Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
HP Pavilion g και Pavilion dv σχεδιασμένα από «Μούσες»

HP Pavilion g και Pavilion dv σχεδιασμένα από «Μούσες»

Η HP παρουσίασε δύο νέες σειρές φορητών υπολογιστών για οικιακή χρήση στην οικογένεια Pavilion, αποδίδοντας ιδιαίτερη έμφαση στην σχεδίασή τους. Τα μοντέλα Pavilion g6, Pavilion g7 και Pavilion dv6 και Pavilion dv7 είναι άμεσα διαθέσιμα στην ελληνική αγορά, σε τιμές που ξεκινούν από τα 599 ευρώ και δεν ξεπερνούν τα 949 ευρώ.

Η HP παρουσίασε δύο νέες σειρές φορητών υπολογιστών για οικιακή χρήση στην οικογένεια Pavilion, αποδίδοντας ιδιαίτερη έμφαση στην σχεδίασή τους, την οποία ονομάζει «Mosaic». Τα Pavilion g6, Pavilion g7 και Pavilion dv6 και Pavilion dv7 είναι άμεσα διαθέσιμα στην ελληνική αγορά, σε τιμές που ξεκινούν από τα 599 ευρώ.

H σχεδίαση «Mosaic» είναι επέκταση της φιλοσοφίας MUSE (από τα αρχικά γράμματα των λέξεων Μaterials, Usability, Sensory appeal και Experience), μια φιλοσοφία σχεδίασης που παρουσιάστηκε τον Μάιο του 2010. Συγκεντρώνει τα πολυεπίπεδα χαρακτηριστικά της MUSE, δηλαδή πλούσια χρώματα, ανώτερης ποιότητας υλικά και λειτουργικά σχήματα, για να σχηματίσει μια ενιαία γλώσσα σχεδίασης που χαρακτηρίζει το χαρτοφυλάκιο των φορητών υπολογιστών που απευθύνονται στο ευρύ κοινό. Όπως ένα μωσαϊκό έργο τέχνης, έτσι και κάθε σειρά των notebook της HP αντιπροσωπεύει ένα μικρό κομμάτι του καμβά. Όταν όλα αυτά τα μεμονωμένα κομμάτια συνδυαστούν δημιουργούν την όμορφη εικόνα της οικογένειας προϊόντων της HP, εξηγεί η εταιρεία.

Σειρά Pavilion g notebooks της HP – Απλή και ξεχωριστή

Τα ανανεωμένα Pavilion g6 και Pavilion g7 της HP διαθέτουν σχεδιασμό ακρίβειας. Η σειρά G χαρακτηρίζεται από άνεση και στιλ χάρη στις λεπτομέρειες που τα κάνουν να ξεχωρίζουν. Το island-style πληκτρολόγιο με κυρτό σχήμα, το αριθμητικό πληκτρολόγιο καθώς και το touchpad αφής με τις στρογγυλεμένες γωνίες είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη συγκεκριμένη σειρά.

Τα g6 και g7 της HP φέρουν ενσωματωμένη webcam της HP, έχουν ήχο Dolby Advanced, ηχεία Altec Lansing και θύρα USB 3.0 για ταχύτερη μεταφορά αρχείων.

Η εμπειρία ήχου που προσφέρει η σειρά g έχει εξελιχθεί τόσο σε επίπεδο σχεδίασης όσο και σε επίπεδο λειτουργίας. Μια χρωματιστή ταινία ξεχωρίζει τα ηχεία και λειτουργεί ως οπτική διαχωριστική γραμμή για τον ήχο, ενώ το εξωτερικό ηχείο προσφέρει καλύτερη αναπαραγωγή ήχου.

  • Οι τιμές των HP Pavilion g6 ξεκινούν από τα €599 και των g7 από τα €769, ανάλογα με την σύνθεση.

Σειρά notebook Pavilion dv της HP – ισχυρή και κομψή

Με λεπτό πλαίσιο, τα νέα Pavilion dv6 και Pavilion dv7 της HP διαθέτουν μεταλλικό φινίρισμα από αλουμίνιο. Διατίθενται σε μαύρο χρώμα και ο χρήστης μπορεί να τα κρατά με ευκολία χάρη στο απαλό κάτω μέρος τους. Επίσης, βασίζονται στην τεχνολογία Beats Audio με τέσσερα εσωτερικά ηχεία. Η μπάρα του εξωτερικού ηχείου ενσωματώνεται στην οθόνη για να προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία ήχου.

Και οι δύο σειρές g και dv διατίθενται με την τεχνολογία HP CoolSense, που βοηθά το notebook να λειτουργεί σε χαμηλότερη θερμοκρασία, ακόμα και όταν «τρέχουν» απαιτητικά προγράμματα, καθώς και το HP ProtectSmart που προστατεύει το σκληρό δίσκο. Τέλος, η σειρά dv διαθέτει την καινοτομία HP Simple Pass, που αναγνωρίζει το δακτυλικό αποτύπωμα του χρήστη του notebook για να επιτρέψει την πρόσβαση σε αυτό.

  • Οι τιμές των HP dv6 ξεκινούν από τα €899 και των dv7 από τα €949, ανάλογα με την σύνθεση.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024