Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συστήματα ψυχαγωγίας στο αυτοκίνητο με σύνδεση smartphone από την Pioneer

Συστήματα ψυχαγωγίας στο αυτοκίνητο με σύνδεση smartphone από την Pioneer

Δύο νέα συστήματα ψυχαγωγίας στο αυτοκίνητο της Pioneer φέρνει στην ελληνική αγορά η Intersys. Εξοπλισμένα με οθόνες 7 ιντσών και Bluetooth, μπορούν να συνδεθούν με smartphone (iPhone και Android) αλλά και εξωτερικούς δίσκους USB ή κάρτες SD για να αντλήσουν περιεχόμενο προς προβολή.

Δύο νέα συστήματα ψυχαγωγίας στο αυτοκίνητο της Pioneer φέρνει στην ελληνική αγορά η Intersys. Εξοπλισμένα με οθόνες 7 ιντσών και Bluetooth, μπορούν να συνδεθούν με smartphone (iPhone και Android) αλλά και εξωτερικούς δίσκους USB ή κάρτες SD για να αντλήσουν περιεχόμενο προς προβολή.

Η Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος της Pioneer στην Ελλάδα, συμπληρώνει τη σειρά multimedia οθονών για το 2013, με την παρουσίαση δύο νέων μοντέλων, τα οποία ενοποιούν τις λειτουργίες ψυχαγωγίας στο αυτοκίνητο με τις δυνατότητες και τις υπηρεσίες των smartphone. Τα νέα μοντέλα AVH-X8500BT και AVH-X7500BT είναι συμβατά με iPhone 5 και διαθέτουν την αποκλειστική τεχνολογία MIXTRAX virtual DJ της Pioneer, λειτουργία AppRadio Mode, τεχνολογία ασύρματης επικοινωνίας Bluetooth, δυνατότητες διασύνδεσης με smartphone και συσκευές USB, οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης και πολλά άλλα.

Οι multimedia οθόνες με DVD της Pioneer υπόσχονται την απόλυτη οπτικοακουστική εμπειρία στο αυτοκίνητο, παρέχοντας μεγάλες δυνατότητες διασύνδεσης με smartphone και προηγμένες λειτουργίες ψυχαγωγίας. Τα δύο νέα μοντέλα παρέχουν πρόσβαση σε βίντεο και επιτρέπουν τον έλεγχο συμβατών εφαρμογών σε συσκευές Apple – όπως τα iPhone 4, 4S και το νεότερο iPhone 5 – καθώς και σε τηλέφωνα με λειτουργικό σύστημα Android.

Βελτιωμένη διασύνδεση με iPhone 5
Τα AVH-X8500BT και AVH-X7500BT παρέχουν βελτιωμένες δυνατότητες διασύνδεσης με το iPhone 5, μέσω ειδικών κιτ της Pioneer. Όταν χρησιμοποιούνται με ένα συμβατό προαιρετικό κιτ διασύνδεσης (CD-IH202 για το AVH-X8500BT ή CD-IV202AV για το AVH-X7500BT), τον κατάλληλο προσαρμογέα Apple Lightning και μια ενημέρωση του firmware, δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να προσπελάζουν και να ελέγχουν εφαρμογές του iPhone 5 μέσω της οθόνης αφής του συστήματος στο ταμπλό· να αναπαράγουν και να ελέγχουν αρχεία μουσικής και βίντεο αποθηκευμένα στο iPhone 5· και να αναπαράγουν και να ελέγχουν μια εφαρμογή Internet Radio που τρέχει στο iPhone 5 μέσω του επαναστατικού, όπως υποστηρίζει η εταιρεία, περιβάλλοντος χειρισμού AppRadio Mode.

Λειτουργία AppRadio Mode
Η λειτουργία AppRadio Mode που διαθέτουν τα AVH-X8500BT και AVH-X7500BT επεκτείνει τη λειτουργικότητά τους, μετατρέποντάς τα σε κάτι περισσότερο από ένα συμβατικό σύστημα αναπαραγωγής στο ταμπλό. Με τη χρήση της δωρεάν εφαρμογής AppRadio της Pioneer και της μεγάλης οθόνης αφής των multimedia οθονών, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να προβάλουν στην οθόνη και να ελέγχουν συμβατές εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών που είναι εγκατεστημένες σε ένα συμβατό iPhone.

Η λειτουργία AppRadio Mode στο AVH-X8500BT υποστηρίζει πλέον και smartphone με λειτουργικό σύστημα Android (μέσω του προαιρετικού κιτ καλωδίου CD-AH200). Με την υπόσχεση ότι οι διαθέσιμες εφαρμογές θα αυξηθούν, η Pioneer παραπέμπει σε είκοσι εφαρμογές που έχουν βελτιστοποιηθεί για χρήση σε αυτοκίνητο. Η πλήρης λίστα είναι διαθέσιμη στην διεύθυνση http://www.pioneer.eu/appradiomode.

Τεχνολογία μουσικής MIXTRAX
Η επαναστατική τεχνολογία MIXTRAX virtual DJ της Pioneer είναι ενσωματωμένη σε όλα τα μοντέλα, μετατρέποντας τη μουσική βιβλιοθήκη του ακροατή σε μια λίστα συνεχούς αναπαραγωγής, η οποία παρέχει μια μοναδική εμπειρία ακρόασης, σαν να έχει δημιουργηθεί από DJ. Η τεχνολογία MIXTRAX virtual DJ χρησιμοποιεί τεχνικές εναλλαγής και εφέ κατά την αναπαραγωγή μουσικής από συμβατά iPhone, iPod ή συσκευές αποθήκευσης USB. Για όσους χρήστες το επιθυμούν, υπάρχει δυνατότητα επιλογής των τύπων εφέ και των εναλλαγών που χρησιμοποιούνται μεταξύ των τραγουδιών, καθώς και του χρόνου αναπαραγωγής ενός τραγουδιού πριν από τη μετάβαση στο επόμενο. Για ακόμη πιο έντονη ατμόσφαιρα κλαμπ, το φόντο των multimedia οθονών με DVD μπορεί να διαμορφωθεί ώστε να πάλλεται και να αλλάζει χρώμα σύμφωνα με το τέμπο και την ένταση της μουσικής.

Ασύρματη διασύνδεση Bluetooth
Η ενσωματωμένη υποστήριξη διασύνδεσης Bluetooth στα AVH-X8500BT και AVH-X7500BT παρέχει δυνατότητες ασύρματης επικοινωνίας και ανταλλαγής δεδομένων με συσκευές που έχουν Bluetooth. Υποστηρίζονται τα προφίλ Bluetooth Hands-Free Profile (HFP) για ασύρματες εξερχόμενες και εισερχόμενες κλήσεις· Advanced Audio Distribution Profile (A2DP) για ασύρματη ροή ήχου· Audio Video Remote Control Profile (AVRCP) για ασύρματο έλεγχο συσκευών και προβολή των σχετιζόμενων μεταδεδομένων (εάν είναι διαθέσιμα) απευθείας στην οθόνη αφής του συστήματος Pioneer· και Serial Port Profile (SPP) για έλεγχο Internet Radio από smartphone. Για την απλοποίηση της διαδικασίας ζεύξης μέσω Bluetooth, όλα τα μοντέλα Bluetooth υποστηρίζουν την τεχνολογία SSP (Secure Simple Pairing), η οποία επιτρέπει τη ζεύξη συμβατών συσκευών χωρίς να απαιτείται εισαγωγή κωδικών PIN.

Ενσωματωμένα χαρακτηριστικά και λειτουργίες
Και τα δύο μοντέλα multimedia οθονών διαθέτουν μεγάλες, υψηλής ποιότητας οθόνες αφής WVGA 7″, με αυτόματη κίνηση και αποσπώμενη πρόσοψη για αυξημένη ασφάλεια. Το μοντέλο AVH-X7500BT είναι σχεδιασμένο για εγκατάσταση σε θέση 1 DIN, ενώ το AVH-X8500BT έχει μέγεθος 2 DIN.

Για το 2013, ολόκληρη η σειρά των multimedia οθονών Pioneer διαθέτει νέο περιβάλλον χειρισμού με γραφικά (GUI), καθώς και νέες λειτουργίες, όπως ένα πλήκτρο συντόμευσης για την επιλογή πηγών που εμφανίζει τις διαθέσιμες πηγές με μεγάλες, ευανάγνωστες γραμματοσειρές ώστε να διευκολύνεται η επιλογή μιας διαφορετικής πηγής χωρίς έξοδο από την οθόνη της τρέχουσας πηγής. Επιπλέον διατίθεται νέα λειτουργία αφής για την προσαρμογή της ισοστάθμισης, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν άμεσα τις ρυθμίσεις ήχου σχεδιάζοντας απλώς την επιθυμητή καμπύλη ισοστάθμισης στην οθόνη (με το δάκτυλο).

Τα συστήματα υποστηρίζουν σύνδεση USB για αναπαραγωγή αρχείων ήχου/βίντεο αποθηκευμένων σε μνήμες flash, σκληρούς δίσκους, media player και/ή smartphone. Το κορυφαίο AVH-X8500BT διαθέτει διπλή πίσω θύρα USB4, ενώ το AVH-X7500BT προσφέρει μία θύρα USB στο πίσω πάνελ.

Όλα τα μοντέλα προσφέρουν τρία σετ εξόδων προενίσχυσης, αναπαραγωγή DVD/CD, αναπαραγωγή αρχείων DivX/MP3/WMA/AAC, είσοδο Aux (πίσω), ενισχυτή MOSFET 50W X 4, εξόδους RCA υψηλής τάσης (4V) για καλύτερη ποιότητα ήχου σε περίπτωση σύνδεσης σε εξωτερικούς ενισχυτές και την καινοτόμα τεχνολογία Advanced Sound Retriever της Pioneer.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ο Ολυμπιακός στο σπίτι του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (pics, vids)

Ο Ολυμπιακός επισκέφτηκε το… σπίτι της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας, λίγες μέρες πριν τον σπουδαίο ημιτελικό με τη Μίλαν για το Youth League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024