Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ultrabook από Acer, HP, Samsung και Lenovo τον Φλεβάρη στην Ελλάδα

Ultrabook από Acer, HP, Samsung και Lenovo τον Φλεβάρη στην Ελλάδα

Το Φεβρουάριο αναμένεται να δούμε περισσότερα Ultrabook, την νέα κατηγορία φορητών υπολογιστών που απαρτίζεται από εξαιρετικά λεπτά laptop, τα οποία εκκινούνται σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Acer S3, HP Folio, Lenovo U300 και Samsung Notebook Series 9 αναμένεται να διατεθούν σε τιμές που ξεκινούν από τα 799 ευρώ και φτάνουν τα 1349 ευρώ.

Το Φεβρουάριο αναμένεται να δούμε περισσότερα Ultrabook, την νέα κατηγορία φορητών υπολογιστών που απαρτίζεται από εξαιρετικά λεπτά laptop, τα οποία εκκινούνται σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Acer S3, HP Folio, Lenovo U300 και Samsung Notebook Series 9 αναμένεται να διατεθούν σε τιμές που ξεκινούν από τα 799 ευρώ και φτάνουν τα 1349 ευρώ.

Από το Φλεβάρη, στα «ράφια» του διαδικτυακού you.gr θα βρίσκονται τα παρακάτω μοντέλα, όπως ενημερώθηκε το tech.in.gr:

ACER S3-951-2464G34iss: «Χάρη στην τεχνολογία Acer Green Instant On, εξαλείφεται ο χαμένος χρόνος για το κλείσιμο και την επανεκκίνηση, καθώς ο υπολογιστής επανενεργοποιείται σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα. Το πάχος του δεν ξεπερνά τα 13 χιλ., ενώ η ενσωματωμένη μπαταρία πολυμερών λιθίου μπορεί να διαρκέσει έως και 7 ώρες με μία μόνο φόρτιση. Τέλος, ο επεξεργαστής Intel Core i5, επιτρέπει την ταχύτερη εκτέλεση παράλληλων εργασιών καταναλώνοντας λιγότερη ενέργεια. »
Προτεινόμενη λιανική τιμή με ΦΠΑ: € 799

HP Folio 13-1000en Notebook PC: «Πλεονεκτώντας στην αρχική διάρκεια 9,5 ωρών της μπαταρίας 6 στοιχείων, ο φορητός υπολογιστής HP Folio 13 προσφέρεται για εκτενή χρήση. Με επεξεργαστή Intel Core i5 και διαθέτοντας την τεχνολογία Intel Rapid Start, ο υπολογιστής είναι διαθέσιμος για χρήση πιο γρήγορα από ποτέ. Η κομψότητα της σχεδίασής του κορυφώνεται στο πάχος του, το οποίο είναι μόλις 18 χιλ.»
Προτεινόμενη λιανική τιμή με ΦΠΑ: € 999

LENOVO U300s: «Με σημαντικό προβάδισμα χάρη στον επεξεργαστή 2ης γενιάς Intel Core, ο εν λόγω φορητός υπολογιστής προσφέρει αυτονομία στην εργασία για 8 ώρες. Το πάχος του είναι 18 χιλ., ενώ ξεκινά τη λειτουργία του σε λίγα δευτερόλεπτα. »
Προτεινόμενη λιανική τιμή με ΦΠΑ: € 1.099

SAMSUNG NP900X3A-B01GR: «Ο ασυναγώνιστος σχεδιασμός του με μοναδικά φινιρίσματα και πάχος που δεν ξεπερνά τα 16,3 χιλ., τον κάνει να ξεχωρίζει. Ο επεξεργαστής Intel Core i5 μπορεί να διαχειριστεί και τις πιο απαιτητικές εργασίες, ξεχωρίζοντας για την έξυπνη λειτουργία του και η μπαταρία του λειτουργεί απρόσκοπτα για 7 ώρες. Η εκκίνηση 15 δευτερολέπτων από την ενεργοποίηση και 3 δευτερολέπτων από την κατάσταση αναμονής εξασφαλίζουν απόλυτη ετοιμότητα σε ελάχιστο χρόνο.»
Προτεινόμενη λιανική τιμή με ΦΠΑ: € 1.349

Διαβάστε περισσότερα για τα Ultrabook στο tech.in.gr:

Στην πρώτη μας προσπάθεια να εντοπίσουμε τα πρώτα Ultrabook που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά, εντοπίσαμε τα Asus Zenbook. Όπως μαθαίνουμε από τον διανομέα, τα πρώτα κυκλοφόρησαν στα τέλη Δεκεμβρίου και εξαντλήθηκαν τάχιστα. Δείτε ποια μοντέλα ξανάρχονται, τη σύνθεση και τις τιμές τους.

Τον Ιούνιο του 2011 η Intel όρισε μια νέα κατηγορία φορητών υπερ-λεπτών φορητών υπολογιστών με μικρό βάρος, την οποία ονόμασε Ultrabook. Μέχρι το τέλος του 2012, η Intel σκοπεύει να έχει δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για τη μετατόπιση του 40% της αγοράς των laptop στην νέα κατηγορία των Ultrabook.

H Intel σκοπεύει να στηρίξει τη μεταμόρφωση του 40% των laptop που θα κυκλοφορούν στην αγορά το 2012 σε Ultrabook. Για να το επιτύχει, η αγορά θα πλημμυρίσει με τους επεξεργαστές Intel Core 2ης γενιάς. Δείτε ποιοι επεξεργαστές για Ultrabook αναμένονται το 2012 και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους.

Ένα σύστημα που κλειστό, μοιάζει με tablet και ανοικτό είναι ένα πλήρως λειτουργικό laptop επέδειξε η Intel στην CES 2012. Το σύστημα NIKISKI είναι ένα σύστημα αναφοράς, προς έμπνευση των κατασκευαστών, βασισμένων στην νεότερη πλατφόρμα της Intel για smartphone και tablet.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Το Σαν Μαρίνο… τρολάρει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Παίξτε εναντίον μας, σας παρακαλώ» (pic)

Γέλιο προκαλεί πλέον η κατάσταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την οποία… γλέντησε και το Σαν Μαρίνο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024