Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τηλεοράσεις με... πολύ Google, app και YouTube λανσάρει η LG Electronics

Τηλεοράσεις με… πολύ Google, app και YouTube λανσάρει η LG Electronics

Επτά νέα μοντέλα Google TV από τις 42 έως τις 60 ίντσες με το «μαγικό» της πληκτρολόγιο-τηλεκοντρόλ θα παρουσιάσει η LG Electronics στην μεγαλύτερη έκθεση με την οποία ξεκινά το 2013 στον κόσμο των ηλεκτρονικών συσκευών. Η εταιρεία θα παρουσιάσει στην CES 2013 τηλεοράσεις στις 42, 47, 50, 55 και 60 ίντσες και ανάμεσά τους (στις μεγαλύτερες) περιλαμβάνονται HDTV με το σχεδόν αδιόρατο πλαίσιο 0,04 ιντσών, Cinema Screen.

Επτά νέα μοντέλα Google TV από τις 42 έως τις 60 ίντσες με το «μαγικό» της πληκτρολόγιο-τηλεκοντρόλ θα παρουσιάσει η LG Electronics στην μεγαλύτερη έκθεση με την οποία ξεκινά το 2013 στον κόσμο των ηλεκτρονικών συσκευών. Η εταιρεία θα παρουσιάσει στην CES 2013 τηλεοράσεις στις 42, 47, 50, 55 και 60 ίντσες και ανάμεσά τους (στις μεγαλύτερες) περιλαμβάνονται HDTV με το σχεδόν αδιόρατο πλαίσιο 0,04 ιντσών, Cinema Screen.

Πρόκειται για τις οικογένειες GA6400 και GA7900 που βασίζονται στην ανανεωμένη πλατφόρμα της Google για την τηλεόραση του μέλλοντος: αυτή που συνδέεται άρρηκτα με το Διαδίκτυο, έχει μηχανή αναζήτησης τηλεοπτικών προγραμμάτων, app, ανοικτή ασύρματη επικοινωνία με smartphone και tablet, πλήρες πληκτρολόγιο και απόκριση σε φωνητικές εντολές για την αλλαγή των καναλιών ή την αναζήτηση περιεχομένου. Επιπλέον, τα παιχνίδια στην τηλεόραση εξυπηρετούνται από την ίδια την τηλεόραση, απουσία κονσόλας, με περιεχόμενο από διαδικτυακές υπηρεσίες gaming -στην προκειμένη περίπτωση της OnLive.

Μπορείτε να διαβάσετε την σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά με τα νέα μοντέλα Google TV η LG Electronics.

Η LG παρουσιάζει στη CES 2013 δύο νέα μοντέλα της σειράς Smart Google TV

Τα νέα μοντέλα της σειράς Smart Google TV από την LG, εξασφαλίζουν στον χρήστη έναν εύκολο και φιλικό τρόπο πρόσβασης σε πλούσιο τηλεοπτικό υλικό

Αθήνα, 3 Ιανουαρίου, 2013 – Στο πλαίσιο της έκθεσης 2013 International Consumer Electronics Show (CES) στο Λας Βέγκας, η LG Electronics (LG) θα παρουσιάσει την εμπλουτισμένη σειρά μοντέλων που υποστηρίζουν τη λειτουργία Google TV. Τα νέα μοντέλα της LG, GA7900 και GA6400, προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία χρήστη, ενώ χάρη στο νέο σχεδιασμό και τις διαφορετικές επιλογές διαστάσεων, καλύπτονται οι προσδοκίες ακόμη περισσότερων καταναλωτών.

Η τελευταία πλατφόρμα της Google, σε συνδυασμό με το ανασχεδιασμένο Magic Remote Qwerty της LG, κάνουν ακόμη πιο αποτελεσματικές τις λειτουργίες Voice Search και PrimeTime quick guide. Η ανανεωμένη λειτουργία Smart Home έρχεται να συμπληρώσει την εμπειρία χρήστη, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση σε περιεχόμενο VoD, YouTube κ.ά. Η LG Google TV καθιστά ευκολότερο από ποτέ τον εντοπισμό νέου τηλεοπτικού υλικού από ένα εύρος επιλογών. Επιπλέον, ο νέος σχεδιασμός LG CINEMA SCREEN, ο οποίος ενσωματώνεται στα premium μοντέλα της σειράς, εξασφαλίζει ένα ακόμη πιο μοντέρνο και κομψό αισθητικό αποτέλεσμα.

«H LG δείχνει σταθερή προσήλωση στη δυνατότητα να προσφέρει στους καταναλωτές τις πλέον ικανοποιητικές επιλογές οικιακής ψυχαγωγίας. Οι τελευταίες LG Smart TVs και το Google TV κάνουν ακριβώς αυτό», δήλωσε ο κ. Havis Kwon, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στην LG Electronics Home Entertainment Company. «Προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία χρήστη, συνδυάζοντας την πιο πρόσφατη πλατφόρμα της Google TV με την εγγυημένη τεχνολογία Smart TV της LG. Το αποτέλεσμα είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας, το οποίο ανοίγει νέους δρόμους χάρη στις δυνατότητες και την απλότητά του».

Η LG Google TV έχει στόχο να επαναπροσδιορίσει την εμπειρία που αποκομίζει ο χρήστης. Η πλατφόρμα είναι τόσο εύχρηστη που μας θυμίζει την απλότητα των τηλεοράσεων παλιότερων εποχών. Η νέα λειτουργία Smart Home διαθέτει διαφόρους τύπους “καρτών” οι οποίες λειτουργούν ως folders για εφαρμογές και περιεχόμενο. Με τη νέα επιλογή ‘My Interest Card’ προβάλλονται χρηστικές πληροφορίες, όπως το δελτίο καιρού ή τις ειδήσεις που ενδιαφέρουν τον χρήστη (customizable).

Η πλοήγηση στο περιβάλλον χρήσης μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω του ανασχεδιασμένου Magic Remote Qwerty, το οποίο συνδυάζει ένα πλήρες πληκτρολόγιο με τις πρακτικές λειτουργίες point-and-click του Magic Remote. H βελτιωμένη λειτουργία του νέου Magic Remote που επιτρέπει την αναγνώριση φωνητικών εντολών σε περισσότερες γλώσσες, έρχεται να συμπληρώσει ιδανικά τις εξαιρετικές δυνατότητες αναζήτησης που προσφέρει η Google. Ο συνολικός συνδυασμός αυτών των λειτουργιών πολλαπλασιάζει την αποτελεσματικότητα του PrimeTime quick guide, εξασφαλίζοντας μια μοναδική εμπειρία χρήσης και ‘κάνοντας παιχνιδάκι’ την αναζήτηση ανάμεσα σε περισσότερες από 100.000 ταινίες και τηλεοπτικές σειρές της LG Google TV.

Ο κεντρικός επεξεργαστής διπλού πυρήνα της LG Smart TV επιτρέπει την ευκολότερη πλοήγηση μεταξύ των μενού, ενώ κάνει ακόμη πιο γρήγορο το video streaming και το browsing στο internet. Η πρόσθετη ισχύς επεξεργασίας δίνει τη δυνατότητα στο TruPicture XD Engine να ολοκληρώνει την επεξεργασία των εικόνων με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα και ακρίβεια, εξασφαλίζοντας πιο πλούσια χρώματα, καλύτερο λόγο αντίθεσης και, συνολικά, καθαρότερη εικόνα.

Στα premium μοντέλα της, η LG αξιοποιεί τον προηγμένο σχεδιασμό CINEMA SCREEN, ώστε να εξασφαλίζει ένα κομψό και μοντέρνο οπτικό αποτέλεσμα. Το πλαίσιο της οθόνης γίνεται ακόμη πιο λεπτό, δίνοντας την εντύπωση ότι σχεδόν δεν υπάρχει, ενώ η πραγματικά ξεχωριστή βάση βοηθά την LG Google TV να βρει τη θέση της σε οποιοδήποτε σύγχρονο καθιστικό.
Η LG Google TV προσφέρει εξαιρετικές επιλογές συνδεσιμότητας, ενώ μπορεί να επικοινωνεί ασύρματα με μια πλειάδα συσκευών. Χάρη στην τελευταία έκδοση του YouTube app για Android, μπορεί να γίνεται αυτόματο pairing της Google TV με smartphone ή tablet, μέσω του οικιακού δικτύου Wi-Fi, κάνοντας πανεύκολη την αποστολή βίντεο από τη φορητή συσκευή στην τηλεόρασή μας.

Επιπλέον, οι Gamers θα μπορούν να μετατρέψουν την τηλεόραση τους σε μια εκπληκτική πλατφόρμα gaming, χωρίς κονσόλα, καθώς, η LG Google TV έρχεται με προεγκατεστημένη την εφαρμογή OnLive®.. Η εφαρμογή εξασφαλίζει άμεση πρόσβαση σε εκατοντάδες τίτλους υψηλής ποιότητας από το cloud. Τέλος, αξιοποιώντας την τεχνολογία FPR, η λειτουργία CINEMA 3D TV της LG Google TV προσφέρει στους φανατικούς κινηματογραφόφιλους ή gamers εκπληκτικά 3D effect.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024