Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mind the Buzz: Κουίζ ερωτήσεων για... ομάδες από Ψηφιακούς Σπασίκλες

Mind the Buzz: Κουίζ ερωτήσεων για… ομάδες από Ψηφιακούς Σπασίκλες

To ελληνικό κουίζ ερωτήσεων Mind The Buzz που διατίθεται υπό μορφή app για iPhone, iPod touch και iPad ανανεώθηκε, προσθέτοντας στο παιχνίδι την δυνατότητα ομαδικού παιχνιδιού από την ίδια συσκευή αλλά και με φίλους από το Facebook. Επιπλέον, σε κάθε απάντηση προστέθηκε μια παραπομπή στην πλούσια Wikipedia, αλλά και δυνατότητα αναφοράς εσφαλμένων απαντήσεων στην ομάδα ανάπτυξης.

To ελληνικό κουίζ ερωτήσεων Mind The Buzz που διατίθεται υπό μορφή app για iPhone, iPod touch και iPad ανανεώθηκε, προσθέτοντας όχι μόνο εκατοντάδες νέες ερωτήσεις στο παιχνίδι, αλλά και την δυνατότητα ομαδικού παιχνιδιού από την ίδια συσκευή με ενδιαφέροντα avatar για κάθε παίκτη αλλά και με φίλους από το Facebook. Επιπλέον, σε κάθε απάντηση προστέθηκε μια παραπομπή στην πλούσια Wikipedia, αλλά και δυνατότητα αναφοράς εσφαλμένων απαντήσεων στην ομάδα ανάπτυξης.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το παιχνίδι γνώσεων που αποδίδει τον τίτλο του Ψηφιακού Σπασίκλα σε όσους ξέρουν από Τεχνολογία (μία από τις 11 κατηγορίες ερωτήσεων του παιχνιδιού), στο tech.in.gr:

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024