Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προτιμήστε την «πιο ευέλικτη» Coolpix S3500,  αντί smartphone, λέει η Nikon

Προτιμήστε την «πιο ευέλικτη» Coolpix S3500, αντί smartphone, λέει η Nikon

Με τις αυξημένες φωτογραφικές δυνατότητες των smartphone ανταγωνίζεται η νέα compact φωτογραφική μηχανή της Nikon που εντάσσεται πλέον στην δημοφιλή και οικονομική σειρά Nikon Coolpix S. Η S3500, διάδοχος της S3300 των 85 ευρώ, έχει ευρυγώνιο φακό zoom 7x NIKKOR και αντιστέκεται στους κραδασμούς με μετατόπιση φακού, γράφει βίντεο στα 720p και μοιράζει φωτογραφίες με την προσθήκη κάρτας Wi-Fi της Eye-Fi.

Με τις αυξημένες φωτογραφικές δυνατότητες των smartphone ανταγωνίζεται η νέα compact φωτογραφική μηχανή της Nikon που εντάσσεται πλέον στην δημοφιλή και οικονομική σειρά Nikon Coolpix S. Η S3500, διάδοχος της S3300 των 85 ευρώ, έχει ευρυγώνιο φακό zoom 7x NIKKOR και αντιστέκεται στους κραδασμούς με μετατόπιση φακού, γράφει βίντεο στα 720p και μοιράζει φωτογραφίες με την προσθήκη κάρτας μνήμης και Wi-Fi της Eye-Fi.


H ανακοίνωση της Nikon Coolpix S3500 έγινε από την Nikon Europe, προσδοκώντας από το νέο μοντέλο να γνωρίσει την επιτυχία της S3300 της φωτογραφικής μηχανής με τις περισσότερες πωλήσεις σε όλες τις κατηγορίες στην Ευρώπη.

Ο Nicolas Gillet, διευθυντής καταναλωτικών προϊόντων της Nikon Europe, εξηγεί τα χαρακτηριστικά της νέας Coolpix: «Η COOLPIX S3500 είναι ιδανική για να αποτυπώσετε τη διασκέδαση τη στιγμή που συμβαίνει. Η αυτόματη εστίαση σε συνδυασμό με την τεχνολογία απόσβεσης κραδασμών για την εξάλειψη των επιδράσεων από το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής εξασφαλίζουν τη λήψη εντυπωσιακά ευκρινών εικόνων, ενώ ο ευρυγώνιος φακός με οπτικό zoom καλύπτει εύκολα τόσο τις ομαδικές λήψεις όσο και τα κοντινά πορτρέτα. Ο εξαιρετικός σχεδιασμός, το φινίρισμα υψηλής ποιότητας, τα ελκυστικά χρώματα, καθώς και το δημοφιλές καλλιτεχνικό στιλ της φωτογραφικής μηχανής θα σας κάνουν να μην θέλετε να την αποχωριστείτε ποτέ.»

Η COOLPIX S3500 χαρακτηρίζεται ως ιδανική επιλογή για τις βόλτες στην πόλη και είναι «πιο ευέλικτη από οποιοδήποτε smartphone» (διαθέτει σώμα 2,05 εκατοστών).
{{{related}}}
Η νέα compact έχει 18 λειτουργίες σκηνής, βασισμένες σε δημοφιλή σενάρια φωτογράφισης, που αναλαμβάνουν να βελτιστοποιήσουν αυτόματα τις ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής και διαθέτει σύστημα «έξυπνου πορτρέτου», το οποίο αναλαμβάνει την «αυτόματη ανίχνευση» για να εξασφαλίσει πορτρέτα χωρίς ατέλειες, δηλώνει ο κατασκευαστής.

Οι επεμβάσεις είναι εφικτές με επιλογές ιδιαίτερης επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας γρήγορου εφέ κατά την αναπαραγωγή, επιλογή χρώματος, το οποίο μετατρέπει τη φωτογραφία σας σε μονόχρωμη και κατόπιν προσθέτει μια πινελιά χρώματος της επιλογής σας. Η διάθλαση προσθέτει ένα εφέ σε σχήμα αστεριού στα φωτεινά αντικείμενα.

Μόλις τραβήξετε τις φωτογραφίες «που θα σας κάνουν περήφανους», θα μπορείτε να τις εκτυπώσετε σε μεγάλο μέγεθος χάρη στο υψηλό επίπεδο λεπτομέρειας που εγγυάται ο αισθητήρας CCD 20 Megapixel.

Εναλλακτικά, μπορείτε να μοιραστείτε ηλεκτρονικά τις αναμνήσεις σας χρησιμοποιώντας μια κάρτα Eye-Fi x2 (ή νεότερης έκδοσης) για να μεταφέρετε άμεσα τις ψηφιακές φωτογραφίες σας σε φορμά JPEG στην έξυπνη συσκευή ή τον υπολογιστή σας μέσω του ενσωματωμένου τσιπ Wi-Fi στην κάρτα (οι κάρτες Eye-Fi της Sandisk, κοστίζουν περί τα 40 ευρώ για 4GB και γύρω στα 53 ευρώ στην έκδοση 8GB).

Σε ότι αφορά στην λήψη βίντεο, η Nikon λέει πως η S3500 αναλαμβάνει την λήψη ευκρινών βίντεο στα 720p, επιλογή άμεσα διαθέσιμη με το πάτημα του ειδικού κουμπιού εγγραφής βίντεο.

Η μηχανή φέρει οθόνη LCD 2,7 ιντσών, η φωτεινότητα της οποίας μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με την φωτεινότητα στον περιβάλλοντα χώρο, υπό το φως του ήλιου ή στο σκοτάδι.

Η COOLPIX S3500 θα κυκλοφορήσει σε οκτώ χρώματα: πορφυρό, ασημί, μαύρο, κόκκινο, πορτοκαλί, ροζ, ροζ με καλλιτεχνικό σχέδιο και μπλε με καλλιτεχνικό σχέδιο.

Η τιμή και η διαθεσιμότητα της Nikon Coolpix S3500 δεν ανακοινώθηκαν.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024