Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Quest PC με επεξεργαστές 3ης γενιάς Intel Core

Quest PC με επεξεργαστές 3ης γενιάς Intel Core

Άμεσα διαθέσιμα είναι τα νεότερα μοντέλα υπολογιστών Quest με επεξεργαστές τρίτης γενιάς Intel Core, ανακοίνωσε η Info Quest Technologies, υποσχόμενη καλύτερη ψυχαγωγία και αυξημένη παραγωγικότητα. Οι νέοι Quest φέρουν τουλάχιστον 4GB μνήμη, 64μπιτα Windows 7 με τη σειρά Quest Xpand Gamestation να χρησιμοποιούν τους γρήγορους δίσκους SSD.

Άμεσα διαθέσιμα είναι τα νεότερα μοντέλα υπολογιστών Quest με επεξεργαστές τρίτης γενιάς Intel Core, ανακοίνωσε η Info Quest Technologies, υποσχόμενη καλύτερη ψυχαγωγία και αυξημένη παραγωγικότητα.

«Οι νέοι επεξεργαστές 3ης γενιάς Intel Core επιτρέπουν την ταχύτατη επεξεργασία αρχείων εικόνας και ήχου για ακόμα πιο συναρπαστική οικιακή ψυχαγωγία σε Full HD και έχουν απίστευτη απόδοση στα video games», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Οι νέοι Quest, επιπλέον των νέων επεξεργαστών ενσωματώνουν 4GB μνήμης ή περισσότερο, και λειτουργικό Windows 7 64bit, ενώ όλα τα νέα μοντέλα της σειράς Quest Xpand Gamestation χρησιμοποιούν δίσκους SSD «για πραγματική απογείωση των video games».

Ήδη στο www.you.gr το ηλεκτρονικό κατάστημα του Ομίλου Quest, καθώς και στο δίκτυο επιλεγμένων συνεργατών της Info Quest Technologies, υπάρχουν διαθέσιμες εξειδικευμένες συνθέσεις για επιχειρηματικό περιβάλλον (Quest Xpand Business Xtreme), για οικιακή χρήση και ψυχαγωγία (Quest Xpand Ingenious Power και Xtreme), καθώς και ενισχυμένες συνθέσεις για gaming (Quest Xpand Gamestation Classic, Power και Xtreme) με τις ολοκαίνουριες κάρτες γραφικών της σειράς ΑΤΙ Radeon 7000.

Στο you.gr μπορείτε να περιορίσετε την αναζήτηση συστημάτων σε αυτά με επεξεργαστές Intel τρίτης γενιάς.

Οι νέοι επεξεργαστές της Intel κατασκευάζονται στην κλίμακα ολοκλήρωσης 22nm με τις τρισδιάστατες πύλες της Intel.

Δείτε μια παρουσίαση των επεξεργαστών τρίτης γενιάς της Intel από την εταιρεία

Διαβάστε σχετικά στο tech.in.gr

Η Intel διέθεσε τους Ivy Bridge, τους πρώτους επεξεργαστές με πύλες 3-D, οι οποίες ελπίζει ότι θα της ανοίξουν διάπλατα το δρόμο προς τα smartphone και τα tablet. Η Intel άλλαξε το σχεδιασμό στο βασικό δομικό στοιχείο των τσιπ. Τα τρανζίστορ παρέμεναν ίδια επί πέντε και πλέον δεκαετίες. Αναμενόταν να φτάσουν τώρα, στο όριά του το Νόμο του Μoore, που προβλέπει τακτικό διπλασιασμό της επεξεργαστικής ισχύος χάρη στην διαρκή συρρίκνωσή τους.

Επαναστατικό χαρακτηρίζουν αναλυτές της βιομηχανίας επεξεργαστών το τεχνολογικό επίτευγμα που παρουσίασε η Intel στις 4 Μάη. Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής τσιπ στον κόσμο δημιούργησε μια τρισδιάστατη πύλη που ανοιγοκλείνει τόσο γρήγορα και ασφαλίζεται τόσο καλά ώστε αφενός οι επιδόσεις να αυξάνονται έως και 37% σε σχέση με τα σημερινά τσιπ, αφετέρου η κατανάλωση ενέργειας να πέφτει στο μισό.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024