Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γυαλιά-καρφιά, τo πρώτο tablet της Microsoft, Surface με Windows RT

Γυαλιά-καρφιά, τo πρώτο tablet της Microsoft, Surface με Windows RT

Δείτε ένα βίντεο από τον Bill Detwiler του TechRepublic στο οποίο ο έμπειρος τεχνικός αποσυναρμολογεί το πρώτο Surface με Windows RT. Ο, συνάμα τολμηρός, τεχνικός καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το Surface για RT δεν ήταν το πιο δύσκολο εγχείρημα αποσυναρμολόγησης με το οποίο έχει καταπιαστεί -ο τίτλος παραμένει στο iPad.

Δείτε ένα βίντεο από τον Bill Detwiler του TechRepublic, στο οποίο ο έμπειρος τεχνικός αποσυναρμολογεί το πρώτο Surface με Windows RT. Ο, συνάμα τολμηρός, τεχνικός καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το Surface για RT δεν ήταν το πιο δύσκολο εγχείρημα αποσυναρμολόγησης (με σκοπό την επισκευή) με το οποίο έχει καταπιαστεί -ο τίτλος παραμένει στο iPad, λέει.


Δείτε φωτογραφίες από το Microsoft Surface

Εξαιρετικά σημαντική είναι η ευχή με την οποία κλείνει το βίντεο ο Detwiler: Να είναι πιο εύκολη η επέμβαση των τεχνικών στα Surface με Windows 8 Pro, τα οποία προορίζονται για χρήση από επιχειρήσεις. Φυσικά, δεν θα σας προτείναμε να επιδείξετε την ίδια τόλμη με τον Bill, εάν κληθείτε να επισκευάσετε ένα Surface.

Στην σειρά Cracking Open του TechRepublic, ο ίδιος άνθρωπος με σημαντική εμπειρία σε κέντρα τεχνικής υποστήριξης, επιδίδεται στo… teardown και άλλων δημοφιλών συσκευών, όπως το iPhone 5 ή το PS3 Slim και δίνει οδηγίες σε όσους δεν φοβούνται το hardware για την αντικατάσταση μιας σπασμένης οθόνης σε laptop, ή σε iPhone κ.ά.

{{{related}}}

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024