς πάνω στον φορητό υπολογιστή. Ο ίδιος δέκτης μπορεί να ελέγξει ταυτόχρονα 6 συμβατές συσκευές. Αυτές μπορεί να είναι ένα πληκτρολόγιο, ένα εξτρά αριθμητικό πληκτρολόγιο ή ακόμη και ένα δεύτερο ποντίκι.

Το εντυπωσιακό σε σύλληψη Cube πήρε τιμητική διάκριση στα βραβεία Καινοτομικής Σχεδίασης και Μηχανολογίας στην κατηγορία Περιφερειακά Υπολογιστών της φετινής έκθεσης CES. Η συσκευή θα παρουσιαστεί στην σχετική έκθεση διακριθέντων προϊόντων, στα πλαίσια της 2012 International CES που θα γίνει στο Λας Βέγκας στο διάστημα 10-13 Ιανουαρίου.

Το Logitech Cube αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη από τον Ιανουάριο του 2012 μόνο online στο www.logitech.com, με προτεινόμενη λιανική τιμή τα 69,99€.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ο Φατίχ Τερίμ δοκιμάστηκε, απέτυχε και γι’ αυτό φεύγει!

Ο Τούρκος προπονητής σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να φέρει στον Παναθηναϊκό την αστερόσκονη που τον περιστοίχιζε στο μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του ώστε να αλλάξει την κατάσταση...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024