Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Πρόσβαση στο δίκτυο 4G της Vodafone σε smartphone/tablet και PC χωρίς 4G

Μια συσκευή που επιτρέπει την σύνδεση στο δίκτυο 4G της Vodafone σε smartphone, υπολογιστές και tablet που δεν υποστηρίζουν την πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω των πολύ ταχύτερων δικτύων τέταρτης γενιάς έφερε η Vodafone στην Ελλάδα. To Vodafone 4G Mobile Wi-Fi R210 συνοδεύει το νέο πρόγραμμα Vodafone Mobile Broadband 20 GB με μηνιαίο πάγιο σε τιμή προσφοράς €35 αντί για 50€. Αυτή τη στιγμή, το 4G δίκτυο της Vodafone καλύπτει συγκεκριμένες περιοχές των δήμων Αθηναίων, Αμαρουσίου, Χαλανδρίου, Φιλοθέης-Ψυχικού, Παπάγου-Χολαργού, Κηφισιάς.

Μια συσκευή που δημιουργεί ένα προσωπικό, ασφαλές δίκτυο Wi-Fi και επιτρέπει την σύνδεση στο δίκτυο 4G της Vodafone σε smartphone, υπολογιστές και tablet που δεν υποστηρίζουν την πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω των πολύ ταχύτερων δικτύων τέταρτης γενιάς, έφερε η Vodafone στην Ελλάδα.

H συσκευή Wi-Fi μπορεί να λειτουργήσει με μπαταρία -μετά από 3 ώρες φόρτισης, με ονομαστική αυτονομία 18 ώρες-, γεγονός που επιτρέπει την τοποθέτησή της στο πλέον κατάλληλο σημείο για την ισχύ του σήματος. Μπορεί να υποστηρίξει την σύνδεση έως και 10 συσκευών, συμπεριλαμβανομένων PC, Apple iPhone, iPad ή iPod touch, Nintendo DSi, Android.

Οι χρήστες συσκευών της Apple επισκέπτονται από τον Safari browser το web UI στην διεύθυνση http://VodafoneMobile.wifi ή http://192.168.0.1 , ή κατεβάζουν το Vodafone Mobile Wi-Fi Monitor app. Smartphone και tablet ελέγχουν την κατάσταση της συσκευής κατεβάζοντας το Vodafone Mobile Wi-Fi Monitor app από το App Store στο iTunes ή στο Google Play. Στο Vodafone 4G Mobile Wi-Fi R210 εισάγεται η κάρτα SIM και η κάρτα μνήμης microSD. Στην συσκευή υπάρχει «ενδεικτική» ένδειξη για την συνολική κίνηση upload και download στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

To Vodafone 4G Mobile Wi-Fi R210 συνοδεύει το νέο πρόγραμμα Vodafone Mobile Broadband 20 GB με μηνιαίο πάγιο σε τιμή προσφοράς €35 αντί για 50€, για 12 μήνες. Αυτή τη στιγμή, το 4G δίκτυο της Vodafone καλύπτει συγκεκριμένες περιοχές των δήμων Αθηναίων, Αμαρουσίου, Χαλανδρίου, Φιλοθέης-Ψυχικού, Παπάγου-Χολαργού, Κηφισιάς.

Περισσότερα για το δίκτυο 4G της Vodafone, μπορείτε να δείτε στο http://www.vodafone.gr/portal/4G. Εκεί διαβάζουμε πως «στο πρόγραμμα Vodafone Mobile Broadband 20 GB, μπορείτε να σερφάρετε με 4G ταχύτητες αποκλειστικά μέσω των συσκευών Vodafone Mobile Wi-Fi R210 και USB stick K5006. Το Vodafone Mobile Wi-Fi R210 δημιουργεί ένα Wi-Fi hotspot και μπορείτε να συνδέσετε μέχρι 5 συσκευές.» (στο εγχειρίδιο χρήσης αναφέρονται 10 συσκευές). «Σε κάθε περίπτωση, οι συσκευές που συνδέετε με το Vodafone Mobile Wi-Fi R210 θα προσαρμόζονται στην ταχύτητα που και οι ίδιες συσκευές υποστηρίζουν κατασκευαστικά. Μελλοντικά θα μπορείτε και απευθείας μέσω του smartphone και του tablet σας να σερφάρετε σε ταχύτητες 4G».

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/4): Πού θα δείτε play offs και Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός

Δείτε το σημερινό (24/4) πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024