Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Κερδίστε το Vodafone Smart II από το tech.in.gr!

Ένα smartphone με οθόνη αφής 3,2 ιντσών, επεξεργαστή 800ΜΗz, με μνήμη 512ΜΒ και δύο χρόνια εγγύηση προτείνει η Vodafone στους νέους συνδρομητές της και προσφέρει το Vodafone Smart II στους επισκέπτες του tech.in.gr, αξίας 99 ευρώ χωρίς δέσμευση σε πρόγραμμα Vodafone. Εντούτοις, οι πελάτες καρτοκινητής και καρτοπρογράμματος θα επωφεληθούν από το συνοδευτικό κουπόνι Mobile Internet για δύο μήνες.

Ένα smartphone με οθόνη αφής 3,2 ιντσών, επεξεργαστή 800ΜΗz, με μνήμη 512ΜΒ και δύο χρόνια εγγύηση προτείνει η Vodafone στους νέους συνδρομητές της. Η Vodafone προσφέρει στους επισκέπτες του tech.in.gr το Vodafone Smart II, αξίας 99 ευρώ χωρίς δέσμευση σε πρόγραμμα Vodafone. Εντούτοις, οι πελάτες καρτοκινητής και καρτοπρογράμματος θα επωφεληθούν από το συνοδευτικό κουπόνι Mobile Internet για δύο μήνες.

Ακολουθήστε το @techingr στο Twitter για να ενημερώνεστε από το In.gr Τεχνολογία για τις τελευταίες εξελίξεις στους τομείς της πληροφορικής και επικοινωνιών αλλά και τις επόμενες κληρώσεις δώρων για τους επισκέπτες μας.

Το Vodafone Smart II δεν κοστίζει τίποτα για όσους επιλέξουν ένα από τα διετή προγράμματα Vodafone Unlimited 30 και άνω. H τιμή του είναι 99 ευρώ για τους χρήστες καρτοκινητού ή καρτοπρογράμματος Vodafone, οι οποίοι φεύγουν με 100ΜΒ δωρεάν μηνιαίας χρήσης για δύο μήνες.

Το Vodafone Smart II φέρει λειτουργικό Android 2.3 (Gingerbread), επεξεργαστή 800 MHz με μνήμη RAM 512MB και οθόνη αφής υψηλής απόκρισης HVGA 3,2». Επιπλέον διαθέτει κάμερα 3,2 Mpixel με LED φλας, κάρτα μνήμης 2GB στη συσκευασία, πλήρη συνδεσιμότητα HSDPΑ, Wi-Fi και GPS τελευταίας τεχνολογίας για ακριβείς λειτουργίες χαρτογράφησης και πλοήγησης.

Με το Vodafone Smart II, η Vodafone απευθύνεται ακόμα και σε όσους έως σήμερα δεν διέθεταν smartphone για να γνωρίσουν τον κόσμο του mobile internet και τις αμέτρητες δυνατότητες που μπορεί να τους παρέχει, όπως η υψηλής ταχύτητας πλοήγηση στο internet, η πρόσβαση σε εφαρμογές ειδήσεων και διασκέδασης, σε e-mail, επαφές και ημερολόγιο, σε υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης, όπως Facebook και Twitter αλλά και σε αποκλειστικές εφαρμογές Vodafone όπως My Vodafone για Έλεγχο Χρήσης και το Vodafone Music για γρήγορο κατέβασμά μουσικής.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.vodafone.gr/vodafone-smart-2

Δείτε το βίντεο της Vodafone για το Vodafone Smart II

{{{related}}}

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024