Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Tablet με 3G στις 7'' αντί € 229 και στις 10'' αντί € 449 από την Vodafone

Tablet με 3G στις 7» αντί € 229 και στις 10» αντί € 449 από την Vodafone

Η Vodafone διαθέτει στην ελληνική αγορά δύο ταμπλέτες με την επωνυμία της, σε τιμές χαμηλότερες από τον ανταγωνισμό εάν αυτό που αναζητά ο χρήστης είναι κυρίως πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Πρόκειται για τα Vodafone Smart Tab II που θα διατεθούν σε δύο εκδόσεις με οθόνη 7 ιντσών και με οθόνη 10 ιντσών. Το μικρό μοντέλο κοστίζει 229 ευρώ και το μεγάλο 449 ευρώ.

Η Vodafone διαθέτει στην ελληνική αγορά δύο ταμπλέτες με την επωνυμία της, σε τιμές χαμηλότερες από τον ανταγωνισμό εάν αυτό που αναζητά ο χρήστης είναι κυρίως πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Πρόκειται για τα Vodafone Smart Tab II που θα διατεθούν σε δύο εκδόσεις με οθόνη 7 ιντσών και με οθόνη 10 ιντσών.

  • Το Vodafone Smart Tab II 7» κοστίζει 229 ευρώ και το Vodafone Smart II 10» στα 449 ευρώ.

Πάντα, οι εκδόσεις 3G (ή Cellular) είναι ακριβότερες από αυτές μόνο με Wi-Fi και γνωστά μοντέλα, όπως το Nexus 7 16GB των 269 ευρώ δεν διατίθενται με υποστήριξη 3G. Στην κορυφή της αγοράς, το iPad mini Wi-Fi +Cellular 16GB πωλείται στην Ελλάδα στα 499€. Όσο για το μεγάλο iPad 4ης γενιάς, ή iPad με οθόνη Retina, στις εκδόσεις Cellular το κόστος ανεβαίνει και ξεκινά από τα 669 ευρώ για το μοντέλο των 16GB.

Διαβάστε ακόμα στο tech.in.gr

Στις προδιαγραφές των Vodafone Smart II που προτείνει το δίκτυο της Vodafone ως οικονομικές προτάσεις περιλαμβάνονται τα ακόλουθα:

  • Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)
  • Υποστήριξη 3G HSPA – «απελευθερώνοντας τους χρήστες από ενσύρματα και Wi-Fi δίκτυα»
  • App Vodafone Έλεγχος Κόστους για την μέτρηση της κίνησης δεδομένων (ως tech.in.gr σημειώνουμε πως η μέτρηση αυτή απαιτεί τις κατάλληλες ρυθμίσεις, όπως τον μηδενισμό στην κατάλληλη ημερομηνία και θα σας χρησιμεύσει ως ένδειξη του ποσού που έχετε διακινήσει όχι ως ως απόδειξη για τυχόν αμφισβήτηση λογαριασμού).
  • Στο Vodafone Smart Tab II η οθόνη 7 ιντσών έχει ανάλυση WSVGA (1024 x 600), επεξεργαστή 1GHz, μνήμη 4GB με θύρα επέκτασης.
  • Στο Vodafone Smart II με οθόνη 10 ιντσών ανάλυσης WXGA (1280 x 800), ο επεξεργαστής είναι διπύρηνος 1,5 GHz, με 16GB εσωτερικό χώρο.
  • Η Vodafone θα διαθέσει από τα καταστήματά της και μια προαιρετική βάση με πληκτρολόγιο.
  • Τέλος, το Smart Tab II 10’’ έχει θύρες USB, HDMI, και για κάρτες μνήμης SD αλλά και μία ακόμη μπαταρία.

Η πλατφόρμα Android δίνει στους χρήστες πλήρη πρόσβαση στην εμπειρία Android, περιλαμβάνοντας τα Google Mobile Suite και στο Google Play

Με δέσμευση συμβολαίου στα προγράμματα Vodafone Mobile Broadband τα Vodafone Smart Tab πωλούνται φθηνότερα. Τέλος, οι υφιστάμενοι συνδρομητές με smartphone έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν το Vodafone Smart Tab II στο υπάρχον πακέτο δεδομένων τους.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024