Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
iPad 4 με μνήμη 128GB ανακοίνωσε η Apple

iPad 4 με μνήμη 128GB ανακοίνωσε η Apple

H Apple επιβεβαίωσε τις φήμες που την έφεραν να διπλασιάζει τον αποθηκευτικό χώρο στην δημοφιλή ταμπλέτα της, με την επίσημη ανακοίνωση του μοντέλου iPad με Retina display 128GB. Το γνωστό ως iPad 4 θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 5 Φεβρουαρίου σε λευκό και μαύρο χρώμα, σε δύο εκδόσεις με Wi-Fi και Wi-Fi/Cellular με υποστήριξη των δικτύων 4G/LTE.

H Apple επιβεβαίωσε τις φήμες που την έφεραν να διπλασιάζει τον αποθηκευτικό χώρο στην δημοφιλή ταμπλέτα της, με την επίσημη ανακοίνωση του μοντέλου iPad με Retina display 128GB. Το γνωστό ως iPad 4, μοντέλο με μνήμη 128GB θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 5 Φεβρουαρίου σε λευκό και μαύρο χρώμα, σε δύο εκδόσεις με Wi-Fi και Wi-Fi + Cellular με υποστήριξη των δικτύων 4G/LTE.

Οι τιμές για το μοντέλο iPad με Retina display 128GB Wi-Fi ορίστηκε στα 799 δολάρια και για το iPad με Retina display 128GB Wi-Fi+Cellular στα 929 δολάρια, δηλαδή 100 δολάρια ακριβότερα σε σχέση με τα αντίστοιχα μοντέλα με την μισή χωρητικότητα. Το μοντέλο με 64GB/Wi-Fi πωλείται στις ΗΠΑ στα 699 δολάρια και το μοντέλο 64GB/Wi-Fi+Cellular στα 829 δολάρια.

Τέλος, το «μεγαλύτερο» iPad Wi-Fi + Cellular θα κυκλοφορήσει με iOS 6.1, δηλαδή με διευρυμένη υποστήριξη των δικτύων LTE ανά τον κόσμο. Με την νεότερη ενημέρωση λογισμικού στις 27 Ιανουαρίου, έγινε εφικτή η αξιοποίηση του δικτύου 4G της Cosmote για iPhone 5, iPad mini και iPad 4.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της έκδοσης 128GB παραμένουν ίδια, πλην της χωρητικότητας της μνήμης. Οι διαφορές του iPad τέταρτης γενιάς που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2012 από το προηγούμενο μοντέλο iPad (iPad 3) είναι ότι η Apple άλλαξε τον επεξεργαστή με το τσιπ A6X, για τον οποίο δηλώνει πως επιτυγχάνει διπλάσιες επιδόσεις στην κεντρική επεξεργασία όπως και στην επεξεργασία γραφικών σε σχέση με το τσιπ A5X, χωρίς να μειώνει την ονομαστική αυτονομία των 10 ωρών. Η σχεδίαση και οι διαστάσεις παραμένουν ίδιες. Στις διαφορές, η προσθήκη κάμερας FaceTime HD μπροστά, το νέο τσιπ για δικτύωση Wi-Fi (διπλασιάζει την ταχύτητα διασύνδεσης σε σχέση με τα προγενέστερα μοντέλα iPad, είπε η Apple). Τέλος, το iPad τέταρτης γενιάς παρέχει υποστήριξη για περισσότερα δίκτυα LTE παγκοσμίως και καταργεί τον μεγάλο κονέκτορα με τον Lightning, τον οποίο εγκαινίασε με το iPhone 5.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024