Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στην Ελλάδα το Google Nexus 7 by ASUS αποκλειστικά από τη Westnet

Στην Ελλάδα το Google Nexus 7 by ASUS αποκλειστικά από τη Westnet

Από τις 20 Σεπτεμβρίου οι έλληνες καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το νέο Google Nexus 7 by ASUS.  Η συσκευή θα διατίθεται από όλα τα μεγάλα δίκτυα καταστημάτων λιανικής και επιλεγμένα καταστήματα τεχνολογίας, με διανομή της Westnet Distribution.

Από τις 20 Σεπτεμβρίου οι έλληνες καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το νέο Google Nexus 7 by ASUS. Η συσκευή θα διατίθεται από όλα τα μεγάλα δίκτυα καταστημάτων λιανικής και επιλεγμένα καταστήματα τεχνολογίας, με διανομή της Westnet Distribution.

Το νέο Google Nexus 7 by ASUS διαθέτει λειτουργικό σύστημα Android Jelly Bean 4.3 και επεξεργαστή Quad-Core Qualcomm Snapdragon S4 Pro 8064 (1.50 GHz) για ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα και δυνατότητες εφαρμογών, ενώ το βάρος του μειώθηκε στα 290 γραμμάτια και το πάχος του στα 8,65 χιλιοστά.

Η συσκευή διαθέτει οθόνη 7 ιντσών IPS Full HD (1920 x 1200), εμπρόσθια κάμερα 1.2 Mpixels και οπίσθια 5 Mpixels.

Παράλληλα, με Wi-Fi και σε σύνδεση με το Google Play store παρέχει πρόσβαση σε εκατοντάδες χιλιάδες εφαρμογές και παιχνίδια, στο μεγαλύτερο online βιβλιοπωλείο και σε εκατοντάδες περιοδικά, ενώ υπάρχει διαθέσιμη και έκδοση 4G LTE για ταχύτατη πρόσβαση στο Internet. Τέλος, είναι το πρώτο tablet το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης και εξασφαλίζει έως και 10 ώρες αυτονομία μπαταρίας.

H νέα ταμπλέτα θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά με προτεινόμενη λιανική τιμή 249 ευρώ για την έκδοση των 16GB Wi-Fi και 379 ευρώ για τη έκδοση των 32GB Wi-Fi & 4G.

Η Westnet Distribution Α.Ε. δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον χώρο της διανομής προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας, από το 2005. Η εταιρεία προσφέρει ένα πακέτο λύσεων που περιλαμβάνει τη διανομή και την αντιπροσώπευση προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας, μεγάλων εταιρειών της παγκόσμιας αγοράς, όπως Asus, HP, Lenovo, LG, Philips, Samsung κ.α.

in.gr

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024