Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ultra Definition 3D TV 84 ιντσών από την LG

Ultra Definition 3D TV 84 ιντσών από την LG

Ηγετικό ρόλο στην νεοσυσταθείσα αγορά των τηλεοράσεων 4Κ δηλώνει ότι διεκδικεί η LG με την πρώτη παρουσίαση μιας υπερμεγέθους τηλεόρασης 84 ιντσών με 8 εκατομμύρια εικονοστοιχεία ανά κάδρο, τέσσερις φορές την ανάλυση από τα σημερινά πάνελ Full HD (3840x2160). Η UD 3D TV της LG θα κερδίσει τα βλέμματα στην διεθνή έκθεση IFA 2012 του Βερολίνου από τις 31 Αυγούστου 2012.

Ηγετικό ρόλο στην νεοσυσταθείσα αγορά των τηλεοράσεων 4Κ δηλώνει ότι διεκδικεί η LG με την πρώτη παρουσίαση μιας υπερμεγέθους τηλεόρασης 84 ιντσών με 8 εκατομμύρια εικονοστοιχεία ανά κάδρο, τέσσερις φορές την ανάλυση από τα σημερινά πάνελ Full HD (3840×2160). Η UD 3D TV της LG θα κερδίσει τα βλέμματα στην διεθνή έκθεση IFA 2012 του Βερολίνου από τις 31 Αυγούστου 2012.

«Η αγορά των τηλεοράσεων 4Κ είναι ακόμη σε πολύ πρόωρο στάδιο αλλά είναι εξαιρετικής σημασίας για την LG να διεκδικήσει ηγετικό ρόλο σε αυτό το χώρο», δήλωσε ο κ. Havis Kwon, Πρόεδρος και CEO της LG Home Entertainment Company. «Η UD 3D TV της LG εκπροσωπεί ένα εντελώς νέο επίπεδο εμπειρίας θέασης στο σπίτι, καθώς προσφέρει την πλέον προηγμένη διαθέσιμη τεχνολογία».

Η UD 3D TV της LG έχει 8 εκατομμύρια pixels ανά κάδρο, τέσσερις φορές την ανάλυση (3840×2160) των σημερινών πάνελ Full HD, ιδιότητες που αποδίδεται σε μεγάλο βαθμό στην μηχανή Triple XD της LG. Το Resolution Upscaler Plus αναλαμβάνει το λεπτομερές rendering στις φωτογραφίες από εξωτερικές πηγές, όπως σκληρούς δίσκους και δικτυακούς τόπους όπου το περιεχόμενό τους εμπλουτίζεται από τους χρήστες.

Η LG έχει εξοπλίσει την UD 3D TV με τη τεχνολογία της CINEMA 3D με δυνατότητα 3D Depth Control δηλαδή την ρύθμιση της απόστασης ανάμεσα στα κοντικά και τα μακρινά αντικείμενα στην οθόνη. Επιπλέον, το 3D Sound Zooming αναλύει τα αντικείμενα στην οθόνη, ώστε να παραχθεί και ο ήχος ανάλογα με την τοποθεσία αλλά και την κίνηση.

Το νέο Magic Remote της LG στα χέρια του χρήστη αναλαμβάνει την απρόσκοπτη πρόσβαση και πλοήγηση στο Home Dashboard, από το οποίο παρέχεται πρόσβαση στο οικοσύστημα των LG Smart TV με 1.400 εφαρμογές και προηγμένες συνδρομητικές υπηρεσίες περιεχομένου, όπως το 3D World με ταινίες και παιχνίδια. Ακόμη περισσότερο περιεχόμενο πολυμέσων μπορεί να γίνει προσβάσιμο από φορητές συσκευές, όπως λάπτοπ, κινητά τηλέφωνα, tablet και flash memory drive με τη χρήση του Smart Share Plus.

Ο ενσωματωμένος μηχανισμός μετατροπής 2D σε 3D επεκτείνει τη διαθεσιμότητα 3D περιεχομένου, ενώ το Dual Play επιτρέπει στους αντιπάλους να βλέπουν ταυτόχρονα διαφορετικές εικόνες στην ίδια οθόνη.Η UD 3D TV της LG είναι εξοπλισμένη με σύστημα ηχείων αποτελούμενο από δύο ηχεία 10W και δύο woofers 15W και σε συνδυασμό με το εντυπωσιακό πάνελ, η LG υπόσχεται κινηματογραφική εμπειρία στο σπίτι

In.gr Τεχνολογία

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024