Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δείτε τι αλλάζει με τα Windows Phone 7.8

Δείτε τι αλλάζει με τα Windows Phone 7.8

O Greg Sullivan, υπεύθυνος για τα Windows Phone στην Microsoft, επιδεικνύει τις αλλαγές που θα δουν οι χρήστες των smartphone με Windows Phone 7.5 όταν λάβουν την ενημέρωση στα Windows Phone 7.8. Στις 20 Ιουνίου 2012 η Microsoft προκάλεσε την δυσαρέσκειά τους όταν έκανε γνωστό ότι δεν θα μπορούν να αναβαθμίσουν τα έξυπνα κινητά τους τηλέφωνα στα Windows Phone 8.

O Greg Sullivan, υπεύθυνος για τα Windows Phone στην Microsoft, επιδεικνύει τις αλλαγές που θα δουν οι χρήστες των smartphone με Windows Phone 7.5 όταν λάβουν την ενημέρωση στα Windows Phone 7.8. Νωρίτερα, στις 20 Ιουνίου 2012 η Microsoft είχε προκαλέσει την δυσαρέσκειά τους, όταν έκανε γνωστό ότι δεν θα μπορούν να αναβαθμίσουν τα έξυπνα κινητά τους τηλέφωνα στα Windows Phone 8.

Δείτε το βίντεο (crave.cnet.co.uk)

Η ενημέρωση 7.8 θα αφορά μόνο στην νέα αρχική οθόνη, την λεγόμενη Start screen.

Στα νέα Windows, η αρχική οθόνη αλλάζει καθώς η Microsoft προσθέτει την δυνατότητα προσαρμογής του μεγέθους των λεγόμενων live tiles.

Ο χρήστης θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τρία διαθέσιμα μεγέθη, τα οποία θα αντικατοπτρίζουν το ενδιαφέρον του για την εκάστοτε εφαρμογή. Αυτό σημαίνει ότι αν ο χρήστης δεν λαμβάνει πολλά μηνύματα e-mail, το live tile παραμένει στην αρχική οθόνη για να λαμβάνει ενημέρωση, μπορεί όμως να επιλέξει το μικρότερο δυνατό μέγεθος για να το παραμερίσει και να μειώσει το scrolling στην αρχική οθόνη. Αντίθετα, εάν η επικοινωνία με ένα πρόσωπο ή η χρήση ενός app έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον χρήστη, τότε θα μπορεί να επιλέγει το μεγαλύτερο διαθέσιμο μέγεθος για αυτό το live tile και να βλέπει το κείμενο τόσο μεγάλο ώστε να μην χρειάζεται να κάνει tap για να ενεργοποιήσει την εφαρμογή και να το διαβάσει.

Επίσης, στην νέα αρχική οθόνη θα υπάρχουν περισσότερες επιλογές για την απόδοση χρωμάτων στα χαρακτηριστικά ζωντανά «τουβλάκια» των εφαρμογών, αφού η παλέτα των χρωμάτων εμπλουτίζεται.

Διαβάστε περισσότερα στο tech.in.gr σχετικά με το σχίσμα ανάμεσα στα Windows Phone 7.5 και στα Windows Phone 8.

H Microsoft ανακοίνωσε στις 20 Ιουνίου ότι επίκειται, το φθινόπωρο, η διάθεση της νέας έκδοσης του λειτουργικού της συστήματος για smartphone, απογοήτευσε όμως όσους έσπευσαν πριν από λιγότερο από ένα χρόνο, να αγοράσουν έξυπνα κινητά με την ανανεωμένη εκ βάθρων τρέχουσα έκδοση των Windows Phone, 7.5 γνωστή ως Mango, όταν απάντησε αρνητικά στο ερώτημα «Θα μπορούμε να αναβαθμίσουμε σε Windows Phone 8;»

In.gr Τεχνολογία

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024